Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2990, Did:0, useCase: 3

Taekvondo cīkstone Tarvida Eiropas spēlēs izcīna bronzu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Taekvondo cīkstone Tarvida Eiropas spēlēs izcīna bronzu
Jolanta Tarvida. Foto: LOK

LETA. Latvijas taekvondo cīkstone Jolanta Tarvida svētdien Eiropas spēlēs iekļuva gandarījuma turnīrā un izcīnīja bronzu.

Tarvida, kura svara kategorijā līdz 62 kilogramiem izsēta ar devīto numuru, pirmās kārtas cīņā ar 2-1 uzvarēja serbieti Nadu Savkoviču (8.), bet pēc tam ceturtdaļfinālā latviete ar 0-2 piekāpās sacensību favorītei Sārai Šāri no Beļģijas, kura ir arī pasaules čempione.

Beļģiete pēc tam sasniedza finālu, kas ļāva Tarvidai iekļūt gandarījuma turnīrā, kurā viņa pirmajā kārtā ar 2-0 bija pārāka pār zviedrieti Tindru Elīnu Andešoni (16.).

Izšķirošajā cīņā par bronzas godalgu latviete ar 2-1 pārspēja Horvātijas pārstāvi Ivanu Areliču (10.).

Eiropas trešajās spēlēs Latviju pārstāv 96 sportisti 17 sporta veidos. Sacensības no 21. jūnija līdz 2. jūlijam notiek Krakovā un citās Mazpolijas vojevodistes pilsētās. Eiropas spēles notiek reizi četros gados. Pirmās spēles notika 2015. gadā Baku, bet otrās - 2019. gadā Minskā.