Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Makgregors negaidīti paziņo par karjeras beigām

Krišs Upenieks

Makgregors negaidīti paziņo par karjeras beigām
Konors Makgregors
Foto: AP/Scanpix

UFC pusvieglā svara čempions īrs Konors Makgregors (19-3), kuram 9. jūlijā bija paredzēta revanša cīņa pret amerikāni Neitu Diazu (19-10), savā ''Twitter'' profilā negaidīti paziņojis, ka nolēmis beigt sportista karjeru.

''Esmu pieņēmis lēmumu noslēgt savu karjeru agrā vecumā. Paldies par visu. Vēlāk tiksimies,'' tādu ierakstu savā ''Twitter'' profilā veicis īru cīkstonis Konors Makgregors. Tas nozīmē, ka 9. jūlijā paredzētā revanša cīņa starp Konoru un ASV sportistu Neitu Diazu tiek atcelta.

''Šobrīd noņemam Makgregoru no UFC 200 turnīra un strādājam pie tā, lai Neita Diaza cīņa notiktu. Konors nevēlas lidot uz Lasvegasu, lai piedalītos preses konferencēs, reklāmas video filmēšanā un citos mediju projektos. Viņš paziņoja, ka trenējas Islandē un pārtraukt treniņus preses dēļ ir nepareizi, bet visi pārējie turnīra cīkstoņi atlidos.

Man bieži pārmet, ka es auklējos ar Konoru un pārāk viņu cienu, jo viņš vairākas reizes ir devies ringā pret pretiniekiem, kurus viņam nosauca tikai nedēļu pirms cīņas, Konors vairākas reizes ir glābis cīņu šovus, bet tas tevi nepadara par izņēmumu. Nepiedalīšanās mediju pasākumos pie mums nav iespējama. Tā ir noticis tikai reizi UFC vēsturē

Niks Diazs reiz neieradās uz preses konferenci pirms cīņas pret Džordžu Sentpjēru, un es viņu noņēmu no cīņas. Cīkstoņiem ir jāpiedalās šādos pasākumos, preses konferencēs. Tagad Konors ir publicējis šo tvītu. Vai viņš tiešām noslēgs karjeru? Tikai Konors zina uz to atbildi, bet UFC 200 cīņu šovā viņš nepiedalīsies. Skaidrs, ka mums ar Konoru ir labas attiecības. Cienu viņu kā cīkstoni un man viņš patīk kā cilvēks, bet cīkstoņi nedrīkst atteikties no dalības šādos pasākumos,'' tā izteicies UFC vadītājs Dana Vaits.

Ar to gan šis stāsts nebeidzas, jo pirms 14 stundām savā ''Twitter'' profilā par karjeras beigām paziņoja Neits Diazs: ''Domāju, ka mans darbs šeit ir padarīts. Arī es beidzu karjeru.'' Tas viss liek domāt, ka drīzumā šajā sakarā dzirdēsim kādus jaunus paziņojumus.

Izmantotie resursi:
Конор Макгрегор объявил о завершении карьеры,...