Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Sezonu ar uzvaru atklājusī "Arsenal" turpina vērties transfēru loga virzienā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sezonu ar uzvaru atklājusī "Arsenal" turpina vērties transfēru loga virzienā
Mikels Arteta. Foto: AP/Scanpix

Piektdienas vakarā sākās Anglijas Premjerlīgas jaunā sezona, un atklāšanas mačā Londonas "Arsenal" viesos ar 2:0 pārspēja "Crystal Palace". Uzvarētāju galvenais treneris Mikels Arteta nenoliedza, ka joprojām tiek lūkots pēc pastiprinājumiem.

"Mēs centīsimies. Šobrīd risinās vairākas pārrunas. Ja tās būs veiksmīgas, tas būs lieliski. Taču pašlaik jāstrādā ar tiem spēlētājiem, kuri ir mūsu rīcībā," pēc sezonas pirmajiem trim punktiem teica Mikels Arteta.

Kā tuvākais darījums šobrīd gan izskatās spēlētāja pārdošana – pussargs Lukass Torreira varētu pārcelties uz Stambulas "Galatasaray". Sarunas iegājušas noslēguma fāzē. Torreira pēdējās divas sezonas gan pavadījis īrē – Madrides "Atletico" un "Fiorentina" rindās. Turklāt viņa līgumā ar "Arsenal" palicis tikai viens gads.

Arteta pēc pirmās uzvaras bija ļoti apmierināts ar savas komandas sniegumu un īpaši izcēla centra aizsargu Viljamu Salibu.

Starpsezonā "Arsenal" ieguvusi vairākus jaunus pamatsastāva futbolistus. Pirmajā spēlē pamanāms bija gan brazīliešu uzbrucējs Gabriels Žezuss, gan ukraiņu malējais aizsargs Oleksandrs Zinčenko, kurš atklāšanas vārtos atdeva rezultatīvu piespēli. Abi tika iegādāti no čempiones "Manchester City".

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2022-08-06 13:34, pirms 2 gadiem
Iz kū tīši jī verās, bruoļ?