Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Geičī sadauza Fērgusonu un gaida Habibu, Sehudo triumfē un beidz karjeru

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Geičī sadauza Fērgusonu un gaida Habibu, Sehudo triumfē un beidz karjeru
Džastins Geičī. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Floridā, Džeksonvilā aizvadīts cīņu šovs "UFC 249", kura galvenajā cīņā lielisku sniegumu nodemonstrēja Džastins Geičī (22-2), sakaujot savu tautieti Toniju Fērgusonu (25-4) izcīnot lielāko uzvaru karjerā. Geičī tādējādi kļuva arī par pagaidu vieglā svara divīzijas čempionu, garantējot tikšanos astoņstūrī ar pašreizējo UFC čempionu Habibu Nurmagomedovu. Savukārt UFC vieglākā svara čempions Henrijs Sehudo (16-2) sakāva Dominiku Kruzu (22-3) un aizgāja no MMA sporta.

''UFC 249" galvenā cīņa - Tonijs Fērgusons (25-4) pret Džastinu Geičī (22-2) attaisnoja visas cerības un izvērtās no tiesas brutāla. Viss duelis noritēja tikai stājā, sitieni un spērieni sekoja viens otram, bet cietāks rieksts mežonīgajā cīņā bija 31 gadu vecais Džastins Geičī.

Cīņas sākumā neliela iniciatīva gan piederēja pieredzējušākajam Fērgusonam, taču Geičī uz katru Tonija sitienu atrada savu atbildi. Sekoja sitiens pēc sitiena, līdz otrā raunda pašā izskaņā ar teicamu uppercut sitienu pa Geičī žokli Fērgusons aizsūtīja pretinieku vieglā nokdaunā. Lai arī varēja šķist, ka šis moments dos Fērgusonam kādu priekšrocību, tā nenotika, jo arvien veiksmīgāks savos uzbrukumos turpinājumā kļuva Geičī.

Cīniņa laikā būt noklātam asinīs Fērgusonam nav nekas jauns, taču, atšķirībā no citām cīņām, šoreiz tās bija viņa paša, nevis pretinieka asinis. Geičī bija ļoti pacietīgs un meklēja brīvas vietas Fērgusona aizsardzībā, liekot pretiniekam uzņemt arvien jaunus sitienus. Sākoties noslēdzošajiem raundiem, Geičī joprojām neforsēja notikumus, un taktika atmaksājās pilnībā. Džastins turpināja iesākto, Fērgusons uzņēma vēl vairāk sitienu un arī uzbrukumā Tonijam vairs nebija atbildes.

Pēdējam, piektajam raundam tuvojoties beigām, pēc kārtējā izlaistā Geičī sitiena Fērgusons neizprotamā veidā joprojām turējās kājās, taču acīmredzami vairs nebija spējīgs neko likt pretī. Tiesnesis Hērbs Dīns cīņu apturēja, Džastinam Geičī nonākot pagaidu vieglā svara čempiona statusā, kas teorētiski dod ceļazīmi uz titulcīņu pret pilnvērtīgo čempionu Habibu Nurmagomedovu.

Pēc uzvaras pār leģendāro Dominiku Kruzu (22-3), pirmo UFC čempionu vieglākā svara kategorijā, savai MMA cīkstoņa karjerai punktu izlēma likt titulētais Henrijs Sehudo (16-2). 33 gadus vecais amerikāņu cīkstonis 2008. gadā kļuva par Pekinas olimpisko spēļu čempionu brīvajā cīņā, bet vēlāk pievērsās MMA. Pirms diviem gadiem Sehudo izcīnīja UFC mušas svara titulu, pieveicot Demetriusu Džonsonu, bet pagājušogad kļuva par divu UFC divīziju čempionu, izcīnot arī vieglākā svara titulu. Šodien amerikānis godam aizstāvēja savu titulu, lai mātu astoņstūrim ardievas.

Pirmais raunds pagāja esošā čempiona zīmē - Sehudo pamatīgi apskādēja pretinieka kājas ar asiem spērieniem, tāpat spēja arī pārvest cīņu parterā, tiesa, ilgi cīkstoņi tur neuzkavējās. Otrajā raundā pamazām ieskrējās bijušais čempions Kruzs, kura sitieni arvien biežāk atrada mērķi. Raunda izskaņā abi saskrējās ar galvām, atveroties spēcīgi asiņojošai brūcei uz Sehudo pieres. Pēc nelielas pauzes cīņa atsākās, kas kļuva par Kruza beigu sākumu. Tuvcīņā netrāpījis uppercut, Kruzs atstāja brīvu robu, ko Sehudo uzreiz izmantoja - spēriens ar ceļgalu nosūtīja Kruzu nokdaunā.

Čempions metās virsū Kruzam un turpināja izdarīt sitienus, līdz tiesnesis iejaucās un cīņu apturēja. Nenoliedzami, ka Kruzs atradās smagā situācijā, taču šaubas par tiesneša lēmumu raisīja tas, ka, neskatoties uz uzņemto sitienu gūzmu, tiesneša iejaukšanās brīdī Kruzs aizvien bija cīņā un mēģināja piecelties. Kruzs, kurš dažādu savainojumu dēļ nebija cīnījies kopš 2016. gada, pēc tam atzina, ka šādam tiesnešu lēmumam nepiekrīt, taču veltīja uzslavas pretiniekam par godam izcīnītu uzvaru.

Nokautu meistara un draudīgākā UFC smagsvara reputāciju attaisnoja kamerūnietis Fransiss Nganū (15-3), kurš 20 sekunžu laikā iznīcināja surinamieti Žairzinju Rozenstreiku (10-1). Rozenstreiks paspēja izpildīt vien divus spērienus pa Nganū kāju, taču tad kamerūnietis metās virsū Rozenstreikam ar pilnu jaudu, piespiežot pretinieku atkāpties līdz pat astoņstūra žogam, kur trāpīja surinamietim ar kreiso roku, izslēdzot pretiniekam gaismas. Kamēr atsteidzās ringa tiesnesis, Nganū paspēja izdarīt vēl pāris sitienus - tā Fransisam bija jau ceturtā pirmā raunda nokauta uzvara pēc kārtas. Pēc cīņas UFC komentētājam Džo Roganam Nganū atzinās: "Kad viņš mani izaicināja, īsti nesapratu, ko viņš dara. Pierādīju, ka viņam vēl daudz darāms, lai tiktu līdz manam līmenim."

Kā sagaidāms, par ļoti aizraujošu cīņu parūpējās amerikāņu pusvieglā svara cīkstoņi Kelvins Keiters (21-4) un Džeremijs Stīvenss (28-18), Keiteram otrajā raundā ar tehnisko nokautu pieveicot veterānu Stīvensu. Jau pirmajā raundā abi uzreiz ķērās pie lietas, sākumā nedaudz aktīvākam esot Stīvensam, taču pamazām savas lieliskās prasmes boksā apliecināja Keiters. 32 gadus vecais amerikānis atbildēja pretinieka agresivitātei ar teicamām sitienu kombinācijām, papildinot to ar spērieniem pa Stīvensa kāju.

Otrajā raundā cīņa kļuva vēl atklātāka, kas nāca par labu Keiteram. Raunda vidū tuvcīņā Stīvenss izlaida tīru pretinieka sitienu ar elkoni, pēc kura tika nosūtīts nokdaunā. Keiters metās virsū zemē guļošajam Stīvensam, trāpīja vēl vienu teicamu sitienu ar elkoni, kas atvēra ļoti dziļu brūci Džeremijam uz pieres. Pēc tam ringa tiesnesis cīņu apturēja, Keiteram izcīnot lielāko uzvaru karjerā. Jāatzīmē, ka pirms cīņas Stīvenss par 4,5 mārciņām pārsniedza pieļaujamo svara limitu.

