Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Sieviešu izlases kapteine – Kārkliņa, Varšas vietā - Garklāva

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sieviešu izlases kapteine – Kārkliņa, Varšas vietā - Garklāva
Mūsu izlasi pasaules čempionātā cīņā vedīs kapteine Gunita Kārkliņa
Foto: Ritvars Raits

Aizvadītās nedēļas nogalē Latvijas sieviešu florbola izlase Kocēnu sporta namā aizvadīja savu pēdējo treniņnometni pirms došanās uz pasaules čempionātu Šveicē. Nometnes laikā tika paziņotas izmaiņas izlases sastāvā, kā arī nosaukts valstsvienības kapteines vārds.

Latvijas Florbola savienības Nacionālo izlašu koordinators Edgars Ikstens atklāja: "Savu ierobežoto iespēju robežās esam centušies izdarīt maksimāli daudz un visu, lai mūsu izlase uz pasaules čempionātu aizbrauktu pēc iespējas labāk sagatavojusies. Valstsvienības treneri un izlases atbalsta personāls ir ieguldījuši lielu darbu, par ko varam pateikt lielu paldies."

20.novembrī "Rubenes" un "RSU/Runway" savstarpējā spēlē gūtās traumas dēļ izlasei palīdzēt nevarēs pieredzējusī Tatjana Varša. "Diemžēl šajā spēlē gūtā trauma no ierindas izsitusi vienu no mūsu izlases vadošajām spēlētājām. Valstsvienības treneri lēma, ka ar savu sniegumu šajā nometnē tiesības uz vietu izlasē pierādījusi uzbrucēja Līga Garklāva (RSU/Runway)," norādīja Ikstens.

"Par izlases kapteini pasaules čempionātā treneri šoreiz izraudzījušies Gunitu Kārkliņu (RSU/Runway), lai arī draudzības spēlēs pret Igaunijas valstsvienību, kas norisinājās novembra sākumā, kapteiņa aproce bija uzticēta Lienei Rajeckai," informēja izlašu koordinators.

Izlases sastāvā iekļautas 20 spēlētājas – divas vārtsardzes, septiņas aizsardzes un 11 uzbrucējas. 16 spēlētājas ir no Latvijas klubiem, bet četras spēlē Zviedrijā. Deviņas florbolistes pārstāv Kocēnu komandu "Rubene", sešas - "RSU/Runway", bet viena – FK "Ķekava/BFF".

Latvijas sieviešu florbola izlase

Nr.Vārds un UzvārdsPozīcijaKlubs
1Lauma VišņevskaVEndre IF
31Jolanta TauriņaVRubene
10Anete ŠeinaAEndre IF
12Zane KlabereARubene
13Gunita KārkliņaA/KRSU/Runway
15Linda LīceARubene
17Liene RajeckaARubene
18Baiba JurušaARubene
20Gundega VancāneAFK Ķekava/BFF
2Aija KuncīteURSU/Runway
5Zeltīte BankavaUSala Silverstaden IBK
7Madara RudzīteURubene
8Luīze BiļinskaURSU/Runway
9Edīte BankavaURubene
11Indra BeķereUSundsvalls IBF
14Madara AdamaneURubene
19Evita RudzīteURubene
21Diāna IsjominaURSU/Runway
23Līga GarklāvaURSU/Runway
30Signe ErcenaURSU/Runway

Galvenais treneris: Jānis Freivalds
Treneris: Jānis Dainis
Ārste: Lilita Lazdiņa
Ekipējuma menedžeris: Oļegs Groševs
Delegācijas vadītājs: Edgars Ikstens

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2011-11-29 10:22, pirms 13 gadiem
Nevienu citu kapteines vietā nevarēju iedomāties, kā rsu kārkliņu,pareiza izvēle!