Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ten Hāgs vairs nevēlas Ronaldu spēlējam viņa vadībā Mančestras ''United''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ten Hāgs vairs nevēlas Ronaldu spēlējam viņa vadībā Mančestras ''United''
Krištianu Ronaldu. Foto: EPA/Scanpix

Pēc skandalozās Krištianu Ronaldu intervijas Pīrsam Morganam ar Mančestras ''United'' vadību ticies galvenais treneris Eriks ten Hāgs, kurš uzskata, ka portugālim vairs nevajadzētu spēlēt kluba rindās.

Nedēļas sākumā ar skandalozu interviju britu žurnālistam Pīrsam Morganam klajā nāca Mančestras ''United'' futbolists Krištianu Ronaldu, kurš kritizēja komandu, tās infrastruktūru un galveno treneri Eriku ten Hāgu. ''Viņi centās mani izstumt ārā no komandas. Ne tikai treneris, bet arī divi trīs cilvēki, kas darbojas kluba vadībā. Es jutos nodots. Cilvēkiem jāzina patiesība. Daži cilvēki nevēlējās mani Mančestrā. Ne tikai šosezon, bet arī pagājušajā sezonā,'' intervijā teica Ronaldu, piebilstot, ka nerespektē galveno treneri.

Par intervijas faktu apmierināti nav bijuši nedz ''United'' futbolisti, nedz galvenais treneris Eriks ten Hāgs. Kā ziņo ESPN, pirmdien galvenais treneris ticies ar ''United'' vadību, paužot, ka Ronaldu vairs nevajadzētu spēlēt kluba rindās. Speciālists, kurš šīs intervijas dēļ vismaz uz dienu pārcēla plānotās brīvdienas ar ģimeni, uzskata, ka ar šiem komentāriem futbolists aizgājis par tālu. Tikmēr ''United'' šobrīd saņem juridiskus padomus, kādus nākamos soļus šajā jautājumā tiem labāk būtu spert.

Erika ten Hāga laikā Ronaldu saņēmis disciplinārus sodus jau divas reizes. Vispirms vasarā viņu sodīja par laicīgu komandas soliņa pamešanu pārbaudes spēlē pret ''Rayo Vallecano'', bet vēlāk par atteikšanos doties uz maiņu Premjerlīgas mačā pret ''Tottenham''. Ronaldu ir līgums ar klubu līdz 2022./2023. gada sezonas beigām, un nedēļā futbolists pelna 500 tūkstošus sterliņu mārciņu. Klubā nav ticības, ka ir iespējams spēlētāju integrēt atpakaļ klubā pēc Pasaules kausa beigām.

Mančestras ''United'' ar 26 punktiem pēc nospēlētiem 14 mačiem ieņem piekto vietu Premjerlīgas tabulā, bet UEFA Eiropas līgas pirmajā izslēgšanas kārtā tā spēkosies pret Spānijas ''Barcelona''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/soccer-...

  +6 [+] [-]

, 2022-11-15 21:58, pirms gada
👍 loti pareizi no Ten Hag!Lai ari kas esi,bet ieksejo kluba virtuvi izstastit visai pasaulei tas ir par daudz,bye bye Ronaldu..GG MU!

  -1 [+] [-]

, 2022-11-15 22:05, pirms gada
Jā, nu tās visticamāk ir beigas, žēl, bet neko darīt. Varēja jau nedaudz smukāk šo visu apspēlēt, bet beigās ar pamatīgu koncertu notiks aiziešana.
Slēpts komentārs: cobham
Slēpts komentārs: cobham

  +1 [+] [-]

, 2022-11-15 22:35, pirms gada
..varētu portugāļi vēl čempī visu pakāst un tā Rolands aizies ar "cieņu"

  +4 [+] [-]

, 2022-11-15 22:42, pirms gada
cobham rakstīja: Un domāju MU faniem daudz vairāk gribētos, lai spēlē CR, jo tomēr viņa karjera ir sākusies tur un daudzi ar prieku redzētu viņu spēlējam. Tas, ja CR nav apmierināts, ka nelaiž laukumā, nav viņa vaina, bet trenera uzpūtība arī. Labāk lai aiztreido, un CR vēl joprojām var sist ļoti daudz bankas. Un SC komentētāji lai aizverās, jo CR ir un paliek viens no vislabākajiem futbolistiem vēsturē
Tu laikam neesi ievērojis, ka MU spēlē daudz labāk bez viņa....