2020. gadu ar uzvaru atklāja amerikāņu smagsvars Gregs Hārdijs (5-2), kurš sagādāja pirmo zaudējumu karjerā Kaboverdes pārstāvim Jorganam De Kastro (6-0). Lai arī pirmajā raundā aktīvāks bija De Kastro, otrajā un trešajā iniciatīvu pārliecinoši pārņēma Hārdijs, kurš izdarīja pietiekami, lai tiesneši piešķirtu uzvaru pēc punktiem ar vienbalsīgu lēmumu, bet De Kastro pēc cīņas beigām zemo aktivitāti pamatojot ar cīņas laikā gūtu savainojumu. Bijušais NFL Hārdijs 2019. gadā bija aktīvākais cīkstonis visā UFC, gada laikā aizvadot piecas cīņas.

Ar zaudējumu cīņu apritē pēc divu gadu izlaišanas atgriezās bijušais UFC smagā svara čempions Fabrisio Verdums (23-9-1), kurš divu veterānu duelī ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem atzina Alekseja Oļeiņika (59-13-1) pārākumu. Uzvaru toties izcīnīja cita bijusī UFC čempione Karla Esparza (16-6), sagādājot Mišelai Vatersonai (17-8) otro neveiksmi pēc kārtas. Tikmēr jau ceturto reizi pēc kārtas astoņstūri zaudētāja lomā nācās atstāt vairāku UFC rekordu īpašniekam Donaldam Seronem (36-15), ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem uzvaru izcīnot Entonijam Petisam (23-10). Bijušajam UFC vieglā svara čempionam tādējādi izdevās izmukt no trešās neveiksmes pēc kārtas.

''UFC 249'', rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaunds
1.Justin GaethjeTony FergusonTKO (punches)5 (3:39)
2.Henry CejudoDominick CruzTTKO (knee and punches)2 (4:58)
3.Francis NgannouJairzinho RozenstruikKO (punches)1 (0:20)
4.Calvin KattarJeremy StephensTKO (elbows and punches)2 (2:42)
5.Greg HardyYorgan de CastroDecision (unanimous)3 (5:00)
6.Anthony PettisDonald CerroneDecision (unanimous)3 (5:00)
7.Alexei OleinikFabricio WerdumDecision (split)3 (5:00)
8.Carla EsparzaMichelle WatersonDecision (split)3 (5:00)
9.Vicente LuqueNiko PriceTKO (doctor stoppage)3 (3:37)
10.Bryce MitchellCharles RosaDecision (unanimous)3 (5:00)
11.Ryan SpannSam AlveyDecision (split)3 (5:00)

  +1 [+] [-]

, 2020-05-10 08:15, pirms 4 gadiem
Tonijs izskatījās tā,kā izskatījās viņa iepriekšējie pretinieki pēc cīņas..
Geičī pat degunu nesalauza,un Geičī ir vīlies

Vismaz prieks,ka vairs nebūs jādzird Sehudo

  -1 [+] [-]

, 2020-05-10 08:20, pirms 4 gadiem
Tony seja skaista

  +1 [+] [-]

, 2020-05-10 08:22, pirms 4 gadiem
Tagad droši notiks tas ko teicu pirms pāris mēneši-Mēs vairs neredzēsim Toniju pret Habibu

     [+] [-]

, 2020-05-10 08:22, pirms 4 gadiem
Te gan jāpiebilst, ka "fĒrgusons" (viņš arī Fergusons) gatavojās un pīķa formā bija uz 18. Aprīli, tā ka šāds rezultāts nebija izslēgts.

Afftars pats ir ritīgs "geičī", nejēdz rakstu par katru cīņu uztaisīt, viss jācepj kopā

     [+] [-]

, 2020-05-10 08:23, pirms 4 gadiem
Abi veterāni - Cowboy un Pettis, joprojām izklaidē skatītājus, bet cik ilgi White dos vēl viņiem cīņas, redzēs ar laiku.
Priekš Ngannou tikai Titul Shot būtu jābūt nākamajam. DC, lai turpina komentēt. DC vs Stipe vietā jābūt Ngannou vs Stipe. Liekas šoreiz Ngannou uzvarētu.
Cejudo ar neko nepārsteidza, 2 sek līdz raunda beigām paņemt ar Early Stoppage. Ja vajadzēja apturēt, tad nedaudz ātrāk nevis cīkstonim ceļoties kājās.
Gaethje pārsteidza, bet tam viņš arī mēnešiem gatavojās, takā bij gatavs uz visiem 100%. Būs interesanti pret Khabib. Atliek vien gaidīt, kas notiks ar Fergusonu! Vai tiešām neiegūs jostu karjeras laikā? Kas būs nākamais?! Žoklis, Kardio gan viņam līmenī!
McGregors vs Diaz III, Masvidal? Vai tomēr Poirier un tagad jau Fergusons?
Bet tā jau labs atgriešanās cīņu šovs!

     [+] [-]

, 2020-05-10 08:23, pirms 4 gadiem
Sehudo aiziešana nedaudz pārsteidz, bet tajā pašā laikā prieks, ka nebūs vairs viņš jādzird. Ar savu izdomāto cīņu par intergender jostu ar Ševčenko maksimāli izbesīja.

Gaethje negaidīti pārliecinoši. Manos scorecard paņēma visus četrus raundus, bet domāju, ka tā bija lielākajai daļai. Tiešām pārbrauca pāri Tonijam.

  +1 [+] [-]

, 2020-05-10 08:34, pirms 4 gadiem
playtherace rakstīja: Sehudo aiziešana nedaudz pārsteidz, bet tajā pašā laikā prieks, ka nebūs vairs viņš jādzird. Ar savu izdomāto cīņu par intergender jostu ar Ševčenko maksimāli izbesīja.

Gaethje negaidīti pārliecinoši. Manos scorecard paņēma visus četrus raundus, bet domāju, ka tā bija lielākajai daļai. Tiešām pārbrauca pāri Tonijam.
Es otro tomēr atdotu par mata tiesu Fergusonam, bet Nu pēc tam pilnīga dominance, bez variantiem.
Jāatzīst lai arī Džastins galīgi nav mans iecienītākais cīkstonis, mani viņš noteikti šajā cīņā mazliet pārsteidza un parādīja daudz simpātiskāku un labāku sniegumu nekā domāju.
Gribētu redzēt Makgregoru pret Džastinu, būtu ļoti skatāma cīņa

     [+] [-]

, 2020-05-10 08:52, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Tagad droši notiks tas ko teicu pirms pāris mēneši-Mēs vairs neredzēsim Toniju pret Habibu
Ja nu vienīgi Habibs zaudēs Geathje un turpinās karjeru, tad tas ir iespējams.

  -2 [+] [-]

, 2020-05-10 09:27, pirms 4 gadiem
Vismaz nevāļājās pa zemi dzeki, kā tas tur pērtiķens, tas priecēja.
Bij inciigi.

     [+] [-]

