Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Riga" pludmales futbolisti Eiropas čempionu līgā ierindojas 12. vietā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

"Riga" pludmales futbolisti Eiropas čempionu līgā ierindojas 12. vietā
Foto: Beach Soccer Latvia

LETA. Latvijas čempioni pludmales futbolā "Riga" 2024.gada Eiropas čempionu līgas sacensības Portugālē aizvadītās nedēļas nogalē noslēdza 12.vietā.

"Riga" grupu turnīrā tika ielozēta F grupā, kur tikās ar "Huelva" no Spānijas, nīderlandiešu "Altena" un "Baggio" komandu no Somijas.

Rīdzinieki izcīnīja divas uzvaras, ar 9:1 sagraujot "Baggio" un ar 4:2 pieveicot "Altena". Spāņu komandai tika zaudēts ar 4:5, kas deva otro vietu grupā un iespēju cīnīties astotdaļfinālā.

Astotdaļfinālā Latvijas čempioni ar 3:6 piekāpās "Kfar Qassem", bet cīņā par 11.vietu ar 1:3 tika zaudēts "Paphos" no Kipras.

Par čempioniem ceturto reizi vēsturē kļuva portugāļu "Braga", kas finālā ar 5:3 pārspēja "Pisa" no Itālijas. Cīņā par bronzas godalgām "O Satao" no Portugāles ar 7:4 pārspēja "Huelva".

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-06-17 13:38, pirms nedēļas
"Riga Women" arī spēlēja: https://beachsoccer.com/team/riga-f...