  +3 [+] [-]

, 2022-11-15 22:54, pirms gada
Labi, atkal jaukšu sporta veidus kopā hokejs-futbols, bet te vairāk virspusējs komentārs. Nesen Dārziņš intervijā teica: "Kad atrodies apmēram vecumā, teiksim 30+, tu saproti izcili kā to spēli spēlēt, bet vairs nav tās lielās enerģijas, kas bija 18 gados, bet tad nebija zināšanu kā to spēli spēlēt." Ko es gribu teikt, varbūt Ronaldo, lieliski saprot, kā spēli var spēlēt, uzlabot, ir pat mazliet ar zināšanām bagātāks par treneri, bet savas prasmes sāk ierūsēt, un nespēj vairs tās realizēt 100% apjomā atbilstoši zināšanām, vai trenera nostādnēm.

  -2 [+] [-]

, 2022-11-15 23:01, pirms gada
Paskatities uz Ibru, velkās kā gliemezis bet sit bankas iekšā. Ja CR tiktu dotas iespējas un tiktu pienācīgi apgādāts ar bumbu, tālu neatpaliktu no Holanda, tāka nenorakstat pārāk ātri

     [+] [-]

, 2022-11-15 23:14, pirms gada
cobham rakstīja: Tas, ka CR ir 37 gadi, nemaina faktu, ka viņš ir viens no labākajiem spēlētājiem pasaulē.
pēc pāris mēnešiem 38...

  +3 [+] [-]

, 2022-11-15 23:16, pirms gada
cobham rakstīja: Paskatities uz Ibru, velkās kā gliemezis bet sit bankas iekšā. Ja CR tiktu dotas iespējas un tiktu pienācīgi apgādāts ar bumbu, tālu neatpaliktu no Holanda, tāka nenorakstat pārāk ātri
Nav runa par to, ka CR ir joprojām viens no labālajiem pasaulē. Problēma ir tajā, ka spēlētājs sevi stāda augstāk par klubu. Tas ir nepieņemami, it īpaši tāda klubā kā MU. SAF laikā arī bija dažādas intrigas, piemēram, Bekhems, kas skaitījās viens no, ja ne labākais wingeris savā laikā tika padzīts, jo arī sevi lika augstāk par klubu. Vai tiešām CR kaut ko tādu būtu atļāvies teikt, ja SAF būtu pie stūres? Tas protams ir retorisks jautājums..

P. S. Zlatans pēdējā laikā arī maz spēlē un sit golus. Un spēlē aptuveni 15 min.

     [+] [-]

, 2022-11-15 23:28, pirms gada
Un Fergusona laikos, dažādi gāja Ronaldo, bet kaut kā vairāk sapratās ar kluba vadību

  -2 [+] [-]

, 2022-11-15 23:51, pirms gada
Pa lielam jau neko nepareizu Ronaldo nepateica, tikai tas veids, kādā to darīja varēja būt maigāks. Bet saprotami, čalis ir viens no GOAT, un vēl pirms pāris mēnešiem bija United uzbrukuma līderis un tagad jaunais treneris viņu negrib laist laukumā, bet vasarā komanda viņam neatrada risinājumu pārejai.

Bet tas, ko viņš teica par komandas vadību, un ka tur valda bardaks ir pilnīga taisnība. Cik no United pēdējo gadu lielajiem pirkumiem viņiem ir izdevušies ? Sančess, Ibrahimovičš, Di Maria, Lukaku Sančo un tagad Ronaldo - tie ir tikai daži piemēri, ko atceros, ka United par lielām naudām iepirka un tā bija izgāšanās. Kāpēc citur šiem spēlētājiem (piemēram, Di Maria, Ronaldo, Ibrahimovičš, pat Lukaku) ir bijušas labas līdz pat izcilas karjeras, bet United posms diezgan nožēlojams. Kautkas tur nav labi ar to klubu.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-16 01:14, pirms gada
cobham rakstīja: Un domāju MU faniem daudz vairāk gribētos, lai spēlē CR, jo tomēr viņa karjera ir sākusies tur un daudzi ar prieku redzētu viņu spēlējam.
Šeit Tu gan smagi kļūdies- šobrīd ir ļoti grūti atrast kādu MU fanu, kurš joprojām gribētu redzēt CR7 starta sastāvā katrā spēlē. Vēl jo vairāk- domas smagi dalījās jau iegādes brīdī pirms pusotra gada.
Nostaļgija protams teica ''yesss'', bet saprāts ļoti daudziem lika padomāt vai tiešām būvēt komandu ap 36 gadīgu superstāru ir laba ideja. It īpaši ņemot vērā, ka random superstāri tiek pirkti jau dekādi ,un atkal un atkal pierādās, ka tas vnk nestrādā- vajag funkcionējošu komandu, nevis atsevišķas legendas.

