Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Maģiskais Džonsons ''Super Bowl'' vērtē kā garlaicīgu, Lebrons slavē Breidiju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Maģiskais Džonsons ''Super Bowl'' vērtē kā garlaicīgu, Lebrons slavē Breidiju
Maģiskais Džonsons. Foto: AP/Scanpix

Naktī uz pirmdienu savu septīto ''Super Bowl'' izcīnīja Toms Breidijs, kurš kopā ar Tampabejas ''Buccaneers'' ar 31:9 apspēlēja 2020. gada uzvarētājus Kanzassitijas ''Chiefs''. Cīņu noraudzījās arī daudzi slaveni sportisti un fukcionāri. Maģiskajam Džonsonam spēle likusies garlaicīga, kamēr Lebrons Džeimss slavējis Breidiju.

Naktī uz pirmdienu savu septīto ''Super Bowl'' un piekto MVP izcīnīja Toms Breidijs, kurš kopā ar Tampabejas ''Buccaneers'' pārliecinoši sakāva pagājušā gada čempionus Kanzassitijas ''Chiefs''. 43 gadus vecais Breidijs pirms šīs sezonas pievienojās ''Buccaneers'' no Jaunanglijas ''Patriots'', jau pirmajā sezonā komandu aizvedot līdz titulam.

Svētdien visu citu līgu spēles tika pakārtotas ''Super Bowl'' un gan NHL, gan NBA mači tika aizvadīti jau pa dienu, lai TV reitingos nekonkurētu ar vienu no gada lielākajiem sporta notikumiem ASV. Vairāki sportisti pauda savus viedokļus mikroblogošanas vietnē ''Twitter''.

Tā, piemēram, Maģiskajam Džonsonam spēle nepavisam nepatika un viņš to nav noskatījies līdz galam.

Savukārt Lebrons Džeimss septiņkārtējo ''Super Bowl'' ieguvēju Tomu Breidiju nosauca par visu laiku labāko amerikāņu futbolistu.

Toms Breidijs ne tikai izcīnīja septīto ''Super Bowl'', bet arī piekto reizi tika atzīts par fināla vērtīgāko spēlētāju jeb MVP. 43 gadus vecais sportists pēc titula izcīnīšanas pauda, ka plāno atgriezties nākamgad un cīnīties par astoto titulu.

  -1 [+] [-]

, 2021-02-08 12:14, pirms 3 gadiem
Spēle garlaicīga Maģiskais?
Var redzēt,ka fanoja par Chiefs,jo nu spēle katrā ziņā nebija garlaicīga no Bucs puses

     [+] [-]

, 2021-02-08 12:53, pirms 3 gadiem
Nu, es parasti skatos tikai Super Bowlus, neko citu neskatos šajā sporta veidā... un gandrīz vienmēr šajā mačā ir spriedzes, atspēlēšanās, šodien tā izpalika... Bet nu ko stipram padarīsi... salika pa plauktiņiem gan uzbrukumu, gan aizsardzību, nevienā brīdī nelikās, ka spēles ritējums varētu mainīties, acīm redzot Maģiskais fanoja par zaudētāju
Un noskatījās viņš līdz galam :d Jo tvīts ir tieši pēc spēles beigām... nevis pārtraukumā

     [+] [-]

, 2021-02-08 16:58, pirms 3 gadiem
Es gan aizgāju gulēt pēc 3/4, jo biju pārliecināts, ka 9-31 neatspēlēs.
Un es vinnēju, jo 4/4 vispār netika gūti punkti.