Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Florbolisti pasaules čempionātā vienā grupā ar zviedriem, čehiem un vāciešiem

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Florbolisti pasaules čempionātā vienā grupā ar zviedriem, čehiem un vāciešiem
Latvijas izlase
Foto: IFF

Šodien norisinājās 2022. gada pasaules florbola čempionāta finālturnīra izloze un Latvijas vīriešu valstsvienība tika ielozēta B apakšgrupā kopā ar pasaules čempioniem zviedriem, kā arī ar Čehiju un Vāciju.

Pirms izlozes Latvijas valstsvienība tika iekļauta otrajā grozā kopā ar Norvēģijas, Vācijas un Slovākijas izlasēm. Tas nozīmēja, ka grupā būs jāspēkojas ar vienu no šīm izlasēm, kā arī ar divām no TOP-4 valstsvienībām. Lai gan rangā potenciāli vājākā iespējamā pretiniece bija Slovākija, domājams, ka no otrā groza ielozētā Vācija tomēr ir vājāka vienība. Vācieši kvalifikācijas turnīra spēlē neprata tikt galā ar austriešiem, kamēr slovāki pirmo reizi vēsturē apspēlēja čehus.

No vadošā kvarteta komandām Latvijai tika ielozēti iepriekšējā čempionāta uzvarētāji un pašreizējie pasaules ranga līderi zviedri. Tāpat latviešiem grupā būs jāspēkojas ar pēdējos gados progresējušo Čehijas izlasi, pret kuru neizdevās parādīt cerēto sniegumu iepriekšējā čempionātā.

Pasaules čempionāts vīriešiem šogad norisināsies Šveices pilsētās Cīrihē un Vintertūrā laika posmā no 5. līdz 13. novembrim.

Pasaules čempionāta finālturnīra izloze:

A grupa: Somija (2), Šveice (4), Slovākija (8), Norvēģija (6)
B grupa: Zviedrija (1), Čehija (3), Latvija (5), Vācija (7)
C grupa: Igaunija (9), Kanāda (11), Taizeme (14), Singapūra (16)
D grupa Dānija (10), Polija (12), Austrālija (13), Filipīnas (24)

     [+] [-]

, 2022-06-08 16:40, pirms 2 gadiem
5.vieta - paldies!

     [+] [-]

, 2022-06-08 16:59, pirms 2 gadiem
Kur ta' utainie ?

     [+] [-]

, 2022-06-08 17:04, pirms 2 gadiem
Florbola_experts rakstīja: 5.vieta - paldies!
Nu gan optimists esi