Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Laicīgi neiesniegtu dokumentu dēļ izjūk Ziješa īres darījums starp ''Chelsea'' un PSG

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Laicīgi neiesniegtu dokumentu dēļ izjūk Ziješa īres darījums starp ''Chelsea'' un PSG
Hakīms Ziješs. Foto: Reuters/Scanpix

Laikā neiesniegtu dokumentu dēļ Marokas izlases labais spārns Hakims Ziješs uz īres tiesībām no Londonas ''Chelsea'' uz Francijas grandu Parīzes ''Saint-Germain'' nepārcelsies.

Francijas Profesionālo futbola līgu (LFP) pārvaldošā institūcija bloķējusi Hakima Ziješa pāreju no ''Chelsea'' uz Parīzes ''Saint-Germain'', jo Anglijas klubs nav laikā iesniedzis nepieciešamos dokumentus transfēra reģistrēšanai. Sākotnēji bija paredzēts, ka marokānis parīziešiem uz īres tiesībām pievienosies līdz sezonas beigām.

Ziješs jau bija ieradies Parīzē, kur viņam bija plānotas medicīniskās pārbaudes. Nu Pasaules kausa ceturtās vietas ieguvējam būs jāatgriežas Londonā. Līdz sezonas izskaņai viņš pārstāvēs Premjerlīgas desmitajā pozīcijā esošo ''Chelsea''.

29 gadus vecais futbolists uz ''Chelsea'' pārcēlās 2020. gadā, londoniešiem par viņa transfēru samaksājot 40 miljonus eiro marokāņa bijušajai komandai Amsterdamas ''Ajax''.

Šajā sezonā Ziješs piedalījies desmit Premjerlīgas spēlēs, atzīmējoties ar vienu rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...