Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Cirkunovs atkal netiek ārā no pirmā raunda, zaudējot ar tehnisko nokautu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Cirkunovs atkal netiek ārā no pirmā raunda, zaudējot ar tehnisko nokautu
Mihails Cirkunovs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Ceturto zaudējumu desmit aizvadītajās UFC cīņās piedzīvojis Latvijā dzimušais Kanādas pārstāvis Mihails Cirkunovs (15-6), kuru cīņas otrajā minūtē ar tehnisko nokautu ''UFC Fight Night 187'' šovā sakāva amerikānis Raiens Spans (19-6). Šī bija jau septītā Cirkunova cīņa pēc kārtas, kas noslēdzas pirmajā raundā.

Šajās septiņās cīņās Mihaila Cirkunova bilance ir 3-4, bet kopā aizvadītajās desmit cīņās zem UFC karoga pussmagā svara cīkstoņa rēķinā sešas uzvaras un četri zaudējumi. Jāatzīmē, ka visās zaudētajās cīņās Rīgā dzimušais cīkstonis ticis nokautēts pirmajā raundā - to izdevies paveikt Gloveram Tešeiram, Volkanam Ozdemiram, bet šodien to paveica arī Raiens Spans.

Cīņu abi iesāka visai agresīvi, apmainoties vairākiem sitieniem, taču nelielu pauzi tam pielika Cirkunovs, ar spērienu nejauši trāpot Spanam zem jostasvietas. Amerikānis gan nebija nopietni cietis un varēja dueli turpināt. Ilgi gan tas vairs neievilkās - tuvcīņā Cirkunovs izlaida Spana sitienu ar labo roku pa žokli un tika nosūtīts nokdaunā. Pēc brīža gan Cirkunovs spēja atkal piecelties kājās, tomēr vēl viens amerikāņa trāpījums atkārtoti nolika latviešu cīkstoni uz lāpstiņām. Otro reizi Cirkunovs atgūties vairs nespēja un uzņēma vēl vairākus sitienus, līdz iejaucās tiesnesis un cīņu apturēja.

Pirms šī dueļa UFC pussmagā svara divīzijas reitingā 34 gadus vecais Cirkunovs ieņēma 11. vietu, savukārt Spans atradās divas pozīcijas zemāk. ASV cīkstonim šī bija piektā uzvara sešās UFC cīņās. Jāatzīmē, ka Cirkunovs savainojuma dēļ nebija cīnījies kopš 2019. gada septembra.

Cirkunova un Spana duelis nebija vienīgais, kurā tika fiksēts pirmā raunda nokauts - ar pirmo precīzo sitienu Gevinu Takeru (13-2) nokautēja Dens Ige (15-3), bet Metjū Semelsbergers (8-2) 16 sekundēs sakāva Džeisonu Vitu (16-7). Otrajā raundā uzvaru ar nokautu guva Deivijs Grants (13-4), pieveicot Džonatanu Martinesu (13-4).

Divās no šonakt aizvadītajām main card cīņām uzvarētājs netika noteikts. Ar no contest [cīkstoņu bilancē netiek ierakstīta ne uzvara, ne zaudējums] noslēdzās gan Erika Andersa (13-5-1) un Darena Stjuarta (12-6-1) duelis, Andersam izpildot neatļautu sitienu ar ceļgalu pa zemē esošo Stjuartu, kā arī vakara galvenā cīņa - Leons Edvardss (18-3) pret Belalu Muhamedu (18-3).

Pusvidējā svara divīzijas reitinga trešais numurs Edvardss nebija cīnījies teju divus gadus, un Jamaikā dzimušā britu cīkstoņa atgriešanās izvērtās nelāga - cīņa tika apturēta otrajā raundā pēc tam, kad Edvardss tuvcīņā nejauši iebakstīja pretiniekam acī. Muhamedu pārņēma stipras sāpes un no acs iztecēja arī asiņu tērcīte, liekot tiesnesim pieņemt nešaubīgu lēmumu par cīņas pārtraukšanu. Edvardsam arī līdz tam jau vienreiz tika aizrādīts par šādu pašu pārkāpumu.

''UFC Fight Night 187'' cīņu saraksts [pasvītrots uzvarētājs]

Nr.CīņaMetodeRaunds
13.Leon Edwards vs. Belal MuhammadNo Contest (accidental eye poke)2 (0:18)
12.Misha Cirkunov vs. Ryan SpannTKO (punches)1 (1:11)
11.Dan Ige vs. Gavin TuckerKO (punch)1 (0:22)
10.Jonathan Martinez vs. Davey GrantKO (punch)2 (3:03)
9.Manel Kape vs. Matheus NicolauDecision (split)3 (5:00)
8.Eryk Anders vs. Darren StewartNo Contest (illegal knee)1 (4:37)
7.Angela Hill vs. Ashley YoderDecision (unanimous)3 (5:00)
6.Charles Jourdain vs. Marcelo RojoTKO (punches)3 (4:31)
5.Rani Yahya vs. Ray RodriguezSubmission (arm-triangle choke)2 (3:09)
4.Nasrat Haqparast vs. Rafa GarciaDecision (unanimous)3 (5:00)
3.Cortney Casey vs. JJ AldrichDecision (split)3 (5:00)
2.Jinh Yu Frey vs. Gloria de PaulaDecision (unanimous)3 (5:00)
1.Matthew Semelsberger vs. Jason WittKO (punch)1 (0:16)

  +1 [+] [-]

, 2021-03-14 05:39, pirms 3 gadiem
njaa, Misha dabuuja pa rakjeti...