, 2020-05-10 09:37, pirms 4 gadiem
Arčello rakstīja: Abi veterāni - Cowboy un Pettis, joprojām izklaidē skatītājus, bet cik ilgi White dos vēl viņiem cīņas, redzēs ar laiku.
Priekš Ngannou tikai Titul Shot būtu jābūt nākamajam. DC, lai turpina komentēt. DC vs Stipe vietā jābūt Ngannou vs Stipe. Liekas šoreiz Ngannou uzvarētu.
Cejudo ar neko nepārsteidza, 2 sek līdz raunda beigām paņemt ar Early Stoppage. Ja vajadzēja apturēt, tad nedaudz ātrāk nevis cīkstonim ceļoties kājās.
Gaethje pārsteidza, bet tam viņš arī mēnešiem gatavojās, takā bij gatavs uz visiem 100%. Būs interesanti pret Khabib. Atliek vien gaidīt, kas notiks ar Fergusonu! Vai tiešām neiegūs jostu karjeras laikā? Kas būs nākamais?! Žoklis, Kardio gan viņam līmenī!
McGregors vs Diaz III, Masvidal? Vai tomēr Poirier un tagad jau Fergusons?
Bet tā jau labs atgriešanās cīņu šovs!
Mūsu domas galīgi nesaskan, Kovbojam laiks pensijā, pirms tās vajadzētu uztaisīt kādu leģendu cīņu, kurā Serone varētu uzvarēt un aiziet ar lielāko uzvaru skaitu UFC vēsturē.
Pret Miočič obligāti jābūt DC - labā formā un ejot parterā trilleris ir ar nezināmu iznākumu, kamēr Nganu ir tikai gorilla ar granātu rokās.
Sehudo izcīnīja tiesnešu kļūdu un tāda uzvara diez vai bija tas, ko gaidījām, Kruzam viss bija ok un cēlās kājās, parterā gandrīz viss aizgāja garām, vai tikai aizķēra. Jau kurā tiesnešu kļūda, tā mums nozog visus leģendāros kambekus, par kuriem tā fanojām PRIDE utaml šovu laikos!!!
Geidžī ne ar ko nepārsteidza, bija tas pats kas vienmēr - čalis ar labu boksu un smagu stienu, pielicis mazliet kardio un pieturējās pie plāna, nevis gāja truli izslēgt gaismu līdz ar svilpi. Tas kurš pārsteidza bija Tonijs, sākumā vēl izskatījās pēc sevis, bet sākot ar 3. raundu izpalika reāls presings, turklāt ļoooti daudz izlaida. Arī te aptuēja maazliet par agru, visi, ieskaitot Fergusonu gribētu vai nu treknu punktu, vai arī viņam izdodotos kāds negaidīts triks parterā, kas to lai zin.
Tagad Geidži VS Habibs, Tonijs labākajā gadījumā pret Porjē, ja zaudē tam var aizmirst par visu. Slikti, manuprāt Tonijs gluži lieki nodzina svaru uz Habiba cīņas datumu, 2x pēc kārtas to darot varbūt arī pazuda asums kā jau pasen te rakstīju - šo cīņu viņam nevajadzēja ņemt, te varēja tikai zaudēt, iegūt tikpat kā neko. El Kuku galvā viss ir citādi, tāpēc ir kā ir. Tik un tā žēl, viņam Habibs pienācās 3x vairāk nekā Geidži.
Būtu interesanti redzēt Fergusonu arīdzan pret Makgregoru, jā, tikai šaubos, ka tas interesēs pēdējo, īpaši Tonija partera skilu dēļ.
Gregors pret Geidži arī laba doma, tad iet Tonijs vs Porje, loģiski.
Nav loģiski tas, ka visos variantos Habiba titulcīņa būs bez mega intrigas, jo es diez kā neticu, ka DžG viņu apturēs parterā, taču tur viņi pavadīs daaaaudz laika, kā to mīl dagestānis.
Tonija džitsu triki man bija milzu intriga, kas laikam nepiepildīsies. Neko tādu Habibs vēl nebija testējis.
PS Krišjāni, labs raks, patika, esi audzis

  +2 [+] [-]

, 2020-05-10 09:41, pirms 4 gadiem
jaunaisjaunais rakstīja: Te gan jāpiebilst, ka "fĒrgusons" (viņš arī Fergusons) gatavojās un pīķa formā bija uz 18. Aprīli, tā ka šāds rezultāts nebija izslēgts.