     [+] [-]

, 2022-11-16 01:20, pirms gada
ventilators rakstīja: Pa lielam jau neko nepareizu Ronaldo nepateica, tikai tas veids, kādā to darīja varēja būt maigāks.
Nekas šausmīgi nepareizs jau protams nebija, bet savu neapmierinātību ir jāpatur pie sevis jeb arī jārisina gērbtuvēs, nevis aiz visa kluba/komandas mugurām mazgāt savu netīro veļu dzelteniem žurnālistiem.

  -1 [+] [-]

, 2022-11-16 05:54, pirms gada
Es iekļaujos tajā nospiedoši lielākajā atbalstītāju pusē, kuri uzskata, ka C. Ronaldo ir jāpaliek, bet trenerim jādodas uz kādu no Anglijas Football League Fourth Division klubu.

  -2 [+] [-]

, 2022-11-16 07:42, pirms gada
...tādi Ten Hāgi nāks un ies...

  +2 [+] [-]

, 2022-11-16 08:11, pirms gada
Tāda sajūta, ka šeit daļa komentētāju vispār šosezon nav skatījušies kā Ronaldu spēlē. Tas ka sit no visām iespējamām pozīcijām šosezon garām, pie tā treneris vainīgs.

  -2 [+] [-]

, 2022-11-16 08:19, pirms gada
detlefs93 rakstīja: Nav runa par to, ka CR ir joprojām viens no labālajiem pasaulē. Problēma ir tajā, ka spēlētājs sevi stāda augstāk par klubu. Tas ir nepieņemami, it īpaši tāda klubā kā MU. SAF laikā arī bija dažādas intrigas, piemēram, Bekhems, kas skaitījās viens no, ja ne labākais wingeris savā laikā tika padzīts, jo arī sevi lika augstāk par klubu. Vai tiešām CR kaut ko tādu būtu atļāvies teikt, ja SAF būtu pie stūres? Tas protams ir retorisks jautājums..

P. S. Zlatans pēdējā laikā arī maz spēlē un sit golus. Un spēlē aptuveni 15 min.
Pirmkārt, ar SAF pie stūres United nebūtu tik ļoti nolaists klubs. Tā kā tur nebūtu nepieciešamības šādām diskusijām.

  +2 [+] [-]

, 2022-11-16 08:43, pirms gada
Ronaldo sen laiks iet pensijā

     [+] [-]

, 2022-11-16 10:20, pirms gada
agrizzz rakstīja: ..varētu portugāļi vēl čempī visu pakāst un tā Rolands aizies ar "cieņu"
Hmmmm. A kas ir Rolands ?!? 😂🤣

  +1 [+] [-]

, 2022-11-16 11:45, pirms gada
esprets rakstīja: Pirmkārt, ar SAF pie stūres United nebūtu tik ļoti nolaists klubs. Tā kā tur nebūtu nepieciešamības šādām diskusijām.
Es jau iepriekš rakstīju, ka tas ir retorisks jautājums. Situācija ir kāda tā ir izveidojusies un neko darīt. Par to vai ar SAF pašreiz būtu labāk ir diezgan spekulatīvi. Varbūt juta, kad jādodas prom ir, izvēlējās pareizo laiku. Pretēji notika ar Arsenālu, kurā Vengers visticamāk uzkavējās par ilgu. Neskatoties uz to, ka ir kluba leģenda, bet nedaudz aizsēdējās un noteikti pabojāja savu tēlu.

     [+] [-]

, 2022-11-16 12:12, pirms gada
bye bye Ronaldu... GG MU!

     [+] [-]

, 2022-11-16 16:52, pirms gada
LASHARA_2022 rakstīja: Hmmmm. A kas ir Rolands ?!? 😂🤣
..apnika saukt par Kristīni, tāpēc jau kādu laiku man viņš ir Rolands.

     [+] [-]

, 2022-11-16 17:32, pirms gada
morgans rakstīja: Tāda sajūta, ka šeit daļa komentētāju vispār šosezon nav skatījušies kā Ronaldu spēlē. Tas ka sit no visām iespējamām pozīcijām šosezon garām, pie tā treneris vainīgs.
Tad tu gribi teikt, ka viņš pēkšņi "nokrita no klints"? Vēl pirms pāris mēnešiem salādēja 20+ vārtus premjerlīgā un bija labākais United spēlētājs. Te atnāk Ten Hāgs un Ronaldo aizmirsa spēlēt ?

