Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

"Kikbokss ir traks": UFC superzvaigzne Habibs atzīmē Zaura skaistu uzvaru

Rolands Eliņš

"Kikbokss ir traks": UFC superzvaigzne Habibs atzīmē Zaura skaistu uzvaru
Zaurs Džavadovs. Foto: Sportista Facebook profils

Pāris dienu laikā gandrīz seši miljoni cilvēku noskatījušies Latvijas kikboksera Zaura Džavadova uzvaru kikboksa cīņā 2016. gadā Rīgā - par to parūpējies UFC zvaigzne Habibs Nurmagomedovs, kurš šīs cīņas video ar piezīmi "kikbokss ir traka lieta" publicējis savos sociālajos tīklos.

UFC nepārspētais čempions Habibs Nurmagomedovs, kurš savu karjeru iepriekšējā gada noslēdza ar 29. uzvaru pēc kārtas, savā oficiālajā "Facebook" profilā pirms pāris dienām ievietojis kādu kikboksa cīņas video. Šādā veidā viņš izcēlis Latvijas kikboksera Zaura Džavadova uzvaru pār Rodrigu Mineiru, kurā Zaura pretinieks sāka ļoti agresīvi, taču trešajā raundā tika smagi nokautēts, Zauram šo epizodi atzīmējot ar vienkāršu plecu paraustīšanu. Šī efektīvā cīņa notika 2016. gadā Rīgā, un to tiesāja Maira Brieža pašreizējais treneris Dmitrijs Šiholajs, un Džavadovs tajā ieguva Eiropas čempiona titulu.

Arī pats Džavadovs novērtēja sev sniegto publicitāti, rakstot savā "Facebook" profilā.: "Atzinība ir viena no spēcīgākajām motivācijas formām! Un it īpaši atzinība no labākā MMA cīnītāja pasaulē! Pēc tam, kad neapstrīdētais UFC čempions Habibs Nurmagomedovs savā oficiālajā Facebook lapā ievietoja videoklipu par manu cīņu par Eiropas čempiona titulu, šo videoklipu jau ir noskatījušies vairāk nekā 5 miljoni cilvēku. Esmu pateicīgs Habibam par uzmanību manai cīņai un pateicīgs visiem, kas skatījās. Man tā bija aizraujoša un spilgta cīņa, un es ceru, ka skatoties jūs guvāt tādas pašas emocijas."

Nurmagomedova "Facebook" lapai ir 3.8 miljoni sekotāju jeb divreiz vairāk nekā Latvijā iedzīvotāju. Raksta publicēšanas brīdī viņa ievietoto Zaura cīņas video noskatījušies 5.7 miljoni cilvēku.



     [+] [-]

, 2021-03-18 14:55, pirms 3 gadiem
Nu nezinu cik viņš tur ir latvietis, bet vienalga labi trāpija.

  +2 [+] [-]

, 2021-03-18 16:23, pirms 3 gadiem
roliksis40 rakstīja: Nu nezinu cik viņš tur ir latvietis, bet vienalga labi trāpija.
https://sportacentrs.com/sportacent... nezinu kas Zauram pasē rakstīts, bet pilnīgi noteikti mūsējais viņš ir

     [+] [-]

, 2021-03-21 20:47, pirms 3 gadiem
roliksis40 rakstīja: Nu nezinu cik viņš tur ir latvietis, bet vienalga labi trāpija.
Zaurs ir Latvijas pilsonis. Redzat kā azers tekoši latviski runā.