Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klubi noraida piedāvājumus par Modriču un Tevesu; "QPR" pastiprina uzbrukumu

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Klubi noraida piedāvājumus par Modriču un Tevesu; "QPR" pastiprina uzbrukumu
Karloss Tevess
Foto: Reuters/Scanpix

Premjerlīgas klubi "Tottenham Hotspur" un "Manchester City" noraidījuši vilinošos piedāvājumus par saviem futbolistiem - Luka Modričs nav pārdots Londonas "Chelsea" par 27 miljoniem mārciņu, bet Tevess nav palaists uz "Corinthians" par 35 miljoniem. Tikmēr uzbrukumu pastiprinājusi līgas jaunpienācēja "Queens Park Rangers".

"Tottenham" noraidījusi piedāvājumu par Modriču, "City" nepārdod Tevesu

Premjerlīgas klubs "Tottenham Hotspur" noraidījis vēl vienu Londonas "Chelsea" piedāvājumu par pussargu Luku Modriču (26). Jau pirms vairākām nedēļām "Chelsea" bija gatava pirkt Modriču par 22 miljoniem mārciņu, tomēr "Tottenham" šo piedāvājumu noraidīja. Vakar "Chelsea" piedāvāja jau 27 miljonus, tomēr arī šī summa "Tottenham" liekas par mazu – Modričs esot vērts vairāk un pat 30 miljoni nespētu pārliecināt "Hotspur" futbolistu pārdot.

Toties "Manchester City" noraidījusi 35 miljonu mārciņu piedāvājumu par Karlosu Tevesu (27), kuru vēlas iegādāties brazīliešu vienība "Corinthians" un kurš izteicies, ka vēlas pamest Mančestru. "City" rīcību pamato šādi – ja reiz Fernando Toress tika pārdots "Chelsea" par 50 miljoniem, tad Tevess, kurš esot viens no pasaules labākajiem uzbrucējiem, par 35 miljoniem atlaists netiks. Turklāt, lai sagādātu Tevesam aizstājēju, esot nepieciešami vismaz 45 miljoni – apmēram par šādu summu varētu tikt iegādāts Madrides "Atletico" uzbrucējs Serhio Aguero.

Sisē pamet Grieķiju un pievienojas "Lazio"

Franču uzbrucējs Džibrils Sisē (29) turpmāk spēlēs Itālijas A Sērijas klubā "Lazio". Iepriekšējās divas sezonas futbolists pavadīja grieķu vienībā Atēnu "Panathinaikos", Superlīgā 60 mačos iesitot 47 vārtus, tomēr pirms kāda laika paziņoja, ka negrasās palikt Grieķijā. Sisē paziņoja, ka viņu neapmierina fanu agresīvās darbības un jau pēc pamatīgajām nekārtībām "Panathinaikos" un "Olympiacos" mačā februārī viņš bija draudējis ar kluba pamešanu, kas tagad arī notikusi.

Oficiālā pārejas summa (Sisē ar Atēnu klubu vēl bija spēkā līgums uz diviem gadiem) nav zināma, tomēr tā varētu būt aptuveni seši miljoni eiro, bet līgumu ar "Lazio" spēlētājs parakstīs uz četrām sezonām. Šis ir kārtējais Romas kluba papildinājums šajā transfēru periodā – jau iepriekš "Lazio" savas rindas papildinājis ar Federiko Marketi, Miroslavu Klozi un vēl vairākiem futbolistiem.

"QPR" pastiprinās ar Botroidu

Kaspara Gorkša pārstāvētā "Queens Park Rangers", turpinot komplektēt komandu sezonai Premjerlīgā, parakstījusi trīs gadu līgumu ar uzbrucēju Džeju Botroidu (28). Pēdējās trīs sezonas futbolists pavadīja "Cardiff City", kopumā Anglijas Čempionātā 116 mačos iesitot 41 vārtus. Tiesa, pēc šīs sezonas viņš nespēja vienoties par jaunu līgumu un klubu pameta. Jāpiebilst, ka pagājušā gada beigās Botroids kļuva par pirmo Čempionāta futbolistu trīs gadu laikā, kurš izsaukts uz Anglijas izlasi – viņš piedalījās pārbaudes mačā ar Franciju.

