Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" gatava likt galdā 50 miljonus par Kukureļu, "Newcastle" - par Medisonu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Chelsea" gatava likt galdā 50 miljonus par Kukureļu, "Newcastle" - par Medisonu
Marks Kukureļa. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" jaunās sezonas priekšvakarā turpina sastāva būvēšanu un gatavs par 50 miljoniem mārciņu iegādāties kreisās malas aizsargu Marku Kukureļu, kuru iepriekš bija noskatījusi "Manchester City".

24 gadus vecais Marks Kukureļa uz Angliju pārcēlās pirms pagājušās sezonas un par 15 miljoniem mārciņu pievienojās "Brighton". Adaptēšanās padevās nesāpīga, un spāņu kreisās malas aizsargs tika atzīts par kluba labāko futbolistu. Viņa sniegums piesaistīja milžu interesi.

30 miljonus par Kukureļu solīja čempione "Manchester City", un pats futbolists vēlējās tikt pārdots, taču "Brighton" uzstāja uz lielāku summu. Ja Pepa Gvardiolas komanda no cīņas izstājusies, tad Londonas "Chelsea" ir gatava galdā likt jau 50 miljonus, lai pastiprinātu aizsardzības kreiso malu.

"Chelsea" nolēmusi rīkoties, ņemot vērā "Barcelona" izrādīto interesi par Markosu Alonso. Tāpat Katalonijas grands vēlas iegūt Sezaru Azpiliketu, kura līgumā ar Londonas vienību palikusi vēl viena sezona. Vadošais kreisās malas aizsargs Bens Čilvels izlaida lielu daļu no pagājušās sezonas ceļgala savainojuma dēļ.

Tikmēr "Newcastle" nav atmetusi cerību nopirkt Lesteras uzbrūkošo pussargu Džeimsu Medisonu. Pirmais piedāvājums 40 miljonu vērtībā tika noraidīts, bet tagad jaunbagātnieki galdā likuši 50 miljonus. Tiesa, tiek uzskatīts, ka "Leicester City" tāpat vēlas lielāku summu par Medisonu, kurš pagājušajā sezonā bija komandas otrais labākais vārtu guvējs un otrais arī rezultatīvo piespēļu ailē.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...
https://www.skysports.com/football/...

  -1 [+] [-]

, 2022-08-02 00:16, pirms 2 gadiem
Kukureļa hahahah klauni, paldies par sasmīdināšanu

     [+] [-]

, 2022-08-02 09:51, pirms 2 gadiem
Tad sen vairs neviens "LL" neatveido kā "Ļ". Kuram tas vispār ienāca prātā? Citādi vajadzētu rakstīt "Maļorka". Agrāk gan rakstīja "Seviļa", bet tagad tas ir novecojis variants.

  +1 [+] [-]

, 2022-08-02 10:00, pirms 2 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Tad sen vairs neviens "LL" neatveido kā "Ļ". Kuram tas vispār ienāca prātā? Citādi vajadzētu rakstīt "Maļorka". Agrāk gan rakstīja "Seviļa", bet tagad tas ir novecojis variants.
1. Vispār jau arī raksta 'Maļorka'. 2. Ja vien Sevilja pa nakti nav pārcelta uz Kataloniju, tai ar katalāņu valodas atveides ieteikumiem nav nekāda sakara.
https://skrivanek.lv/maljorka-pret-...

     [+] [-]

, 2022-08-02 10:16, pirms 2 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: 1. Vispār jau arī raksta 'Maļorka'. 2. Ja vien Sevilja pa nakti nav pārcelta uz Kataloniju, tai ar katalāņu valodas atveides ieteikumiem nav nekāda sakara.
https://skrivanek.lv/maljorka-pret-malorka/
Man kļūda. Jā, viņš tiešām ir katalānis. Tad pareizi, protams, būs "Kukureļa".
Seviljas nosaukumu agrāk rakstīja ar "Ļ", bet ja vieta atrodas katalāņu zemēs, tad "Ļ" ir pēc definīcijas - taisnība.

     [+] [-]

, 2022-08-02 12:58, pirms 2 gadiem
Prosta atslābsti un ej komentē pie krustvārdu mīklām

     [+] [-]

, 2022-08-02 19:20, pirms 2 gadiem
Smieklīgi, ka Spānijas spāņi to salu izrunā kā Majorka, pie kājas viņiem katalāņu atveide (pat žurnālistiem), kamēr Sportacentrs cenšas visu ļoti precīzi.