Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Jolantai Tarvidai sudrabs Eiropas klubu čempionātā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Jolantai Tarvidai sudrabs Eiropas klubu čempionātā
Jolanta Tarvida. Foto: Mārtiņš Zilgalvis, F64

Latvijas labākās taekvondistes svētdien piedalījās Eiropas klubu čempionātā, kas risinājās Bulgārijas galvaspilsētā Sofijā. Jolanta Tarvida izcīnīja otro vietu, bet Inese Tarvida apstājās trešajā kārtā.

62 kilogramos sacentās 33 sportistes. Ar trešo numuru izliktā un no pirmās kārta atbrīvotā Jolanta Tarvida uzvarēja turcieti Zehru Kaigisizu, ungārieti Gueli Zoe, francūzieti Tīju Dusē un maķedonieti Miljanu Reljikju (#2), bet finālā piekāpās galvenajai favorītei Petrai Štolbovai (Čehija), kura pērn kļuva par Eiropas vicečempioni.

Šajā svara kategorijā startēja arī Jolantas vecākā māsa Inese Tarvida (#18). Vispirms otrajā kārtā tika pieveikta moldāviete Jūlija Nazarova, bet pēc tam nācās piekāpties maķedonietei Miljanai Reljikjai (#2).

Eiropas klubu čempionātā Tarvidas pārstāvēja "Friedrichshafen" (Vācija).

Turpinājumā ieplānots starts pasaules čempionātā, kas no 29. maija līdz 4. jūnijam notiks Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku. Inese un Jolanta pieteiktas attiecīgi 57 un 62 kilogramos.

Tarvidas pasaules čempionātos

2015Inese (17.)
2017Inese (3.)Jolanta (17.)
2019Inese (3.)Jolanta (9.)
2022Inese (---)Jolanta (17.)

Izmantotie resursi:
tpss.eu