Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

BFS "Ropaži" paceļas uz 3. vietu Latvijas-Igaunijas pludmales futbola līgā

Arkādijs Birjuks
Arkādijs Birjuks

BFS "Ropaži" paceļas uz 3. vietu Latvijas-Igaunijas pludmales futbola līgā
Foto: FTA.lv

Nedēļas nogalē Majoros aizvadītas Latvijas-Igaunijas pludmales futbola līgas trešā un ceturtā posma spēles. Četras uzvaras četros mačos izcīnīja SK "Augur Enemat" vienība, tādējādi nostiprinoties turnīra vadībā, bet otro labāko rezultātu - trīs uzvaras - sasniedza BFS "Ropaži", pakāpjoties no sestās vietas uz trešo.

Ropažnieki pārspēja BSC "Türi" (6:2), BSC "Üksjalgvärav Elementmaster" (6:2) un Kauguru (4:3) komandas, bet vienīgo neveiksmi piedzīvoja pret līderiem (2:3), turklāt arī šajā mačā bija reālas iespējas pacīnīties par uzvaru, ko dzēsa pašu nerealizētās divas "pendeles" 12. un 30. minūtē.

Labs posms arī BSC LAT vienībai, kas tāpat izcīnīja trīs uzvaras, tiesa vienu no tām pret tiešajiem konkurentiem "Nõmme" BSC/"Olybet" vien pēcspēles sitienu sērijā. Citās spēlēs BSC LAT pārsēja BSC "Üksjalgvärav Elementmaster" (8:5) un vēlreiz "Nõmme" BSC/"Olybet" (7:5), bet piekāpās SK "Augur Enemat" (1:10).

Visbeidzot, trešā Latvijas komanda FK "Beitar"/Kauguri izcīnīja divas uzvaras – 3:2 pret BSC "Üksjalgvärav Elementmaster" un 6:3 pret pastarīšiem BSC "Türi", kā arī piedzīvoja divus zaudējumus, kas turnīra tabulā ļāvis pakāpties uz sesto vietu.

Jāpiebilst, ka sacensības atklāja Latvijas Futbola federācijas prezidents Vadims Ļašenko. Padomāts bija arī par skatītājiem klātienē - ar saviem priekšnesumiem priecēja karsējmeiteņu grupa "Baltic Divas", bet "Eskimos" parūpējās par gardiem saldējumiem.

Pēc aizvadītām astoņām spēļu kārtām rezultatīvāko spēlētāju saraksta vadībā izvirzījušies divi līdervienības SK "Augur Enemat" pārstāvji, kuru kontā attiecīgi 12 un 10 vārtu guvumi, bet labākais no Latvijas spēlētājiem ir Aleksandrs Novožilovs (BSC LAT), kurš pretinieku vārtsargu pārspējis deviņas reizes un dala trešo līdz piekto vietu.

Nākamie divi posmi risināsies 1. un 2. augustā Igaunijas pilsētā Pērnavā.

Informāciju sagatavoja: FTA.lv