Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" pametušais vārtsargs Hendersons nikns par attieksmi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Manchester United" pametušais vārtsargs Hendersons nikns par attieksmi
Dīns Hendersons. Foto: AP/Scanpix

25 gadus vecais vārtsargs Dīns Hendersons gadu ilgā īrē pievienojies Anglijas Premjerlīgas jaunpienācējai "Nottingham Forest" un kritiski izteicies par "Manchester United" attieksmi.

Dīns Hendersons apgalvoja, ka viņam pirms iepriekšējās sezonas apsolīta "Manchester United" pirmā vārtsarga loma. Taču viņš savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt Anglijas izlasei Eiropas čempionātā, kam sekoja sezonas sākumā saķerts kovids.

"Man aiz muguras ir karjeras smagākie 12 mēneši. Tas bija kaitinoši, jo pagājušajā vasarā atteicos pat no vairākām iespējām doties īrē, un arī klubs nekur mani nelaida," pauda Hendersons, kuram nācās samierināties ar vietu uz soliņa aiz Davida De Hejas muguras.

Ūles Gunnara Sulšēra vadībā kļuvis par pirmo vārtsargu, gadu vēlāk Hendersons visas sezonas laikā laukumā devās tikai trīs kausa mačos. "Pēc Eiropas čempionāta man teica, ka atgriezīšos sastāvā kā pirmais numurs. Pēc kovida man vajadzēja būt pamatvārtsargam, taču neviens vairs neatcerējās par solījumiem."

"12 mēnešus sēdēt uz soliņa – manā vecumā tā ir krimināla attieksme. Es biju ļoti dusmīgs. Teicu vadībai, ka man jāspēlē un lai mani palaiž uz citu komandu. Pirms Ērika ten Hāga ierašanās jau biju gandrīz laukā pa durvīm. Ar viņu vispār neesmu runājis," teica Hendersons.

Premjerlīgas jaunā sezona sāksies nedēļas nogalē.

Anglijas Premjerlīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2022-08-03 15:20, pirms 2 gadiem
Mūsdienās visiem solījumiem jābūt papīra/ieraksta veidā, citādi tiem nav nekāda svara... neviens vairs pie verbāliem solījumiem neturas...

     [+] [-]

, 2022-08-03 17:48, pirms 2 gadiem
Petrov. Atbildēsi man uz jautājumu? Kopš kura laika no F1 “speciālista” esi kļuvis par basketa, futbola un hokeja “ekspertu”?