Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Holanns iedzīvojies savainojumā, nav skaidrs, vai spēlēs pret ''Arsenal''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Holanns iedzīvojies savainojumā, nav skaidrs, vai spēlēs pret ''Arsenal''
Ērlings Holanns. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Mančestras ''City'' rezultatīvais norvēģu uzbrucējs Ērlings Holanns svētdienas spēlē pret Birmingemas ''Aston Villa'' iedzīvojies savainojumā. Nav skaidrs, vai futbolists varēs palīdzēt savai komandai trešdien gaidāmajā līderu duelī pret ''Arsenal''.

Svētdienas vakarā Mančestras ''City'' ar 3:1 pieveica Birmingemas ''Aston Villa''. Jau pirmajā puslaikā mančestrieši guva visus trīs vārtus, bet Holanns izcēlās ar rezultatīvu piespēli Rijadam Marezam otrajā vārtu guvumā.

Sākoties otrajam puslaikam, norvēģis tika nomainīts. Pēc mača ''City'' galvenais treneris Peps Gvardiola atklāja, ka Holanns piedzīvojis sasitumu un juties nekomfortabli.

''Puslaikā aprunājos ar medicīnisko personālu. Viņi teica, ka pie šāda rezultāta [3:0 tobrīd] labāk neriskēt [ar Holanna veselību]. Es viņiem piekritu,'' sacīja Peps Gvardiola.

''Cerēsim, ka viņš būs gatavs trešdienas spēlei. Ja tā nebūs vai arī būs kāds risks, Holanns nespēlēs,'' turpināja spāņu speciālists.

Mančestras ''City'' trešdien Premjerlīgas līdervienību duelī viesosies Londonā, ''Emirates'' stadionā cīnoties pret ''Arsenal''. Tā būs komandu pirmā savstarpējā spēle šajā Premjerlīgas sezonā.

Pašreizējā čempione ''City'' ar 22 mačos sakrātiem 48 punktiem ir otrā, bet ''Arsenal'' ar 51 punktu 21 mačā ir pirmā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-02-13 21:23, pirms 2 gadiem
Kaut kāda sasituma dēļ jau nu viņš noteikti neizlaidīs vienu no sezonas svarīgākajām spēlēm...