Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Miholaps: "Mūs vienmēr pieskaita autsaideriem"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Miholaps: "Mūs vienmēr pieskaita autsaideriem"
Tamazs Pertija
Foto: Laimonis Saulītis, Sportacentrs.com

Pēc LMT Virslīgas 2. kārtas spēli starp Daugavpils "Daugavu" un "Olimpu" (2:0) divu žurnālistu klātbūtnē abu komandu galvenie treneri dalījās ar pēcspēles komentāriem. Abi atzina, ka spēle bijusi interesanta.

Mihails Miholaps, "Olimpa" galvenais treneris: "Spēle bija interesanta, daudz cīņas. Pateicos saviem puišiem par parādīto cīņasparu. Komanda ir jauna, tikai nesen esam savākušies. Sastāvs ir mainījies par 90%. Labi puiši ar labu pašatdevi. Var diskutēt, vai pirmajā vārtu guvumā nebija pārkāpuma. Jaunajiem puišiem mazliet pietrūka pieredzes. Čempionāts ir tikai sācies, viss vēl priekšā. Spēle bija laba, skatītājiem patika. Ar vārtsarga Krūmiņa sniegumu paliku apmierināts, bet par to, kurš stāvēs vārtos nākamajā spēlē vēl lemsim [šoreiz diskvalifikācijas dēļ nevarēja spēlēt pamatvārtsargs Oskars Darģis].

Saņemot uzslavas par parādīto sniegumu, Mihails atzina, ka "Olimpu" pirms katras sezonas pieskaita pie autsaideriem: "Arī iepriekšējā gadā mums neticēja, kad pēc pirmā apļa mums bija tikai viens punkts, pie tam tas tika iegūts tieši pret "Daugavu" [smejas]. Mēs strādājam ar jaunajiem puišiem, viņi cenšas. Strādāsim un būs rezultāts. Galvenais, ka puišiem deg acis. Daži puiši šodien pirmo reizi vispār spēlēja Virslīgā. Punktus skaitīsim rudenī." Vērts piebilst, ka "Olimpa" mača pieteikumā šodien bija vārtsargs Dāvis Varakājs, kura uzvārds nav atrodams sezonas pieteikumā.

Tamazs Pertija, "Daugavas" galvenais treneris: "Spēle patiešām bija laba. Uz šī laukuma bija grūti spēlēt, tas līdzsvaroja komandu spēku samērus. Grūti spēlēt ar pretinieku, kurš ierokas aizsardzībā. Mēs paši tā bieži spēlējam. Pēdējās 15 minūtēs, godīgi sakot, spēlējām ļoti nervozi. Centāmies, bet nevarējām iesist. Izmantojām visus futbolistus, kuri bija spējīgi pastiprināt spēli. Paldies puišiem par to, ka viņi spēlē nevis 80, bet visas 90 minūtes. Ieguvām trīs punktus, ejam tālāk.

Jau pirms spēles paredzējām Georgija Uļjanova sūtīšanu uzbrukumā, ja līdz tam nebūs izdevies iesist. Viņa uzdevums bija uzvarēt gaisa divcīņās. Tas nostrādāja. Paldies Dievam, ka Mamuka iesita. Es gribu, lai visi puiši sit iekšā. Mēs ļoti daudz strādājam pie pozicionālajiem uzbrukumiem. Nav pārsteidzoši, ka Mamuka iesita, man liels prieks, ka viņš to paveica. Dmitrijam Kozlovam allaž smagi klājas aprīļa mēnesī. Man pašam spēlētāja karjeras laikā aprīlī spēle negāja. Līdzīgi ir ar Valēriju Afanasjevu."

  +1 [+] [-]

, 2011-04-09 20:01, pirms 13 gadiem
A kam tad vēl jūs pieskaitīt? Grandiem vai?

  -3 [+] [-]

, 2011-04-09 21:19, pirms 13 gadiem
reglamentā šāds punkts pieminēts
Kā izņēmums var būt:
- jauna (līdz 23.g.) vārtsarga pāreja no LFF zemākās līgas ja klubam ir traumēts viens no diviem pieteiktajiem vārtsargiem (attiecīgs meddokuments);

kaut ko jau noteikti būs sadomājuši šoreiz

  +1 [+] [-]

, 2011-04-09 23:42, pirms 13 gadiem
ffwrd rakstīja: reglamentā šāds punkts pieminēts
Kā izņēmums var būt:
- jauna (līdz 23.g.) vārtsarga pāreja no LFF zemākās līgas ja klubam ir traumēts viens no diviem pieteiktajiem vārtsargiem (attiecīgs meddokuments);

kaut ko jau noteikti būs sadomājuši šoreiz
darģis diskābeles dēļ nespēlēja, bet 3. vārtsargu vakar slimnīcā ievietoja

  +3 [+] [-]

, 2011-04-10 13:20, pirms 13 gadiem
Varakājs arī ir Olimpa trešais vārtsargs. Savus jauniešus/rezervistus var iesaistīt arī tad, ja tie nav sākotnējā pieteikumā., tā kā te viss ir kārtībā.

  +2 [+] [-]

, 2011-04-10 18:32, pirms 13 gadiem
Olimpu autsaideriem pieskaita tikai pieredzes trūkuma dēļ, bet, tieši tā kā Miholaps saka, jāstrādā, lai pierādītu pretējo. Olimps Latvijas futbolā labā dara zelta darbu, audzinot jaunos puišus, kas pēc tam nonāk Skonto un iet vēl tālāk. Katrā ziņā, lai komandai veicas, jo sezonas sākums liecina, ka Olimps ir laba komanda.

Var teikt, ka Daugavai vajadzēja ar lielāku starpību uzvarēt, bet šajā situācijā, vismaz man liekas, parādās Olimpa spēks, nevis Daugavas vājums.