Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Striklends pārsteidz un gāž Adesanju no vidējā svara kategorijas troņa

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Striklends pārsteidz un gāž Adesanju no vidējā svara kategorijas troņa
Foto: UFC

Naktī uz svētdienu Austrālijā UFC293 cīņu vakara ietvaros par jauno vidējā svara kategorijas čempionu kļuva Šons Striklends, kurš pēc tiesnešu vienbalsīga lēmuma pārspēja līdzšinējo šīs kategorijas labāko cīkstoni Israelu Adesanju.

Par jauno UFC vidējā svara čempionu naktī uz svētdienu kļuva Šons Striklends, kurš pēc tiesnešu vienbalsīga lēmuma (visi lēma 49-46) pārspēja līdzšinējo šīs svara kategorijas čempionu Israelu Adesanju.

Striklenda karjerā šī kļuva par 33. cīņu un kopumā 28. uzvaru, kamēr Adesanja aizvadīja 27. cīņu un piedzīvoja trešo zaudējumu karjerā. Šī kļuva par otro reizi, kad Adesanja zaudē čempiona jostu vidējā svara kategorijā - 2022. gada 12. novembrī viņš piekāpās Aleksam Pereiram, taču šī gada aprīlī viņam izdevies revanšēties un tādējādi atgūt čempiona jostu.

''Šī ir pirmā reize, kad man nav vārdu,'' pēc nozīmīgākās uzvaras karjerā teica Striklends. ''Vai es sapņoju? Vai man izdosies pamosties no sapņa? Kāds, lūdzu, iesitiet man. Nekad nedomāju, ka atradīšos šādā pozīcijā,'' turpināja Striklends, kuru tagad var saukt par vidējās svara kategorijas čempionu.

UFC293 cīņu vakars notika Austrālijā.

     [+] [-]

, 2023-09-10 08:51, pirms 8 mēnešiem
Let's fu**ing go!! Malacis Stricklands, mājas darbu bija izpildījis godam, ļoti laba aizsardzība, Izzijam nebija īsti variantu. Ceru, ka nebūs rematch un Šons jostu aizstāvēs pret DDP.
Tuivasa izskatījās ļoti slikti pret Volkovu, bez variantiem.
Cerams, ka UFC dabūs gatavu cīņu Kape vs Kara France, varētu būt interesanti.

     [+] [-]

, 2023-09-10 09:17, pirms 8 mēnešiem
Izijs neatguvās pēc pirmā raunda un Striklends vnk aizvilka visu līdz beigām bez problēmām.
Viens no lielākajam upsetiem pēdējos gados titulu cīņā.
Nu tagad droši skaidrs,ka DDP pret Iziju necīnīsies

     [+] [-]

, 2023-09-10 10:12, pirms 8 mēnešiem
Esmu šokā! Taču Adesanja var dabūt revanšu un uzvarēt,tas jau pierādīts agrāk. Ir pelnījis iespēju,jostu nemarinēja,aizstāvēja bieži,deva iespējas visiem.
Par Volkovs - Tuivasa cīņu gan nepiekrītu,bija samoānim šanse ieķerties,brazīļu debitants man patika,kam vārdu paspēju aizmirst.
Otrs samoānis bija spridzeklis.
Striklendam tomēr jaatdod pelnītais - bija izcils

     [+] [-]

, 2023-09-10 11:13, pirms 8 mēnešiem
Striklendam bija leģendāra preses konference pirms mača, ko iesaku visiem noskatīties, https://www.youtube.com/watch?v=_io...

Un protams, izcila uzvara un čempiona mentalitate!

     [+] [-]

, 2023-09-10 12:33, pirms 8 mēnešiem
Cik reizes dos Adesanjam revanšu? Viņa pēdējo četru cīņu bilanse ir 2-2
Lai Adesanja cīnās ar DDP par to kurš nākamais sitīsies ar Čempionu. Ja O'Malley var aizstāvēt pret Veru neskatoties uz to, ka citi Veram ir priekšā, tad Striklands mierīgi var uzkauties ar Cannonier.

