Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Otrajā mačā juniori cīnās neizšķirti

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Otrajā mačā juniori cīnās neizšķirti
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Šorīt Kocēnu sporta kompleksā otrajā pārbaudes spēlē tikās Latvijas un Igaunijas junioru (U-19) florbola izlases. Atšķirībā no vakardienas mača, kurā igauņi tika sagrauti ar 12:3, šoreiz abas komandas nospēlēja neizšķirti – 3:3.

Šoreiz spēles rezultāts tika atklāts ievērojami ātrāk, nekā iepriekšējā dienā – jau 3. minūtē Toma Akmeņlauka piespēle atrada Sandri Virsnīti – 1:0. Nākamais gols bija jāgaida gandrīz 17 minūtes, pie tam – to perioda pēdējā minūtē iemeta igauņi – 1:1.

Otrā perioda sākumā ziemeļu kaimiņi sagādāja vēl vienu nepatīkamu pārsteigumu, jau otro reizi pārspējot mūsu vārtsargu Anriju Ventu un divu spēļu laikā pirmo reizi izvirzoties vadībā ar 2:1. Trešdaļas vidū gan vispirms vēlreiz nostrādāja kombinācija Akmeņlauks – Virsnītis (2:2), bet drīz pēc tam ātrajā pretuzbrukumā precīzs bija Elvijs Artimovičs – 3:2.

Pēdējā periodā neliels teritoriālais pārsvars bija latviešiem, tomēr pārvērst to vārtu guvumā nekādi neizdevās. Ko neizdarīja mūsējie, tas piecas minūtes pirms spēles beigām bija pa spēkam pretiniekiem – 3:3. Latvieši atlikušajā laikā mēģināja izcīnīt uzvaru, tomēr īpaši labas iespējas to izdarīt viņiem neradās – neizšķirts. Par labāko spēlētāju latviešu rindās tika atzīts komandas kapteinis Sandris Virsnītis.

Izlases fiziskās sagatavotības treneris Jānis Volajs portālam Sportacentrs.com pastāstīja, ka gada sākumā, kad juniori piedalījās pārbaudes turnīrā, visi spēlētāji atstājuši ļoti labu iespaidu, jo bijuši lieliskā fiziskajā formā. Vasarai visiem ticis iedots individuālo treniņu plāns, tomēr, kā redzams, ar tā izpildi ir bijis tā, kā bijis – formas nav, pie tam galvenokārt izturības ziņā. Protams, savu lomu spēlē arī tas, ka ir tikai pats sezonas sākums – jaunieši savā starpā nav saspēlējušies, nav sapratnes laukumā. Līdz pasaules čempionātam, kas nākamā gada maijā notiks Vācijā, darāmā vēl daudz...

Pārbaudes spēle U-19:

Latvija - Igaunija - 3:3 (1:1, 2:1, 0:1)
Metienu attiecība:
31:23 (10:8, 10:7, 11:8)
Rezultatīvākie:
Sandris Virsnītis 2 (2+0), Toms Akmeņlauks 2 (0+2).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums

     [+] [-]

, 2010-09-12 19:13, pirms 14 gadiem
domāju,ka līdz maijam paspēs vēl visu fizisko uzdzīt...

     [+] [-]

, 2010-09-14 02:03, pirms 14 gadiem
4aliic rakstīja: domāju,ka līdz maijam paspēs vēl visu fizisko uzdzīt...
pēc spēles izskatījās ka vairāk vajag pie piespēlēm piestrādāt, jo diezgan daudz bija sasteigtas un līdz ar to arī neprecīzas. vnk kaut kur grūda bumbiņu. bet neesmu jau nekāds eksperts. malači ka cīnījās.

     [+] [-]

, 2010-09-14 07:08, pirms 14 gadiem
Dažbrīd bija pārāk atklāts florbols, tikai skriešana, vairāk attiecas uz 2. un 3. maiņu. Ūn protams - rezultativitāte.... Neizmantoja savas izdevības, kuras bija pietiekami daudz.