Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Brazīlietis Bērnss karjeras lielākajā cīņā pārliecinoši pārspēj bijušo čempionu

Agris Suveizda

Brazīlietis Bērnss karjeras lielākajā cīņā pārliecinoši pārspēj bijušo čempionu
Gilberts Bērnss pret Taironu Vudliju. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nepilnus 34 gadus vecais UFC cīkstonis Gilberts Bērnss (19-3) karjeras lielākajā cīņā dominēja pār 38 gadus veco amerikāni Taironu Vudliju (19-5-1) un ASV pilsētā Lasvegasā uzvarēja ar tiesnešu vienbalsīgu lēmumu.

Bērnss lieliski sāka cīņu, jau pirmajā minūtē ar sitienu kombināciju nogāzdams Vudliju zemē. Brazīlietis nekavējoties metās virsū, izdarīja vēl vairākus spēcīgus sitienus un pielietoja žņaugšanas paņēmienu, tomēr Vudlijs izturēja, izrāvās no tvēriena un nepatīkamo sākumu pārdzīvoja ar tikai pārsistu kreiso uzaci.

Lai arī Vudlijs bija spējīgs turpināt cīņu, iniciatīvu Bērnss tā arī vairāk neatdeva. Trešajā raundā brazīlietis lieliski trāpīja ar labo roku, ceturtajā raundā atkal nogāza amerikāni zemē, un tiesnešiem lielu šaubu par cīņas iznākumu nebija. Bērnss bija pārāks visos piecos raundos un uzvarēja ar vienbalsīgu lēmumu: 50:45, 50:44 un 50:44.

Kamēr Vudlijam šī bija pirmā cīņa kopš 2019. gada 2. marta, kad ar tiesnešu vienbalsīgu lēmumu zaudēja pusvidējā svara titulu, par jauno čempionu kļūstot Kamaru Usmanam, Bērnss šajā laika posmā bija paguvis izcīnīt četras uzvaras un mainīt svara kategoriju, trīs no četriem panākumiem svinot kopš atgriešanās no vieglā svara pusvidējā svarā.

Sesto uzvaru pēc kārtas svinēja arī 29 gadus vecais Bērnsa tautietis Augustu Sakai (14-1-1), kurš ar tiesnešu dalītu lēmumu trīs raundu cīņā pārspēja 33 gadus veco bulgāru Blagoju Ivanovu (18-4-1). Divi tiesneši lēma, ka Sakai uzvarēja ar 29:28, bet viens tiesnesis deva 30:27 bulgāra labā. Ivanovam tas bija otrais zaudējums pēc kārtas, un abas neveiksmes bijušas ar tiesnešu dalītu lēmumu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-05-31 09:15, pirms 4 gadiem
Deina šodien laimīgākais cilvēks pasaulē pēc Vudlija zāģa

     [+] [-]

, 2020-05-31 14:23, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Deina šodien laimīgākais cilvēks pasaulē pēc Vudlija zāģa
Kāds tam iemesls?

     [+] [-]

, 2020-05-31 14:27, pirms 4 gadiem
Nu tā, Main Card nebija baigi interesants šoreiz, Pre-Lims gan vēl nav laika skatīties, cerams tur bija jautrāk. Bet nu Bērnss tiešām lieliski uzvarēja, žēl, ka pēc punktiem tikai. Bet nu Vudlijs, nevaru saprast, uz ko viņš vispār cerēja

     [+] [-]

, 2020-05-31 14:39, pirms 4 gadiem
Waldini rakstīja: Kāds tam iemesls?
Viņiem tās attiecības maigi sakot ir drausmīgas.
Sākot ar nevēlēšanos cīnīties,kad vajag..Pēc abām Tompsona cīņām attiecības vispār aizgāja pilnīgā pakaļā..Pēc otrās cīņās Deina bija super dusmīgs uz viņu par tādu titula aizstāvēšanu mūkot prom pa ringu no Tompsona 5 raundus,un paņemot knapi pēc punktiem.
Tad no Vudlija standarta rases izteicieni..Deinas itkā nemaksāšana,kā citiem čempioniem utt

