Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Ādažnieki izcīna zeltu Vasaras līgas B kategorijā

Ādažnieki izcīna zeltu Vasaras līgas B kategorijā
"FK Ādaži" turnīra laikā necieta nevienu zaudējumu

Foto: Kristīne Tauriņa

Šodien atpūtas centrā „Lido” norisinājās garākā vasaras florbola turnīra „Vasaras līga 2009” finālspēlēs. Vīriešu B kategorijas finālmačā „FK Ādaži” izrādījās pārāki cīņā pret „Lattelecom/Optimisti” ar 8:4. Bronzas medaļas ieguva saulkalnieši, uzvarot „Lido” ar 10:7. Finālspēlē ādažnieks Jānis Kveders izcēlās ar pieciem rezultatīviem metieniem.

Abas fināla dalībnieces jau bija tikušās grupu turnīrā, kad saspringtā spēllē pārāki izrādījās ādažnieki ar 8:5, tādējādi B2 grupā izcīnot pirmo vietu, aiz sevis atstājot optimistus. Ceļš līdz finālam „Lattelecom/Optimisti” bija salīdzinoši vieglāks, vispirms ceturtdaļfinālā ar 9:4 tika pieveikti ropažnieki, savukārt pusfinālā tika sabradāts „LIDO” ar 11:3. „FK Ādaži” ceļš nebija tik līdzens, jo ceturtdaļfinālā tika uzvarētās „Pārdaugavas Komētas” vienīgi ar 5:3 un spēlē par vietu finālā sīvā cīņā tika pieveikti saulkalnieši - 6:4.

Abas komandas šo spēli neaizvadīja optimālākajos sastāvos, "FK Ādaži" nācās iztikt bez Laura Lancmaņa (sešās spēlēs 18 vārti un 10 rezultatīvas piespēles), bet optimistiem bez Petera Freimaņa (trijās spēlēs 10 vārti un 4 rezultatīvas piespēles). Jau no spēles sākuma abas komandas neraksturīgi finālspēlei spēlēja uzbrūkošu florbolu un centās atklāt spēles rezultātu. Manīgākais bija ādažnieks Armands Virsis, kurš ar tālu metienu atklāja spēles rezultātu. Taču optimisti nepalika atbildi parādā un ar skaistu metienu līdzsvaru uz tablo atjauno Mārtiņš Zvidra.

Tomēr turpinājumā ar precīziem metieniem daudz vairāk izcēlās „FK Ādaži”, it īpaši ādažnieks Jānis Kveders, kas savā kontā ieskaitīja 5 precīzus metienus. Tādējādi, skanot finālsvilpei, pārliecinošu uzvaru izcīnīja ādažnieki ar 8:4 un savā kaklā kāra zelta medaļas.

Par rezultatīvākajiem spēlētājiem B kategorijā kļuva ādažnieks Eduards Timofejevs un Kārlis Kvāls („Saulkalne”), par labāko vārtsargu tika atzīts Māris Vanags („FK Ādaži”), turklāt Eduards Timofejevs saņēma vēl vienu balvu – „vērtīgākais turnīra spēlētājs”.

     [+] [-]

, 2009-08-16 20:32, pirms 15 gadiem
juhuuuuuuu, JANCHUKS, taaaaaaaads zzzveeeers. buchinjas zveerriiigajam miiljuminjam :* :* :*

     [+] [-]

, 2009-08-17 13:22, pirms 15 gadiem
riktīgi foršs blonds komentārs