Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Iepriekšējo divu PČ medaļniece Inese Tarvida šoreiz paliek bez rezultāta

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Iepriekšējo divu PČ medaļniece Inese Tarvida šoreiz paliek bez rezultāta
Inese Tarvida. Foto: Laszlo Sulyok / SuLaci Photography

Meksikas pilsētā Gvadalaharā turpinās pasaules čempionāta taekvondo. 24 gadīgā Latvijas pārstāve Inese Tarvida šodien palika bez rezultāta.

53 kilogramu kategorijā sacentās 44 sportistes. Iepriekšējo divu pasaules čempionātu bronzas medaļniece Inese Tarvida 16. novembrī sasniedza 24 gadu slieksni un šodien bija atbrīvota no pirmās kārtas. