Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Regulārā turnīra uzvarētāji netiek finālā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Regulārā turnīra uzvarētāji netiek finālā
No spēles starp komandām "FK Rīga" un "Ikšķile"
Foto: Kristīne Tauriņa

Vakar un šodien "Lido" atpūtas centra, Rīgā, norisinājās "Vasaras florbola līgas 2009" A divīzijas pusfinālspēlēs. Par pārsteigumiem parūpējās gan "FK Rīga" florbolisti, kas ar 9:7 pieveica regulārā čempionāta uzvarētājus – "Ikšķili", gan "Florbolam.lv", kas ar 7:4 pārspēja "Salmingsports" – regulārā čempionāta 2.vietas ieguvējus.

Regulārajā čempionātā "Ikšķile" rīdziniekus pārspēja ne bez grūtībām – tikai ar 5:4. Kā regulārā čempionāta uzvarētāji, ikšķilieši bija atbrīvoti no cīņas ceturtdaļfinālā, kur "FK Rīga" ar 13:9 pieveica "Fastum/Lino.lv". Pusfinālā Rīgas florbolisti jau spēles pirmajā puslaikā ieguva divu vārtu handikapu (4:2), ko saglabāja līdz pat finālsvilpei (9:7). Uzvarētāju rindās rezultatīvākie bija Alvis Dāle (2+3), Ēriks Akulovs (3+1) un Romāns Gemms (1+2), kamēr zaudētāju sastāvā izcēlās Jānis Peicis (1+4) un Andris Malkavs (3+0).

Par otriem finālistiem kļuva "Florbolam.lv" spēlētāji. Viņi savā pusfinālspēlē ar 7:4 uzvarēja komandu "Salmingsports", tādejādi revanšējoties par regulārajā čempionātā piedzīvoto sagrāvi ar 5:12. Arī "Salmingsports" ceturtdaļfināla kārtu varēja izlaist, kamēr "Florbolam.lv" cīņā par vietu pusfinālā ar 12:4 satrieca "SJPPZZ". Finālspēles notiks 15.augustā.

B divīzijā aizvadītas ceturtdaļfināla spēles. "Lido" ar 13:7 apspēlēja "FK Oskara draugi", "Saulkalne" ar 8:4 uzvarēja "Phantom", "Lattelecom/Optimisti" ar 9:4 sagrāva "Ropažus", bet "Ādaži" ar 5:3 uzvarēja "Pārdaugavas Komētas". Rīt paredzēti pusfināli, kuros savas nūjas krustos "Lido" un "Latttelecom/Optimisti", kā arī "Ādaži" un "Saulkane".

Vīriešu A līga:

Pusfināli:
1. "FK Rīga" - "Ikšķile" 9:7
2. "Florbolam.lv" - "Salmingsports" 7:4

Fināli:
1. "Ikšķile" - "Salmingsports" – par 3.vietu
2. "FK Rīga" - "Florbolam.lv" – par 1.vietu

Vīriešu B līga:

Ceturtdaļfināli:
1. "Lido" - "FK Oskara draugi" 13:7
2. "Saulkalne" - "Phantom" 8:4
3. "Lattelekom/Optimisti" - "Ropaži" 9:4
4. "Ādaži" - "Pārdaugavas komētas" 5:4

Pusfināli:
1. "Lido" - "Lattelecom/Optimisti"
2. "Ādaži" - "Saulkane"

Izmantotie resursi: florbolazinas.lv un ikskileflorbols.ucoz.lv

  -1 [+] [-]

, 2009-08-12 00:34, pirms 15 gadiem
Nu gan virsraksts... Vai tad Florbola turnīram „VASARAS LĪGA 2009” ir (regulārais) ČEMPIONĀTS?...