Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Latvijas florbolistes pasaules čempionātā tiksies ar Somiju, Šveici un Norvēģiju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas florbolistes pasaules čempionātā tiksies ar Somiju, Šveici un Norvēģiju
Foto: LFS

LETA. Latvijas sieviešu florbola izlase 2023.gada pasaules čempionāta finālturnīrā A apakšgrupā spēkosies ar Somiju, Šveici un Norvēģiju, ziņo Latvijas Florbola savienība (LFS).

Latvijas florbolistes Starptautiskās florbola federācijas (IFF) rangā ieņem astoto vietu un pirms otrdien notikušās izlozes bija otrajā grozā kopā ar polietēm, slovākietēm un norvēģietēm.

A grupā Latvijas pretinieces būs pasaules vicečempione Somija, Šveice, kas iepriekšējā finālturnīrā izcīnīja bronzas godalgas, un septīto vietu izcīnījusī Norvēģija. Latvijas florbolistes iepriekšējo pasaules čempionātu noslēdza devītajā pozīcijā.

Tikmēr B apakšgrupā spēkus mēros Zviedrija, Čehija, Polija un Slovākija, bet C grupā ielozētas Vācija, Singapūra, Austrālija un Francija, kamēr D apakšgrupā tiksies Dānija, Igaunija un Japāna.

Astoņas spēcīgākas komandas pēc IFF ranga veido A un B apakšgrupas, bet pārējās - C un D apakšgrupas. Apakšgrupā komandas spēlēs katra ar katru. A un B grupu pirmo divu vietu īpašnieces uzreiz iekļūs ceturtdaļfinālā, bet trešās un ceturtās pozīcijas īpašniecēm būs duelēšanās ar otrā ešelona katras grupas divām spēcīgākajām izlasēm.

Pasaules čempionāta finālturnīrs no 2. līdz 10. decembrim tiks aizvadīts Singapūrā.

     [+] [-]

, 2023-04-04 17:14, pirms gada
Principā 100% pēdējā vietā grupa

     [+] [-]

, 2023-04-04 20:50, pirms gada
Two goats one Champion rakstīja: Principā 100% pēdējā vietā grupa
Un katrā spēlē pa -7 garantēts

     [+] [-]

, 2023-04-05 01:01, pirms gada
roliksis40 rakstīja: Un katrā spēlē pa -7 garantēts
Nabaga cilvēciņi! Galvenais jau kaut ko iekomentēt un uzbraukt sportistiem, lai gan paši par to lietu neko dižu nejēdz. Mazvērtības komplekss visā krāšņumā komplektā ar totālu stulbumu...

     [+] [-]

, 2023-04-05 03:07, pirms gada
krokodilumednieks rakstīja: Nabaga cilvēciņi! Galvenais jau kaut ko iekomentēt un uzbraukt sportistiem, lai gan paši par to lietu neko dižu nejēdz. Mazvērtības komplekss visā krāšņumā komplektā ar totālu stulbumu...
Reālisms ir normāla parādība