Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Par junioru izlases treneri apstiprināts Ainārs Juškēvičs

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Par junioru izlases treneri apstiprināts Ainārs Juškēvičs
Ainārs Juškēvičs
Foto: Florbolam.lv

Vakar notikušajā Latvijas Florbola savienības valdes sēdē par Latvijas junioru (U-19) florbola izlases galveno treneri tika apstiprināts Ainārs Juškēvičs, vīriešu virslīgas komandas "Ulbroka" treneris.

Aināra Juškēviča vārds Latvijas florbola aprindās īpašus komentārus neprasa – viņš joprojām ir aktīvs spēlētājs, kurš Latvijas Florbola čempionāta virslīgā spēlē jau divpadsmito sezonu (desmit sezonas "Latvijas Avīzē", tagad jau otro "RTU/Inspecta"). Kopā ar "Latvijas Avīzi" Juškēvičs izcīnījis trīs čempionu titulus, bet vienu reizi kļuvis par vicečempionu.

Ainārs Juškēvičs ir arī viens no Latvijas vīriešu florbola valstsvienības līderiem. Visās komandās, kurās viņš ir spēlējis, Juškēvičs ir paraugs un autoritāte saviem biedriem. Ne velti viņam tika uzticēti komandas kapteiņa pienākumi kā "Latvijas Avīzē" un "RTU/Inspecta", tā arī valstsvienībā.

Aināram Juškēvičam ir vērā ņemama trenera pieredze – jau desmit gadus viņš trenē Ulbrokas bērnus un jauniešus, līdz no viņa audzēkņiem ir izveidojusies pieaugušo komanda, kura šosezon pirmo gadu spēlē virslīgā. 2006. gadā Juškēvičs kā otrais treneris piedalījās pasaules florbola čempionātā sievietēm, bet 2007. un 2009. gadā bija mūsu izlases trenera konsultants pasaules junioru čempionātos. Ainārs Juškēvičs turpina studijas LSPA un šogad plāno iegūt trenera kvalifikāciju.

Ainārs Juškēvičs, komentējot lēmumu par viņa apstiprināšanu trenera amatā, izteicās, ka jūtas ļoti pagodināts. Jau esot uzsākts pie treniņu plānu izstrādes, tiekot apzināti iespējamie junioru izlases kandidāti. Juškēvičs pauda, ka mēģinās izveidot tādu izlases modeli, kas atbildīs viņa redzējumam par florbolu.

2009. gada pasaules junioru florbola čempionātā, kas notika Somijā, Latvijas izlase izcīnīja augsto 5. vietu. Nākamais pasaules čempionāts notiks 2011. gada maijā Norvēģijā.

Informāciju sagatavoja: Latvijas Florbola savienība

  +8 [+] [-]

, 2010-01-15 13:20, pirms 14 gadiem
Jusis malacis... Izlasei var būt panākumi!

  +3 [+] [-]

, 2010-01-15 13:59, pirms 14 gadiem
Apsveicu! Vēlu veiksmi.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-15 14:26, pirms 14 gadiem
Lieliski, lielisks treneris!!!

  -2 [+] [-]

, 2010-01-15 14:43, pirms 14 gadiem
beidzot būs tāds treneris, kuru respektēs pilnīgi visi spēlētāji, piedodiet atvainojiet, Zelčs tāds nebija! veiksmi

     [+] [-]

, 2010-01-15 18:18, pirms 14 gadiem
bez pārsteigumiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja