Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Gronkovskis paliek čempionē "Buccaneers", Tūnijs par 80 miljoniem pievienojas "Chiefs"

Agris Suveizda

Gronkovskis paliek čempionē "Buccaneers", Tūnijs par 80 miljoniem pievienojas "Chiefs"
Robs Gronkovskis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās futbola līgas čempione Tampabejas "Buccaneers" vienojusies par sadarbības turpināšanu ar 31 gadu veco balsta uzbrucēju Robu Gronkovski, ESPN apliecinājis aģents Drū Rozenhauss.

Robs Gronkovskis pagājušajā pavasarī atsāka karjeru, lai atkal apvienotos ar Tomu Breidiju, taču šoreiz – "Buccaneers", nevis Jaunanglijas "Patriots" rindās. Tā kā "Patriots" aizvien piederēja tiesības uz karjeru beigušo balsta uzbrucēju, Breidijs kopā ar septītās kārtas drafta izvēli tika aizmainīts uz Tampabeju, pretī saņemot ceturtās kārtas izvēli draftā. Četrkārtējais "Super Bowl" ieguvējs, pieckārtējais Zvaigžņu spēles dalībnieks un četrkārtējais pirmās simboliskās izlases dalībnieks ar "Buccaneers" vienojies par vienas sezonas līgumu par 10 miljoniem dolāru. Atgādinām, ka komandā paliks arī Breidijs un Šakils Berets, kurš vienojies par 72 miljonu līgumu uz četriem gadiem. Garantēti būs 36 miljoni.

Tampabejas "Buccaneers" ar 11 uzvarām un pieciem zaudējumiem NFC Dienvidu divīzijā ieņēma otro vietu un konferencē tika izsēta ar piekto numuru. "Buccaneers" vispirms izsita ceturto numuru Vašingtonas "Football Team" (31:23), pēc tam ar 30:20 pārspēja otro numuru Ņūorleānas "Saints" un tika galā arī ar konferences pirmo numuru Grīnbejas "Packers" (31:26). "Super Bowl" Tampabejas vienība sakāva Kanzassitijas "Chiefs" (31:9).

"Super Bowl" zaudētāja Kanzassitijas "Chiefs" vienojusies ar Jaunanglijas "Patriots" uzbrukuma līnijas sedzēju Džo Tūniju, kurš parakstīs piecu gadu līgumu par 80 miljoniem dolāru (garantēti pirmie divi gadi par 32,5 miljoniem), bet Losandželosas "Raiders" noturējusi centra aizsargu Leonardu Floidu, kurš četros gados saņems 64 miljonus dolāru. Tikmēr Jaunanglijas "Patriots" rindas papildinās arī Lasvegasas "Raiders" malējais uzbrucējs Nelsons Agolors, kurš divos gados saņems 26 miljonus dolāru. Filadelfijas "Eagles" sastāvā Agolors ir kļuvis par NFL čempionu. Pirms tam "Patriots" pastiprinājās arī ar Baltimoras "Ravens" centra aizsargu Metjū Džūdonu, kurš parakstīs 56 miljonu līgumu uz četriem gadiem (32 miljoni garantēti), un Tenesijas "Titans" balsta uzbrucēju Džonnu Smitu, kuram četros gados solīti 50 miljoni (31,25 miljoni garantēti).

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nfl/story/_/id...
https://www.espn.com/nfl/story/_/id...
https://www.espn.com/nfl/story/_/id...
https://www.espn.com/nfl/story/_/id...
https://www.espn.com/nfl/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2021-03-16 11:15, pirms 3 gadiem
Kopš kura laika ir jauna komanda Losandželosas Raiders? Autors vispār seko NFL??

     [+] [-]

, 2021-03-16 11:38, pirms 3 gadiem
kanavaro rakstīja: Kopš kura laika ir jauna komanda Losandželosas Raiders? Autors vispār seko NFL??
Otrais teikums arī par balsta uzbrucēju "Breidiju", kuru patrioti aizmainījuši.

     [+] [-]

, 2021-03-16 11:41, pirms 3 gadiem
Tā ir atriebība amīšiem par to ka viņi mūs jauc ar leišiem vai vispār skaita par krieviem. Arī mēs netaisamies orientēties kaut kādās Kalifornijas pilsētelēs

     [+] [-]

, 2021-03-16 11:46, pirms 3 gadiem
Un tā kā kalifornieši pamazām okupē Nevadu tad tur viss skaitās kopā

     [+] [-]

, 2021-03-16 15:44, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Otrais teikums arī par balsta uzbrucēju "Breidiju", kuru patrioti aizmainījuši.
Suveizda aiztulkoja no Breidijs uz Gronkovskis