Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Vaits: "Broks ir pārkāpis visas robežas"

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Vaits: "Broks ir pārkāpis visas robežas"
Dana Vaits
Foto: mrsunshinevegas.wordpress.com

UFC prezidents Dana Vaits ir neapmierināts ar UFC čempiona smagajā svarā Broka Lesnera izteicieniem un uzvedību pēc vakardienas uzvaras pār Frenku Miru. Taču nekādas soda sankcijas pret čempionu Vaits negrasās izdarīt.

Vakar pēc uzvaras pār Frenku Miru patreizējais UFC čempions Broks Lesnars sava pretinieka adresē sūtīja vairākus aizskarošus izteicienus, kā arī publikai demonstrēja savas rokas vidējo pirkstu. Lesnars publiski televīzijas tiešraidē paziņoja, ka uzvaru nosvinēšot nododoties seksa rotaļās ar savu sievu, sīkāk aprakstot to. Viņš pa šo īso brīdi pat paspēja aizskart arī UFC galveno sponsoru - alu Bud Light. Broks klāstīja, ka pēc cīņas dzers citas markas alu, jo no Bud Light neesot saņēmis naudu par reklāmu.

"Esmu šokā!" pārsteigts bija Vaits. "Manuprāt UFC vēsturē kaut kas tamlīdzīgs vēl nav bijis. Viņa izteicieni par sponsoriem ir pats neprātīgākais ko esmu vispār kādreiz dzirdējis.Es to pat nevaru izteikt vārdos! Broks ir pārkapis visas robežas. Šis viss man atgādina vrestlingu (Broks pirms pāriešanas uz MMA bija vrestleris organizācijās WWE un Japan Pro Wrestling - aut.). Mēs šo visu lietu ar Broku apspriedām kā vīrs ar vīru un viņš man izteica savu nožēlu par izdarīto, kā arī atvainojās. Šoreiz es vēl viņam ticu."

Izmantotie resursi:
mixfight.ru