Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Savainotais Holanns ierindā varētu atgriezties tikai janvāra beigās

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Savainotais Holanns ierindā varētu atgriezties tikai janvāra beigās
Ērlings Holanns. Foto: Robert Michael/DPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempiones Mančestras "City" galvenais treneris Peps Gvardiola norādījis, ka savainotais snaiperis Ērlings Holanns ierindā varētu atgriezties tikai janvāra beigās. Norvēģu uzbrucējs nav spēlējis kopš 6. decembra.

23 gadus vecais Ērlings Holanns nevar spēlēt kājas savainojuma dēļ, taču plašākus komentārus klubs nav sniedzis. Pastāvēja cerība, ka snaiperis varētu atgriezties Pasaules kausa klubiem laikā, tomēr cerība nepiepildījās.

"Tas ir kauls, un tam nepieciešams laiks. Tā ir ar jebkuru savainojumu – vari darīt, ko vēlies, bet ir nepieciešams laiks," pauda "City" galvenais treneris Peps Gvardiola.

Holanns šajā sezonā "City" rindās 22 spēlēs guvis 19 vārtus. Šodien čempioni spēkosies pret "Newcastle", kam sekos 13 dienu pauze, kuras laikā komanda dosies trenēties uz Abu Dabi.

Līdz mēneša beigām "City" vēl spēlēs FA kausā pret "Tottenham" (26. janvāris) un Premjerlīgā pret "Burnley" (31. janvāris).

Lai gan Gvardiola norādīja, ka viņam pietrūkst Holanns, bez norvēģa ierindā "City" nav zaudējusi nevienā no astoņām spēlēm. Premjerlīgas kopvērtējumā "City" par pieciem punktiem atpaliek no līderes "Liverpool", bet ir ar spēli rezervē.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...