  +3 [+] [-]

, 2021-03-14 07:35, pirms 3 gadiem
Ontario rakstīja: Nah pa to krievu vispar jaliek zinas? Mazums kurs Latvija dzimis. Vins ir krievs Cirkunov nevis Cirkunovs, vins var pi** nah!!!
Varbūt tāpēc, ka šis ir sporta portāls, nevis delfi..
Protams, smieklīgi, ka Latvijā dzimis krievs, kurš pārstāv Kanādu, tiek saukts par latvieti.
P.S. Es protams nebūšu es, ja nepateikšu, ka tava leksika ir austrumu pierobežas mežstrādnieka līmenī

  +4 [+] [-]

, 2021-03-14 08:02, pirms 3 gadiem
Ontario rakstīja: Nah pa to krievu vispar jaliek zinas? Mazums kurs Latvija dzimis. Vins ir krievs Cirkunov nevis Cirkunovs, vins var pi** nah!!!
Es domāju ka par tādu krievu Mishu normāliem latviešiem nav kauns bet par tādu latvieti kas raksta tādus komentārus noteikti ir kauns

  +1 [+] [-]

, 2021-03-14 09:36, pirms 3 gadiem
Sanich rakstīja: Es domāju ka par tādu krievu Mishu normāliem latviešiem nav kauns bet par tādu latvieti kas raksta tādus komentārus noteikti ir kauns
Jā,Tev ir pilnīga taisnība! Man tiešām kauns par tiem,kuri te pazemo sevi jēli zākājot vīru,kura vienīgā vaina ir dzimšanas fakts Latvijā!
Es atvainojos Latvijā dzīvojošajiem Latvijas patriotiem ar krievu saknēm šo dārzeņu vietā! Tas nekādi nemaina manu nicinājumu oret ždanokām,tautas varas fronti,urlām treniņbiksēs un tiem truleņiem,kuri te dzimuši,bet Latviski neprot vai negrib pat sasveicināties! Jāsaprot,ka tie ir neizglītotu okupantu zombēti pēcteči,kurus iespēju robežās ir jāintegrē,vai arī jāveicina to izceļošana ar normālām metodēm,es atbalstītu pārcelšanās pabalstus.

Par UFC bija diezgan traks pasākums,varētu teikt DSQ šovs nebeidz sākties,noslēgums reāli slikts, acu bakstīšanu vajadzēja apkarot jau sen un ar bargiem ĻOTI bargiem naudas sodiem un DSQ,nevis kā te pasludināt nenotikušu cīņu.
Tas skats kad čals raud asinis mūsu izpriecas dēļ...... fak
Ļoti ceru,ka ārsti sadakterēs bez sekām

  +1 [+] [-]

, 2021-03-14 09:54, pirms 3 gadiem
pie vienas vietas

  -1 [+] [-]

, 2021-03-14 10:57, pirms 3 gadiem
GintsR15 rakstīja: pie vienas vietas
Tad sēdi un nerausties pie pogām

     [+] [-]

, 2021-03-14 12:08, pirms 3 gadiem
Šoreiz maz tādu cīņu, kuras bija interesantas. Grants vs Martinez bija skatāma. Kanādietdis ar dzimšanas vietu Rīgā ātri tika noguldīts uz dēļiem, tā arī neesmu sapratis viņam ir divas pilsonības, vai Latvija tik vien kā dzimšanas vieta.
Tas pirksts acī bija vienkārši pipec, neizskatījās ka tā kustība nebūtu apzināta.

     [+] [-]

, 2021-03-14 13:15, pirms 3 gadiem
Sanich rakstīja: Es domāju ka par tādu krievu Mishu normāliem latviešiem nav kauns bet par tādu latvieti kas raksta tādus komentārus noteikti ir kauns
Tieši tā, neuzskatu viņu par latvieti, bet cik esmu par viņu kaut ko skatījies, izskatās pēc ļoti patīkamas personas, noteikti ne tādas ko izlamāt

     [+] [-]

, 2021-03-14 14:44, pirms 3 gadiem
okupants pat zaļumballē norausies pa purnu !

     [+] [-]

, 2021-03-14 18:08, pirms 3 gadiem
huters rakstīja: okupants pat zaļumballē norausies pa purnu !
Pamuļķis! Zaļumballē lielākais okupants ir purns no kaimņpagasta,tam tad obligāti jāsadod pa ļurbu,lai nelien pie zeltenēm

     [+] [-]

, 2021-03-14 21:40, pirms 3 gadiem
Misha ir lielaks latvietis ka dazs labs janis berzins.

     [+] [-]

, 2021-03-16 19:43, pirms 3 gadiem
morgans rakstīja: Šoreiz maz tādu cīņu, kuras bija interesantas. Grants vs Martinez bija skatāma. Kanādietdis ar dzimšanas vietu Rīgā ātri tika noguldīts uz dēļiem, tā arī neesmu sapratis viņam ir divas pilsonības, vai Latvija tik vien kā dzimšanas vieta.
Tas pirksts acī bija vienkārši pipec, neizskatījās ka tā kustība nebūtu apzināta.
Ā... tātad ejot uzbrukumā ar kāju, vēl džeks speciāli piedomāja un apzināti izbakstīja aci cīņā (kurā viņš bija labā vadībā), lai tikai dabūtu No contest?

Kur tādi tuparilas rodās?