Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

15. un 16. maijā notiks pasaules nūjošanas dienu virtuālā stafete

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

15. un 16. maijā notiks pasaules nūjošanas dienu virtuālā stafete
Foto: LTSA

Latvijas Tautas sporta asociācija (LTSA) informē, ka 15. un 16. maiju Starptautiskā Nūjošanas federācija pasludinājusi par pasaules nūjošanas dienām. Tam par godu notiks 36 stundu virtuālā stafete, kam pieteikties aicināts ikviens nūjotājs.

Starptautiskā Nūjošanas federācija 15. un 16. maiju pasludinājusi par pasaules nūjošanas dienām. Tam par godu Latvijas Tautas sporta asociācija aicina nūjotājus pieteikties 36 stundu virtuālajai stafetei. Tajā var piedalīties ikviens no 13 gadu vecuma. Katrs no dalībniekiem vai grupām līdz 10 cilvēkiem veiks savu distanci un nodos stafeti nākamajam dalībniekam. Rezultātā tiks nodrošināta nepārtraukta nūjošana 36 stundu garumā.

Starts paredzēts 14. maija plkst. 7:00 no rīta. Kā pirmais nūjos Ēriks Jukāms no Valkas novada. Virtuālajā stafetē tiks pārstāvēta ļoti plaša Latvijas ģeogrāfija. Pasaules nūjošanas dienā piedalīsies vismaz 40 valstis.

Pasaules nūjošanas diena tiek atzīmēta visā pasaulē. Tajā piedalās tūkstošiem visu vecumu un tautību dalībnieku, lai uzlabotu veselību un veicinātu fiziskās aktivitātes, kā arī aktīvu dzīvesveidu.

Pieteikties uz virtuālo nūjošanas stafeti var ŠEIT.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Tautas sporta asociācija