Afftars pats ir ritīgs "geičī", nejēdz rakstu par katru cīņu uztaisīt, viss jācepj kopā
Ai, nu beidz, autors ir reāli izaudzis, esi tak jaukāks!
Raksts ir uzreiz, nav mistisku terminu,cīņas aprakstītas labi, autors BEIDZOT ir skatījies par ko raksta, pat prelims pieminēts! Tik vien kā apšaubāms uzvārda latviskojums,labāk uzslavēt, nekā visu laiku bakstīt
Jauku dienu visiem

  +1 [+] [-]

, 2020-05-10 11:42, pirms 4 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Ai, nu beidz, autors ir reāli izaudzis, esi tak jaukāks!
Raksts ir uzreiz, nav mistisku terminu,cīņas aprakstītas labi, autors BEIDZOT ir skatījies par ko raksta, pat prelims pieminēts! Tik vien kā apšaubāms uzvārda latviskojums,labāk uzslavēt, nekā visu laiku bakstīt
Jauku dienu visiem
Da es jau mēģinu būt jauks Tikai man ir tā- ja savu darbu izdaru pavirši, tad ir točna saruna ar vadību Te gan neizskatās, ka tāda vadība vispār neeksistē, visi raksta par visiem sporta veidiem un īsti nepārvalda nevienu. Pamazām jau mācās, bet nu tālu līdz normālam sakarīgam sporta medijam, kādus pierasts lasīt.

     [+] [-]

, 2020-05-10 12:12, pirms 4 gadiem
Var kāds lūdzu iemest šīs cīņas kvalatatīvu video ? paldies

  +1 [+] [-]

, 2020-05-10 13:01, pirms 4 gadiem

  -2 [+] [-]

, 2020-05-10 13:18, pirms 4 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Mūsu domas galīgi nesaskan, Kovbojam laiks pensijā, pirms tās vajadzētu uztaisīt kādu leģendu cīņu, kurā Serone varētu uzvarēt un aiziet ar lielāko uzvaru skaitu UFC vēsturē.
Pret Miočič obligāti jābūt DC - labā formā un ejot parterā trilleris ir ar nezināmu iznākumu, kamēr Nganu ir tikai gorilla ar granātu rokās.
Sehudo izcīnīja tiesnešu kļūdu un tāda uzvara diez vai bija tas, ko gaidījām, Kruzam viss bija ok un cēlās kājās, parterā gandrīz viss aizgāja garām, vai tikai aizķēra. Jau kurā tiesnešu kļūda, tā mums nozog visus leģendāros kambekus, par kuriem tā fanojām PRIDE utaml šovu laikos!!!
Geidžī ne ar ko nepārsteidza, bija tas pats kas vienmēr - čalis ar labu boksu un smagu stienu, pielicis mazliet kardio un pieturējās pie plāna, nevis gāja truli izslēgt gaismu līdz ar svilpi. Tas kurš pārsteidza bija Tonijs, sākumā vēl izskatījās pēc sevis, bet sākot ar 3. raundu izpalika reāls presings, turklāt ļoooti daudz izlaida. Arī te aptuēja maazliet par agru, visi, ieskaitot Fergusonu gribētu vai nu treknu punktu, vai arī viņam izdodotos kāds negaidīts triks parterā, kas to lai zin.
Tagad Geidži VS Habibs, Tonijs labākajā gadījumā pret Porjē, ja zaudē tam var aizmirst par visu. Slikti, manuprāt Tonijs gluži lieki nodzina svaru uz Habiba cīņas datumu, 2x pēc kārtas to darot varbūt arī pazuda asums kā jau pasen te rakstīju - šo cīņu viņam nevajadzēja ņemt, te varēja tikai zaudēt, iegūt tikpat kā neko. El Kuku galvā viss ir citādi, tāpēc ir kā ir. Tik un tā žēl, viņam Habibs pienācās 3x vairāk nekā Geidži.
Būtu interesanti redzēt Fergusonu arīdzan pret Makgregoru, jā, tikai šaubos, ka tas interesēs pēdējo, īpaši Tonija partera skilu dēļ.
Gregors pret Geidži arī laba doma, tad iet Tonijs vs Porje, loģiski.
Nav loģiski tas, ka visos variantos Habiba titulcīņa būs bez mega intrigas, jo es diez kā neticu, ka DžG viņu apturēs parterā, taču tur viņi pavadīs daaaaudz laika, kā to mīl dagestānis.
Tonija džitsu triki man bija milzu intriga, kas laikam nepiepildīsies. Neko tādu Habibs vēl nebija testējis.
PS Krišjāni, labs raks, patika, esi audzis
Tāpēc jau rakstīju, "Cik ilgi viņi vēl priecēs mūs? Jeb kad beigs karjeras! Bet kāda gan mums starpība. Vispār brīnos kā kovbojs vēl cīņas pēc visām traumām sportā un ārpus tā (kas, ja kas ir daudz vairāk). Manuprāt, galvenokārt viņš to, joprojām, dara naudas dēļ. Citos portālos jau raksta, ka beigās paliks par invalīdu vēl. Man nav nekas pretī redzēt viņu cīnāmies, bet ir tā kā Tu teici, derētu pēdējās pāris uzvaras pirms noslēdz karjeru.
Zinu, ka Stipe necīnīsies līdz pilnībā pierims Vīruss! Par DC formu nav ne jausmas. Vienkārši gribētos redzēt Ngannou pret Stipe! Un ja, kas McGregor vs Diaz III būtu labāka trilogy fight!
Tagad situācija Light Weight divīzijā vispār kājām gaisā!
Dēļ šīs cīņas fani neredzēs - Ferguson vs Khabib (manuprāt nekad), McGregor vs Gaethje (ja nu vienīgi par titulu). Ferguson vs Poirier(otrā iespēja Tony), Khabib vs Gaethje. Kur paliek Conors (runāju par Light Weight tieši). Manuprāt, Conor dabūs titul cīņu ar uzvarētāju. Tikmēr, lai aizvada cīņu ar Diaz III vai Masvidal (būtu tough). Cerams tuvākajos 2 mēnešos zināsim ar ko cīnīsies Conor.
Par Khabib domas nemainās, Pret Prime Conoru varbūt būtu savādāk bijis, tagad arī visādi varētu gadīties. Lai ātrāk dabuj 30 - 0 vai zaudē, lai beigtu karjeru. Jo smieklīgi skatīties, kā čalis kurš ikdienā ir pat 180 cīnās Light Weight. Ja viņš šādā garā dominētu welterweight, tad būtu patiesi atzīstams par GOAT. Woodly, Masvidal, Usman, Covington. Tur būtu ko redzēt.
Bet, tas tīri mans viedoklis.

