Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Bleidss dominē parterā un izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Bleidss dominē parterā un izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas
Kērtiss Bleidss izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt aizvadīts kārtējais UFC cīņu šovs Lasvegasā. Tā galvenajā cīņā triumfēja amerikāņu smagsvars Kērtiss Bleidss (14-2), kurš ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem sakāva krievu Aleksandru Volkovu (31-8).

Jau pirms abu smagsvaru cīņas bija skaidrs, ka Bleidsam lielākās priekšrocības pret krievu Volkovu būs, cīnoties parterā, ko amerikānis arī apliecināja. Pilnu piecu raundu garumā Bleidsam izdevās pārvest cīņu parterā 14 reizes.

Parterā Volkovs uzņēma daudz spēcīgus pretinieka sitienus ar elkoņiem, bet otrajā raundā Bleidsam padevās labs moments arī stājā, krievu cīkstonim izlaižot spēcīgu amerikāņa sitienu ar labo roku. Pirmo trīs raundu garumā uzturot gana augstu tempu, Bleidsa izturības rezerves pamazām sāka izsīkt. Ceturtajā raundā pretiniekam labi trāpīja arī Volkovs, taču Bleidss spēja uzvaru nosargāt.

"Esmu noguris. Nogāzt Volkovu zemē bija daudz grūtāk, nekā biju domājis. Viņš bija ļoti stiprs. Vienmēr ir labi apzināties, ka vari izturēt 25 minūtes," pēc cīņas atzina uzvarētājs. Savas karjeras laikā 29 gadus vecais Bleidss vēl ne reizes nebija cīnījies ilgāk par trīs raundiem. Pašlaik amerikāņu smagsvars uzkrājis četru uzvaru sēriju, tomēr, visticamāk, pie kārotās iespējas cīnīties par UFC titulu uzreiz vēl netiks - čempions Stipe Miočičs jau gatavojas triloģijas noslēguma cīņai ar Denielu Kormjē, savukārt šobrīd nākamais rindā uz titulcīņu ir kamerūniešu smagsvars Fransiss Nganū. Tikmēr Volkovam šis bija otrais zaudējums iepriekšējās trīs cīņās.

Lielisku cīņu sagādāja pusvieglā svara cīkstoņi Džošs Emets (16-2) un Šeins Burgoss (13-2), uzvaru ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu izcīnot Emetam, neskatoties uz cīņas gaitā gūtu ceļgala traumu. Visu trīs raundu garumā aizritēja aktīva un agresīva cīņa, taču Emeta spēcīgie sitieni Burgosam izrādījās par daudz. Emetam šī bija trešā uzvara pēc kārtas, savukārt Burgosam pārtrūka trīs uzvaru sērija.

Ar uzvaru Donaldam Seronem šobrīd piederošā UFC rekorda atkārtošanu (visvairāk aizvadītas cīņas UFC - 35) atzīmēja amerikāņu vieglā svara cīkstonis Džims Millers (32-14), kurš pirmajā raundā ar rokas laušanas paņēmienu pieveica Rūzveltu Robertsu (10-2).

"UFC on ESPN 11: Blaydes vs. Volkov", rezultāti

C.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaunds (laiks)
12.Curtis BlaydesAlexander VolkovDecision (unanimous)5 (5:00)
11.Josh EmmettShane BurgosDecision (unanimous)3 (5:00)
10.Raquel PenningtonMarion ReneauDecision (unanimous)3 (5:00)
9.Belal MuhammadLyman GoodDecision (unanimous)3 (5:00)
8.Jim MillerRoosevelt RobertsSubmission (armbar)1 (2:25)
7.Bobby GreenClay GuidaDecision (unanimous)3 (5:00)
6.Tecia TorresBrianna Van BurenDecision (unanimous)3 (5:00)
5.Marc-Andre BarriaultOskar PiechotaTKO (punches)2 (4:50)
4.Gillian RobertsonCortney CaseySubmission (rear-naked choke)3 (4:36)
3.Justin JaynesFrank CamachoTKO (punches)1 (0:41)
2.Lauren MurphyRoxanne ModafferiDecision (unanimous)3 (5:00)
1.Austin HubbardMax RohskopfTKO (retirement)2 (5:00)

Izmantotie resursi:
https://www.mmafighting.com/

     [+] [-]

, 2020-06-21 11:44, pirms 4 gadiem
Kārtējo reizi skatos un kaitina LV komentētāji. Ar saviem apkopēju salīdzinājumiem "izmazgā pa grīdu" utt. ne tur izmazgāja ne tur baigo efektivitāti rādija Bleids, uztaisa takedownu un tālāk nezina ko darīt vnk. tusnē virsū it kā cenšoties labāku pozīciju iegūt. Pats sevi izsmēla, Volkovam pietrūkst atlētiskums, ne tikai takedown defence. Tiesnesim pirmajos raundos vairākas reizes vajadzēja iejaukties un restartēt cīņu, lai kaut cik sportiski skatāma tā būtu. Un pretī šļupstētāji te var neteikt, ka gudri un taktiski pareizi uzvarēja - na*uj ejat ar tādu attieksmi! Vēl šito melni salīdzina ar to tur Dagestānas mērkaķi, bet Bleids par laimi (visticamāk) nekad nebūs čempions, jo viss šitas neiet cauri pret tādiem kā Ngannu un Miočičs. DC ja gribētu turpināt pret Miočiča cīņas arī Bleidu izskolotu. Par laimi Emmetta un Burgosa cīņa nelika vilties.

Ļaujiet komentēt oriģinālajiem komentētājiem! Neveiksmīgi tulkotāji/ atstāstītāji nav vajadzīgi, lielākā daļa kas skatās tāpat gan jau angļu valodu saprot.