Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Geičī pirmajā raundā nokautē Barbosu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Geičī pirmajā raundā nokautē Barbosu
Džastins Geičī pēc uzvaras pār Edsonu Barbosu. Foto: mmajunkie.com

Filadelfijā aizvadītajā naktī risinājās cīņu šovs "UFC on ESPN 2: Barboza vs. Gaethje". Jau kārtējo reizi šova galvenā cīņa noslēdzās ar agru nokautu - vieglā svara kategorijas pārstāvj duelī pirmajā raundā to paveica Džastins Geičī (20-2), pieveicot Edsonu Barbosu (20-7).

30 gadus vecajam amerikānim Džastinam Geičī [Justin Gaethje] uzvara pār brazīlieti Edsonu Barbosu [Edson Barboza] bija otrā pēc kārtas, turklāt pagājušā gada augustā Geičī arī Džeimsu Viku [James Vick] (13-3) aizsūtīja nokautā jau pirmajā raundā.

Trīs gadus vecākajam Barbosam savukārt tas bija trešais zaudējums pēdējās četrās cīņās. Savā iepriekšējā cīņā brazīlietis, kura galvenais ierocis ir plašais spērienu arsenāls, ar nokautu trešajā raundā sakāva Denu Hukeru [Dan Hooker] (17-8).

Gan Barbosa, gan Geičī pirms cīņas solīja faniem sagādāt kārtīgu cīņu un iešanu cauri sāpēm, ko arī sagādāja. Geičī, kuram tā bija piektā cīņa UFC rindās, iemantojis lielas fanu simpātijas savas agresīvās cīņas manieres dēļ - amerikānim aizsardzība ir pavisam otrajā plānā, uzbrukumā Geičī dodas nepārtraukti, nežēlojot ne sevi, ne pretinieku.

Cīņas sākumā pārsvars aizgāja Geičī pusē, kurš arvien palielināja spiedienu uz pretinieku, bet Barbosam agro ofensīvu izdevās pārciest. Pēc kārtējās agresīvās sitienu apmaiņas savu galveno ieroci izdevās pielietot brazīlietim, kurš vispirms preitniekam trāpīja ar kreiso roku, bet pēc tam satricināja amerikāni ar precīzu spērienu.

Tomēr Geičī turpināja pieturēties pie principa ''labākā aizsardzība ir uzbrukums''. Līdz ko sajutis briesmas, amerikānis visiem spēkiem devās uzbrukumā, kad arī izdevās Barbosu nokautēt - amerikāņa labais āķis ķēra brazīlieša žokli, un Barbosa attapās uz astoņstūra dēļiem. Ringa tiesnesis nekavējoties metās cīņu apturēt, un par uzvarētāju tika pasludināts Geičī, kurš nokautēja savu pretinieku pirmā raunda trešajā minūtē.

''Šis ir grūtākais sports pasaulē. Un labākais šovs uz šīs planētas, ko iespējams redzēt dzīvajā - es garantēju,'' pēc uzvaras laimīgs bija Geičī. ''Es to [MMA sportu] mīlu! Pirms cīņas biju nervozs, jo manī nebija nekādu sajūtu. Tas mani biedē.''

''Viņš sper ļoti stipri. Rīt mana kāja ļoti sāpēs,'' amerikānis veltīja atzinīgus vārdus arī pretiniekam. Tāpat Geičī nodeva vēl vienu ziņu pārējiem vieglā svara divīzijas cīkstoņiem un pauda neizpratni, kāpēc priekšroka dota Donaldam Seronī [Donald Cerrone] (35-11), nevis viņam pašam: ''Viņš tikko pārspēja reitingu 15. numuru un tagad ir priekšā man? UFC, ko jūs vispār domājat? Tas ir smieklīgi. Man priekšā ir pieci vai seši cīkstoņi, un es gribu katru no viņiem.''

Izmantotie resursi:
https://www.mmafighting.com/2019/3/...

     [+] [-]

, 2019-03-31 15:12, pirms 6 gadiem
Un tagad, kā jau pie visiem MMA rakstiem, rakstu iekomentēs tas dunduks, kurš vienmēr piesienās pie uzvārdiem. Gribu dzirdēt viņa versiju šim uzvārdam.

     [+] [-]

, 2019-03-31 16:08, pirms 6 gadiem
Pēdējās 2vās cīņās var redzēt, ka Džastins ir sācis galvu izmantot ne tikai sitienu uzņemšanai, bet arī domāšanai, līdz ar to ir nākušas arī uzvaras.
Noteikti viens no skatāmākajiem UFC džekiem.

Ļoti labu iespaidu atstāja Hermanssons, izrēķinājās ar Branču nepilnas minūtes laikā.

Kopumā ļoti skatāms UFC Fight Night šovs.

  -2 [+] [-]

, 2019-03-31 16:56, pirms 6 gadiem
Gūža rakstīja: Un tagad, kā jau pie visiem MMA rakstiem, rakstu iekomentēs tas dunduks, kurš vienmēr piesienās pie uzvārdiem. Gribu dzirdēt viņa versiju šim uzvārdam.
Dunduks ir afftars, kurš no Getži uztaisa "geičī"

Un arī Gūža, jo viņš laikam ar autoru ir tik tuvās attiecībās, ka sākas rūpes pilnīgi

Ā, un "spērienu arsenāls" arī skan reāli tupa, kaut kādā urlu bārā varētu teikt, ka sper pa galvu. "Viņš sper ļoti " spēcīgi, neizsaka pilnīgi neko, toties piemēram "viņam ir spēcīgs low kiks", jau būtu tuvāk īstenībai.

p.s. Tev ir slima fantāzija, jo es nekomentēju pie visiem MMA rakstiem.
Edit: Un tak "seronī" ar te ir

     [+] [-]

, 2019-03-31 21:48, pirms 6 gadiem
jaunaisjaunais rakstīja: Dunduks ir afftars, kurš no Getži uztaisa "geičī"

Un arī Gūža, jo viņš laikam ar autoru ir tik tuvās attiecībās, ka sākas rūpes pilnīgi

Ā, un "spērienu arsenāls" arī skan reāli tupa, kaut kādā urlu bārā varētu teikt, ka sper pa galvu. "Viņš sper ļoti " spēcīgi, neizsaka pilnīgi neko, toties piemēram "viņam ir spēcīgs low kiks", jau būtu tuvāk īstenībai.

p.s. Tev ir slima fantāzija, jo es nekomentēju pie visiem MMA rakstiem.
Edit: Un tak "seronī" ar te ir
Tu esi pilnīgs tupenis, ja domā, ka Getži ir pareizāk par Geiči. Vispār skaties cīņas un klausies, kā amerikāņi izrunā tos uzvārdus? Getži, haha, un low kick nav latviski, tāpēc ir spēriens. Ej uz skolu, puis