Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ārmstrongs: "Man nav aizlieguši dzīvot..."

Jānis Pārums

Ārmstrongs: "Man nav aizlieguši dzīvot..."
Lenss Ārmstrongs
Foto: Hurt Hoy

Uz mūžu diskvalificētais septiņkārtējais daudzdienu velobrauciena "Tour de France" uzvarētājs, amerikānis Lenss Ārmstrongs izteicies, ka diskvalifikācija neliegs viņam nodarboties ar sportiskām aktivitātēm.

"Man nav nolūku sēdēt uz vietas tikai tāpēc, ka kaut ko runā. Man nav aizliegts dzīvot," uzsvēra Ārmstrongs. "Turpinu virzīties uz priekšu un virzu pārējos. Pasaulē ir daudz citu fizisku pārbaudījumu, es gribu tos atrast un pamēģināt pārvarēt."

Augusta beigās ASV Antidopinga aģentūra (USADA), kas apsūdzēja viņu aizliegtu vielu lietošanā, piešķīra Ārmstrongam mūža diskvalifikāciju un atņēma septiņus izcīnītos "Tour de France" titulus.

Pēc riteņbraucēja karjeras beigām Ārmstrongs startē triatlona sacensībās. 30. septembrī viņš piedalīsies triatlona sacensībās Kalifornijā, bet nedēļu vēlāk - Ulmana vēža fonda triatlonā. Sacensību organizators Dags Ulmans trīsreiz uzvarējis cīņā ar vēzi un ir Ārmstronga labdarības fonda "Livestrong" biedrs.

Izmantotie resursi:
Triathlete.com - Triathlon Training, Gear,...

  +2 [+] [-]

, 2012-09-26 12:14, pirms 12 gadiem
Da čalis pensijai sev sapelnijis ir, veselību arī ir sačinijis, ko viņam iespringt-Māju Spānija, modeli pie sāniem, un viss čikiniekā.

  -1 [+] [-]

, 2012-09-26 12:21, pirms 12 gadiem
Ar sportu tā īsti nesanāca, jāizmēģina kas cits.

Interesanti, kas notiktu, ja sponsorēšanas līgumā būtu punkts - ja sportists tiek pieķerts dopinga lietošanā, summa jāatmaksā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-09-26 17:33, pirms 12 gadiem
Augusta beigās ASV Antidopinga aģentūra (USADA), kas apsūdzēja viņu aizliegtu vielu lietošanā, piešķīra Ārmstrongam mūža diskvalifikāciju un atņēma septiņus izcīnītos "Tour de France" titulus.

Pastastiet man tadu lietu,ka ASV antidopinga agentura vareja atnemt Amstrongam "Tou de France" titulus? Kas vieniem deva tadas pilnvaras un uzkada pamata?
Titulus var atnemt tikai un vienigi starptaustiska ritenbraukshanas federacija,pec kadas valsts iesnieguma ar pieradijumiem,bet taka shaja sakara vairak par dazu cilveku teikta neka nav un realu pieradijumu ar nav!

Eurosport komentetais(kursh komente visas lielas gonkas) stastija par sho lietu! Vinsh teica ka SRF netaisas atnemt Amstrongam titulus,jo realu pieradijumu nav!

     [+] [-]

, 2012-09-26 19:56, pirms 12 gadiem
Es atņemu raksta autoram - Jānim Pārumam Latvijas pilsonību (ja viņam tāda ir). Kopš šī brīža viņš tiek pasludināts par nepilsoni...