Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Vilsons otrreiz tiek atzīts par NFL nedēļas labāko spēlētāju

Juris Miņins
Juris Miņins

Vilsons otrreiz tiek atzīts par NFL nedēļas labāko spēlētāju
Rasels Vilsons Foto:AP/Scanpix

Nacionālā futbola līga (NFL) šodien ir nosaukusi trešās spēļu kārtas labākos futbolistus un jau otro reizi 2020. gada sezonas laikā šādu atzinību ir saņēmis Sietlas "Seahawks" saspēles vadītājs Rasels Vilsons.

Kā jau ierasts, trešdiena ir tā diena, kad NFL nosauc aizvadītās spēļu kārtas labākos futbolistus un šoreiz labāko uzbrucēju noteikšanā pārsteigumu nebija. Savu otro nedēļas labākā spēlētāja atzinību ir saņēmis Sietlas "Seahawks" saspēlnieks Rasels Vilsons. Viņš ne tikai palīdzēja izcīnīt savai komandai jau trešo panākumu, pārspējot Dalasas "Cowboys" ar 38:31, bet arī izdarīja to ļoti produktīvā veidā – piecas rezultatīvas piespēles un 315 piespēļu jardi.

Savukārt par Amerikas konferences labāko uzbrucēju nosaukts Patriks Mahoumss no Kanzassitijas "Chiefs", kurš tieši tā pat kā Vilsons, mačā pret Baltimoras "Ravens" noorganizēja piecus piezemējumus. Tiesa, iepriekšējās sezonas "Super Bowl" MVP vienu reizi bumbu ieskaites zonā ienesa pats. Viņa kontā arī 385 jardi, kas gūti realizējot 31 no 42 piespēlēm.

Par nedēļas labākajiem aizsargiem tika nosaukti kornerbeks Ksavjers Roudss no Indianapolisas "Colts" un otrās līnijas aizsargs Šakils Barets no Tampabejas "Buccaneers". Roudss mačā pret Ņujorkas "Jets" pārtvēra divas piespēles, vienu no kurām atgrieza ieskaites zonā, tāpat arī neļāva divām piespēlēm sasniegt adresātu. Savukārt Barets pret savu bijušo komandu, Denveras "Broncos", veica sešus tvērienus, trīs tvērieni beidzās pretiniekiem ar jardu zaudēšanu, bet divreiz aizsargs apturēja pretinieku saspēlnieku pirms viņš atbrīvojās no bumbas.

Visbeidzot, par labākajiem speckomandu spēlētājiem tika nosaukti Detroitas "Lions" un Tenesī "Titans" sitēji - Mets Preiters un Stīvens Gostkovskis. Preiters mačā pret Arizonas "Cardinals" realizēja visus sešus sitienus, ieskaitot uzvaru nesošo raidījumu, kopā gūstot 14 no komandas 23 punktiem, bet veterāns Gostkovskis, kuram sezonas sākums bija diezgan briesmīgs, šoreiz vārtos raidīja visus septiņus sitienus, kas kopā viņam deva 19 punktus.

NFL 2020. gada sezonas labākie spēlētāji

NedēļaUzbrukumsAizsardzībaSpec.komandasUzbrukumsAizsardzībaSpec.komandas
1.R.VilsonsR.KerigansT.MorsterdsL.DžeksonsK.HeivordsD.Kārsons
2.D.PreskotsM.KaizersM.DiksonsDž.AlensT.VatsH.Batkers
3.R.VilsonsŠ.BaretsM.PreitersP.MahoumssK.RoudssS.Gostkovskis

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/