  +2 [+] [-]

, 2020-05-10 16:09, pirms 4 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Arī te aptuēja maazliet par agru, visi, ieskaitot Fergusonu gribētu vai nu treknu punktu, vai arī viņam izdodotos kāds negaidīts triks parterā, kas to lai zin.
... vienkārši perfekts stoppage. Pat Rogans uzslavēja Herb Deanu. Kāda jēga vēl Fergusonam bija uzņemt lieku damage? Tikai lai Tev kā skatītājam būtu prieks? Paskaties uz Dos Santos pēc abiem Velasqueza fightiem - čallim vienkārši pāris gadus no dzīves norāva

  +2 [+] [-]

, 2020-05-10 16:24, pirms 4 gadiem
Curtiys rakstīja: Vismaz nevāļājās pa zemi dzeki, kā tas tur pērtiķens, tas priecēja.
Bij inciigi.
ja tev nepatīk jauktās cīņu mākslas, tad skaties boksu! džudo ir normāla kategorija JAUKTAJĀS cīņu mākslās.

  +1 [+] [-]

, 2020-05-10 19:59, pirms 4 gadiem
kr1sha rakstīja: ... vienkārši perfekts stoppage. Pat Rogans uzslavēja Herb Deanu. Kāda jēga vēl Fergusonam bija uzņemt lieku damage? Tikai lai Tev kā skatītājam būtu prieks? Paskaties uz Dos Santos pēc abiem Velasqueza fightiem - čallim vienkārši pāris gadus no dzīves norāva
Te piekrītu par visiem 100.

Šajā cīņā viņš norija diezgan daudz smagus sitienus, un nebūs nekāda izbrīna, ja atklāsies smagākas sekas.

