Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Viens no "City" līderiem De Breine nespēlēs aptuveni četrus mēnešus

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Viens no "City" līderiem De Breine nespēlēs aptuveni četrus mēnešus
Kevins de Breine. Foto: IMAGO/Focus Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempiones Mančestras ''City'' galvenais treneris Peps Gvardiola atklājis, ka viens no kluba līderiem Kevins de Breine gūtās paceles cīpslas traumas dēļ pirmajā čempionāta mačā pret ''Burnley'' nevarēs palīdzēt vienībai nākamos trīs līdz četrus mēnešus.

Jau pirmajā Anglijas Premjerlīgas spēlē čempione Mančestras ''City'' pazaudēja vienu no līderiem Kevinu de Breini, kurš iedzīvojās paceles cīpslas traumā. Šodien komandas galvenais treneris Peps Gvardiola atklāja, ka viņš nespēlēs aptuveni trīs līdz četrus mēnešus un tiek izvērtēta iespēja traumētajai vietai veikt operāciju.

''Viņa savainojums ir nopietns. Mums ir jānolemj, vai veiksim operāciju. Viņš nespēlēs pāris nākamos mēnešus - trīs vai četrus. Par operācijas veikšanu lemsim tuvākajās dienās,'' preses konferencē, kas bija veltīta rīt gaidāmajai UEFA Superkausa izcīņai pret ''Sevilla'' teica Gvardiola.

Pirmajā Premjerlīgas spēlē ''City'' ar 3:0 pārspēja ''Burnley''. Pēc tam, kad tā rīt aizvadīs maču par UEFA Superkausu, jau šajā nedēļas nogalē otrajā Premjerlīgas kārtā komanda cīnīsies pret ''Newcastle'', kas arī svinēja panākumu atklāšanas cīņā.

     [+] [-]

, 2023-08-15 22:47, pirms gada
štruntīgi, ļoti štruntīgi

     [+] [-]

, 2023-08-16 09:21, pirms gada
Ko tur padarīsi... Laikam tad noteikti pirks Lukasu Paketu no WHU.