Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Saveļjevs: "Man pirmais puslaiks bija viens no labākajiem pēdējā laikā"

Andris Liepa
Andris Liepa

Saveļjevs: "Man pirmais puslaiks bija viens no labākajiem pēdējā laikā"
Aleksejs Saveļjevs Foto: Latvijas Futbola federācija

LETA. Latvijas vīriešu futbola izlases pussargs Aleksejs Saveļjevs UEFA Nāciju līgas mačā pret Fēru salām aizvadījis vienu no saviem pēdējā laika labākajiem puslaikiem. Tā sarunā ar ziņu aģentūru LETA atzina pats futbolists

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā, ar 1:0 pārspējot Fēru salu valstsvienību.

"Esam priecīgi par ilgi gaidīto uzvaru oficiālajā spēlēs. Man pirmais puslaiks bija viens no labākajiem pēdējā laikā. Esmu apmierināts un gaidīšu nākamo izlases nometni," teica Saveļjevs.
Pirmajā mačā latvieši viesos ar 1:4 zaudēja Armēnijai, un pirms otrās spēles Nikolato sākumsastāvā veica piecas izmaiņas. Saveļjevs bija viens no sešiem futbolistiem, kuri saglabāja vietu starta vienpadsmitniekā.

"Cerēju, ka treneris mani ieliks sākumsastāvā, jo pierādīju sevi treniņos. Šķiet, ka nospēlēju tā, kā viņš vēlējās," atzina Saveļjevs.

Runājot par Armēnijā aizvadīto spēli, Saveļjevs atzīmēja, ka komandai nesanāca pirmais puslaiks un neizdevās presings. "Treneris prasīja citādāku izpildījumu. Pie rezultāta 1:1 bija diezgan normāla spēle, taču pašu kļūdu dēļ ielaidām vārtus. Nākamie vārti arī bija tādi paši, un tur arī spēle beidzās," secināja Saveļjevs.

Mačā pret Fēru salām pēdējās desmit minūtēs pretinieki uzbruka biežāk un vairākas reizes nogādāja bumbu soda laukumā. "Komandai zaudējot, tā cenšas skriet uz priekšu un piespēlēt soda laukumā. Viņi stiprās puses bija garie spēlētāji. Labi nospēlējām, turklāt arī Rihards Matrevics vārtos glāba. Beigās bija smagi, taču noturējām uzvaru," uzsvēra Saveļjevs.

UEFA Nāciju līgas pirmajās trīs sezonās Latvijas izlase sacentās D līgā, no kuras izdevās izkļūt 2022.gadā, kad tika uzvarēts grupā ar Moldovu, Andoru un Lihtenšteinu. Šogad Latvijas valstsvienība ir ielozēta C4 grupā kopā ar Ziemeļmaķedoniju, Armēniju un Fēru salām.

Grupas uzvarētāja iekļūs B līgā, bet pēdējās vietas īpašniecei būs jāpiedalās pārspēlēs par vietas saglabāšanu C līgā.

  +1 [+] [-]

, 2024-09-11 09:56, pirms nedēļas
Izlašu izvietojums noslēgumā būs tieši tāds, kāds tas ir šobrīd pēc divām kārtām. Varat taisīt skrīnšotu. Ņemot vērā, kādi esam, tas būs neslikts rezultāts.

     [+] [-]

, 2024-09-12 23:41, pirms 5 dienām
Šitais džeks var reāli spēlēt. Atceros golu pret Vāciju. Ne katrs var iebliezt tā. Galvenais zināt savu vērtību, cerams Nikolato liks pamatsastāvā arī turpmāk. Varbūt klubu jāpamaina lai var spēlēt no mača sākuma. Ir virslīgā klubi kur būtu pamatā, Liepāja, Tukums, Grobiņa. Kas Valmierā pa vidu es nezinu

     [+] [-]

, 2024-09-12 23:45, pirms 5 dienām
Pandora, nevies neticību, caur skaistumu dabūsim uzvaru pār zm un tad uz b līgu. Mufi