Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Tikko atgriezies ierindā, Liverpūles uzbrucējs Diass izlaidīs vēl trīs mēnešus

Agris Suveizda

Tikko atgriezies ierindā, Liverpūles uzbrucējs Diass izlaidīs vēl trīs mēnešus
Luiss Diass. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola kluba "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops apstiprinājis, ka kolumbiešu malējais uzbrucējs Luiss Diass treniņā guvis nopietnu ceļgala savainojumu. Viņa atgriešanās gaidāma martā.

Diass ceļgala savainojuma dēļ nav spēlējis kopš 9. oktobra un decembra sākumā atgriezās komandas rīcībā, taču treniņnometnē AAE iedzīvojies citā ceļgala savainojumā. Šoreiz savainotas sānu saites, un kolumbietim jau ir veikta operācija. "Savainojums treniņā notika uz līdzenas vietas – pilnīgi ne no kā. Sākumā problēma nešķitusi tik nopietna, taču, kad uzzinājām jaunumus, tā bija kā pļauka pa vaigu," sacīja Klops.

Līdz februārim nespēlēs arī portugālis Djogu Žota, un "Liverpool" izvēle priekšējā līnijā nebūs diez ko plaša. Sezonu liverpūlieši atsāks 22. decembrī ar Līgas kausa spēli izbraukumā pret "Manchester City", 26. decembrī Premjerlīgas sezonu atsāks Birmingemā pret "Aston Villa", bet Čempionu līgas astotdaļfinālā 21. februārī un 15. martā tiksies ar "Real Madrid". Pirmo astotdaļfināla spēli Diass izlaidīs. Premjerlīgā "Liverpool" ar 22 punktiem 14 spēlēs ieņem sesto vietu, jau par 15 punktiem atpaliekot no līderes Londonas "Arsenal".

25 gadus vecais Diass šosezon Premjerlīgā aizvadījis astoņas spēles un guvis trīs vārtus. Janvārī par 47 miljoniem eiro nopirkts no "Porto", kolumbietis Premjerlīgā paguvis aizvadīt 21 spēli un gūt septiņus vārtus. Portugāles čempionātā viņš 77 spēlēs guva 26 vārtus, Kolumbijas augstākajā līgā 67 spēlēs guva 15 vārtus, bet karjeru sāka Kolumbijas otrajā līgā, 34 spēlēs gūstot trīs vārtus. Kolumbijas izlasē 37 spēlēs guvis astoņus vārtus. Pasaules kausa atlasē viņš 16 spēlēs guva trīs vārtus, bet valstsvienība desmit komandu konkurencē palika sestā un finālturnīram nekvalificējās.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.liverpoolfc.com/news/ju...