     [+] [-]

, 2022-11-16 17:38, pirms gada
Bronsons rakstīja: ...tādi Ten Hāgi nāks un ies...
Kāpēc šim komentārām salādēti mīnusi ? Jūs tiešām domājat, ka Ten Hāgs būs nākamais Fergusons vai Vengers ? Man bija jāpārliecinas, bet pēdējo 9 gadu laikā, kopš Fergusons aizgāja no Amata, Ten Hāgs ir 8. galvenais treneris, daži tur, protams, bija tikai vietas aizpildītāji līdz atrada nākamo, bet fakts, ka šī komanda iet cauri trenerim sezonā ir smieklīgs. Manuprāt, tur nekāda atšķirība starp Ten Hāga un Sulšēra United. Abas izskatās pēc Europa līgas komandām maksimums.

Tajā pašā laikā Ronaldo ieies vēsturē kā top5 visu laiku spēlētājs. Grozies kā gribi, patīk vai nē, viņš noteikti tur ir, un var pat diskutēt vai nav visu laiku labākais.

     [+] [-]

, 2022-11-16 18:38, pirms gada
ventilators rakstīja: Kāpēc šim komentārām salādēti mīnusi ? Jūs tiešām domājat, ka Ten Hāgs būs nākamais Fergusons vai Vengers ? Man bija jāpārliecinas, bet pēdējo 9 gadu laikā, kopš Fergusons aizgāja no Amata, Ten Hāgs ir 8. galvenais treneris, daži tur, protams, bija tikai vietas aizpildītāji līdz atrada nākamo, bet fakts, ka šī komanda iet cauri trenerim sezonā ir smieklīgs. Manuprāt, tur nekāda atšķirība starp Ten Hāga un Sulšēra United. Abas izskatās pēc Europa līgas komandām maksimums.

Tajā pašā laikā Ronaldo ieies vēsturē kā top5 visu laiku spēlētājs. Grozies kā gribi, patīk vai nē, viņš noteikti tur ir, un var pat diskutēt vai nav visu laiku labākais.
retais to tik saprot ka pēc gadiem 20 par šo treneri atcerēsies retais ,bet Ronaldo ,grozies kā gribi,būs viena no MU leģendām...

     [+] [-]

, 2022-11-16 19:45, pirms gada
ventilators rakstīja: Tad tu gribi teikt, ka viņš pēkšņi "nokrita no klints"? Vēl pirms pāris mēnešiem salādēja 20+ vārtus premjerlīgā un bija labākais United spēlētājs. Te atnāk Ten Hāgs un Ronaldo aizmirsa spēlēt ?
Ja neskaties spēles, tad CR7 pierāda kaut vai stati- piemēram ja vēsturiski Ronaldo bija vajadzīgi aptuveni 6 sitieni, lai gūtu vienus vārtus (līdzīgi arī pagājšsezon- 18 epl vārti no 110 sitieniem) , tad šosezon viņš ir izdarījis 25 sitienus un tikai vieni vārti.
Viņš ir tikai cilvēks. Aprīlī dzemdībās mira viņa dēls, pats attapies klubā, kurš nespēlē CL, turklāt komanda negrozās tikai ap viņu.
Kas zin, kas darās viņa galvā, bet psihologisks iemesls iespējams arī ir tas, kapēc CR7 tiešām ir ''aizmirsis kā spēlēt''.

     [+] [-]

, 2022-11-17 04:05, pirms gada
agrizzz rakstīja: ..apnika saukt par Kristīni, tāpēc jau kādu laiku man viņš ir Rolands.
Labi ka ne Visvaldis 🤦🏻‍♂️

     [+] [-]

, 2022-11-17 13:37, pirms gada
cobham rakstīja: Paskatities uz Ibru, velkās kā gliemezis bet sit bankas iekšā. Ja CR tiktu dotas iespējas un tiktu pienācīgi apgādāts ar bumbu, tālu neatpaliktu no Holanda, tāka nenorakstat pārāk ātri
Ap Ibru neveido komandu,Bet Ronaldu gaida ka bumbas tikai viņam dos ta vais nebūs.

     [+] [-]

, 2022-11-17 13:42, pirms gada
Leitnants rakstīja: Es iekļaujos tajā nospiedoši lielākajā atbalstītāju pusē, kuri uzskata, ka C. Ronaldo ir jāpaliek, bet trenerim jādodas uz kādu no Anglijas Football League Fourth Division klubu.
Ja es piekrītu un komanda javeido ta ka grīb Ronaldu jo ir taču superzvaigzne,un neka savadak,un treneris ar jaizvelas Ronaldu kas viņu klausa.Un spelētajiem bumba ar jadod pie katras iespējas Ronaldu un mainīt arī nedrīkst ,jo ir leģenda.