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...
eurosport.yahoo.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-07-13 14:00, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: Kāds prikols spēlētājus turēt komandā pret paša gribu?
Jo tas ir bizneesss, veciit vajag lasiit rakstu!

  -3 [+] [-]

, 2011-07-13 14:15, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: Kāds prikols spēlētājus turēt komandā pret paša gribu?
nopelnīt komandai arī gribās.
tāpat Luka ir jāatlaiž uz Chelsea, jo tā ir viņa griba, bet ne par kapeikām

     [+] [-]

, 2011-07-13 14:33, pirms 13 gadiem
Priek par QPR jau sen vajadzēja pastiprinājumu uzbrkumumā!

  -3 [+] [-]

, 2011-07-13 14:33, pirms 13 gadiem
interesē no kurienes Corinthians tāda nauda? iespējams Kia izplānojis atkal kādu 3 party darījumu, lai vēlāk uzvārītos. 35 mio par Tevez ir par maz, bet no otras puses pārdod viņu klubam, kas par ČL nebūtu City konkurents būtu labākais variants. Turklāt tādā veidā tiktu piepildīts Tevez sapnis spēlēt gandrīzvai mājās, bet tas laikam būtu par daudz no City- pasniegt uz atvadām Tevez tādu dāvanu 10 mio vērtībā. Visreālāk viņu pārdod Real, turklāt varētu pielikt klāt arī Adi, kurš tagad trenējas ar City rezervēm un paņemt pretī Higuin vai Benzemā + nopirkt Aguero un par uzbrucējiem vairs ilgu laiku tad nebūtu jāraizējas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-07-13 14:49, pirms 13 gadiem
Modričš tieši pats ļoti grib iet uz Chelsea, par to viņš vairākkārt izteicies, Spurs negrib viņu pa lēto atlaist, lai gan spriežot pēc tā, ka viņi jau bido par viņai aižstājēju (uz sitiena aizmirsu vārdu, šdien Goal.com bija rakstīts) ir jau samierinājušies ar viņa aiziešanu, bet grib dabūt iespējami lielāko piķi no Chelsea
WithNoMercy rakstīja: Gan jau Modričs vienkārši negrib iet uz Chelsea
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-07-13 15:10, pirms 13 gadiem
Eurosports (atsaucoties uz France Football) raksta, ka Nasri jau ir City spēlētājs, nu atliek gaidīt nākamo otrdienu По секрету всему свету: «Сити» сулит Насри...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-07-13 16:18, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: cik nu tur spēlēs, cik sēdēs uz soliņa...
Būs normāla rotācija. Tāds talants soliņu visu laiku diez vai deldēs.

  +1 [+] [-]

, 2011-07-14 14:41, pirms 13 gadiem
QPR beidzot papildinājums. Un jāsaka atklāti, ka tīri tā neko. Jau pērn Championship līgā viņiem vajadzēja papildināt sastāvu ar uzbrucēju, jo bija problēmas. Tagad jācer, ka Tārabts tomēr nepametīs komandu un Botroidam veiksies labi.

Rednaps jau reizes piecas ir teicis, ka Modričs nav pārdošanā. Hotspur grib paturēt visus līderus, lai varētu cīnīties par četrinieku. Chelsea laikam negrasās mest mieru.

Nesaprotu tikai, kāpēc City nevar pārdot Tevesu un miers. Vairāk par 35 miljoniem tāpat viņiem tagad neviens nepiedāvās. Nezinu, cik stulbs tajā komandā ir finansu pārzinis, bet loģiski, ja City iepērk spēlētājus par astronomiskām summām, tad neviens klubs tai nespēs/ negribēs piedāvāt tādu pašu summu par spēlētāju izpirkšanu. Šāds rezultāts jau bija gaidāms, kad City sāka savus neskaitāmos pirkumus par milzīgajām summām.