  +1 [+] [-]

, 2020-05-10 23:00, pirms 4 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Mūsu domas galīgi nesaskan, Kovbojam laiks pensijā, pirms tās vajadzētu uztaisīt kādu leģendu cīņu, kurā Serone varētu uzvarēt un aiziet ar lielāko uzvaru skaitu UFC vēsturē.
Pret Miočič obligāti jābūt DC - labā formā un ejot parterā trilleris ir ar nezināmu iznākumu, kamēr Nganu ir tikai gorilla ar granātu rokās.
Sehudo izcīnīja tiesnešu kļūdu un tāda uzvara diez vai bija tas, ko gaidījām, Kruzam viss bija ok un cēlās kājās, parterā gandrīz viss aizgāja garām, vai tikai aizķēra. Jau kurā tiesnešu kļūda, tā mums nozog visus leģendāros kambekus, par kuriem tā fanojām PRIDE utaml šovu laikos!!!
Geidžī ne ar ko nepārsteidza, bija tas pats kas vienmēr - čalis ar labu boksu un smagu stienu, pielicis mazliet kardio un pieturējās pie plāna, nevis gāja truli izslēgt gaismu līdz ar svilpi. Tas kurš pārsteidza bija Tonijs, sākumā vēl izskatījās pēc sevis, bet sākot ar 3. raundu izpalika reāls presings, turklāt ļoooti daudz izlaida. Arī te aptuēja maazliet par agru, visi, ieskaitot Fergusonu gribētu vai nu treknu punktu, vai arī viņam izdodotos kāds negaidīts triks parterā, kas to lai zin.
Tagad Geidži VS Habibs, Tonijs labākajā gadījumā pret Porjē, ja zaudē tam var aizmirst par visu. Slikti, manuprāt Tonijs gluži lieki nodzina svaru uz Habiba cīņas datumu, 2x pēc kārtas to darot varbūt arī pazuda asums kā jau pasen te rakstīju - šo cīņu viņam nevajadzēja ņemt, te varēja tikai zaudēt, iegūt tikpat kā neko. El Kuku galvā viss ir citādi, tāpēc ir kā ir. Tik un tā žēl, viņam Habibs pienācās 3x vairāk nekā Geidži.
Būtu interesanti redzēt Fergusonu arīdzan pret Makgregoru, jā, tikai šaubos, ka tas interesēs pēdējo, īpaši Tonija partera skilu dēļ.
Gregors pret Geidži arī laba doma, tad iet Tonijs vs Porje, loģiski.
Nav loģiski tas, ka visos variantos Habiba titulcīņa būs bez mega intrigas, jo es diez kā neticu, ka DžG viņu apturēs parterā, taču tur viņi pavadīs daaaaudz laika, kā to mīl dagestānis.
Tonija džitsu triki man bija milzu intriga, kas laikam nepiepildīsies. Neko tādu Habibs vēl nebija testējis.
PS Krišjāni, labs raks, patika, esi audzis
Nez tev pilns pulveris vai kā? Kāds "pārāk ātri apturēja"? Fergusons nevarēja kājās nostāvēt, bet tas esot par ātri apturēts. Tur vēl divi sitieni un mētātos zemē.

     [+] [-]

, 2020-05-10 23:06, pirms 4 gadiem
Nez kur autors izraka, ka Fergusons vinnēja 1. raundu?

     [+] [-]

, 2020-05-11 08:46, pirms 4 gadiem
Es gribētu redzēt T.Ferguson vs McGregor.
domaju mcgregors norautos, turklāt viņam vajag viamaz kaut kādu uzvaru lai vispār snaikstītos apkārt titulcīņām

     [+] [-]

, 2020-05-11 12:37, pirms 4 gadiem
Reaktors2 rakstīja: Es gribētu redzēt T.Ferguson vs McGregor.
domaju mcgregors norautos, turklāt viņam vajag viamaz kaut kādu uzvaru lai vispār snaikstītos apkārt titulcīņām
es ari biju šajā cīņā par fegusonu..
bet tgd domaju, ka vinam pret tadu straikeri kaa gregors klātos grūti :p