  -1 [+] [-]

, 2023-09-10 13:34, pirms 8 mēnešiem
madmatixx rakstīja: Cik reizes dos Adesanjam revanšu? Viņa pēdējo četru cīņu bilanse ir 2-2
Lai Adesanja cīnās ar DDP par to kurš nākamais sitīsies ar Čempionu. Ja O'Malley var aizstāvēt pret Veru neskatoties uz to, ka citi Veram ir priekšā, tad Striklands mierīgi var uzkauties ar Cannonier.
Jo neviens čempions savu titulu aizstāvējis tik daudz reižu līdzīgā laika posmā. Atceramies kaut vai Sterlingu,kuram siksnu atnesa Oskars un tad gadu atrunājās no cīņas...lūk viņam tiešām nepienākas nekas. Kāpēc DD lai būtu vairāk tiesību uz titulu,kā vīram kurš tur valdīja gadiem līdz iznesa gandrīz visu top 7,dažus pat 3x

     [+] [-]

, 2023-09-10 13:52, pirms 8 mēnešiem
sportists-amatieris rakstīja: Jo neviens čempions savu titulu aizstāvējis tik daudz reižu līdzīgā laika posmā. Atceramies kaut vai Sterlingu,kuram siksnu atnesa Oskars un tad gadu atrunājās no cīņas...lūk viņam tiešām nepienākas nekas. Kāpēc DD lai būtu vairāk tiesību uz titulu,kā vīram kurš tur valdīja gadiem līdz iznesa gandrīz visu top 7,dažus pat 3x
Aldo dominēja savā divīzijā N-tos gadus. Uzrāvās uz Konora kulaka septītajā sekundē un tā arī netika pie vēlvienas iespējas sisties par jostu, neskatoties uz to ka tiek vērtēts ka viens no visu laiku izcilākajiem un panākumiem bagātākajiem jauktās cīņas sportistiem.

Oliveira dominēja kā čempions talantiem bagātājā ''lightweight'' kategorijā, uzvarot gan Čandleru, gan Porier, gan Gaethje. Uzrāvās uz Makhachev un netika pie revanša. Pienāca sisties pret citu top kontenderi, lai tiktu pie iespējas.

     [+] [-]

, 2023-09-10 16:20, pirms 8 mēnešiem
madmatixx rakstīja: Aldo dominēja savā divīzijā N-tos gadus. Uzrāvās uz Konora kulaka septītajā sekundē un tā arī netika pie vēlvienas iespējas sisties par jostu, neskatoties uz to ka tiek vērtēts ka viens no visu laiku izcilākajiem un panākumiem bagātākajiem jauktās cīņas sportistiem.

Oliveira dominēja kā čempions talantiem bagātājā ''lightweight'' kategorijā, uzvarot gan Čandleru, gan Porier, gan Gaethje. Uzrāvās uz Makhachev un netika pie revanša. Pienāca sisties pret citu top kontenderi, lai tiktu pie iespējas.
Taisnība viss,taču abi minētie zaudēja bez variantiem,tevar spriest par traumām uc iemesliem,jo tāds Adesanja kā bija šodien nevinnēs neko. Varbūt sācies karjeras noriets

     [+] [-]

, 2023-09-10 20:33, pirms 8 mēnešiem
sportists-amatieris rakstīja: Taisnība viss,taču abi minētie zaudēja bez variantiem,tevar spriest par traumām uc iemesliem,jo tāds Adesanja kā bija šodien nevinnēs neko. Varbūt sācies karjeras noriets
Pārtrenējies, cīnās pārāk bieži un ir milzīgs ego. Salīdzinoši ar Volkanovski, kurš ir perfekts piemērs kādam vajadzētu būt čempionam.

Var teikt, ka arī šajā cīņā Adesanja zaudēja bez variantiem. Kā jau minēju, es personīgi nedotu automātisku revanša iespēju Izijam. DDP bija iespēja sisties par jostu pret Izziju taču palaida to iespēju vējā traumas dēļ. Šajā sportā nekas nav garantēts. Vilciens aizgājis. Tagad DDP būs jācīnās pret Izziju par mandatory title challenger. Striklands lai paņem atpūtu un uzrauj vēl vienu cīņu ar Cannonier. Vienam tā ir iespēja revanšēt zaudējumu, otram pēdējā iespēja iegūt titulu.

     [+] [-]

, 2023-09-10 22:24, pirms 8 mēnešiem
Stricklands tik pàrliecinàts iznàca mani pàrsteidza. Izzy likàs pilnîgi pazaudèjies un sašujies. Respect Šonam.

     [+] [-]

, 2023-09-13 20:26, pirms 8 mēnešiem
ooosvalds rakstīja: Stricklands tik pàrliecinàts iznàca mani pàrsteidza. Izzy likàs pilnîgi pazaudèjies un sašujies. Respect Šonam.
Da man liekas viņam tāds stils. Vnk visu laiku tev lēnā garā, stājā staigā nopakaļ. Ne pirmā cīņa viņam tāda.