     [+] [-]

, 2020-05-31 14:56, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Viņiem tās attiecības maigi sakot ir drausmīgas.
Sākot ar nevēlēšanos cīnīties,kad vajag..Pēc abām Tompsona cīņām attiecības vispār aizgāja pilnīgā pakaļā..Pēc otrās cīņās Deina bija super dusmīgs uz viņu par tādu titula aizstāvēšanu mūkot prom pa ringu no Tompsona 5 raundus,un paņemot knapi pēc punktiem.
Tad no Vudlija standarta rases izteicieni..Deinas itkā nemaksāšana,kā citiem čempioniem utt
Nu Vudlijam ir iespēja mest mieru, jo skaidri redzams, ka čalim trūkst motivācija. Tikai viņa repa karjera ir vēl drausmīgāka par viņa pēdējām cīņām, būs jāturpina tukši *irst TMZ.

     [+] [-]

, 2020-05-31 15:51, pirms 4 gadiem
blah rakstīja: Nu Vudlijam ir iespēja mest mieru, jo skaidri redzams, ka čalim trūkst motivācija. Tikai viņa repa karjera ir vēl drausmīgāka par viņa pēdējām cīņām, būs jāturpina tukši *irst TMZ.
Tas reps gabals viņam vnk cringe
Par TMZ vispār var nerunāt

     [+] [-]

, 2020-05-31 16:40, pirms 4 gadiem
Tairons "Falling in and out of love, falling in and out of love with you" Vudlijs pēdējās cīņās izskatās tā, ka nevar saprast, kur palicis tas džeks, kas tika pie jostas un kurš Tillu iznīcināja. Briesmīgs sniegums priekš čempa. Bet jā, kā jau te tika minēts, Deinam tikai prieks - nebūs jāčakarējas ar čempi, kas necīnās un rasisma kārti visur mētā.

     [+] [-]

, 2020-05-31 19:41, pirms 4 gadiem
Ok, skaidrs tagad par ko... Nu jā, tā diemžēl ir diezgan liela problēma gandrīz ar visiem čempioniem, viņi cīnās ļoti pragmatiski, jo saprot, ka var izdarīt mazāk, bet ja netiks nokautēti, tad principā titulu nosargās... Paskatāmies uz pēdējām “Kaula” cīņām, viņam totāli noveicās gan pret Santosu, gan pret Reyesu... Tāpat Adesanja, kurš bēguļoja visu cīņu pret Romero... Šajā ziņā Habibs tomēr ir pelnījis cieņu, jo daudz dara pats, lai arī vārtīšanās man besī.. Principā es būtu ļoti priecīgs ja tiesneši pamainītu savu skata punktu un tiesātu no redzes viedokļa, ka nevis kandidātam ir jābūt galvastiesu stiprākam lai uzvarētu pēc punktiem, bet čempionam, no tā uzvarētu cīņu skatāmība.

     [+] [-]

, 2020-06-01 20:53, pirms 4 gadiem
Waldini rakstīja: Ok, skaidrs tagad par ko... Nu jā, tā diemžēl ir diezgan liela problēma gandrīz ar visiem čempioniem, viņi cīnās ļoti pragmatiski, jo saprot, ka var izdarīt mazāk, bet ja netiks nokautēti, tad principā titulu nosargās... Paskatāmies uz pēdējām “Kaula” cīņām, viņam totāli noveicās gan pret Santosu, gan pret Reyesu... Tāpat Adesanja, kurš bēguļoja visu cīņu pret Romero... Šajā ziņā Habibs tomēr ir pelnījis cieņu, jo daudz dara pats, lai arī vārtīšanās man besī.. Principā es būtu ļoti priecīgs ja tiesneši pamainītu savu skata punktu un tiesātu no redzes viedokļa, ka nevis kandidātam ir jābūt galvastiesu stiprākam lai uzvarētu pēc punktiem, bet čempionam, no tā uzvarētu cīņu skatāmība.
cik atceros adesanja tik traki jau nebeguljoja. romero vienkarsi staveja 5 raundus uz vietas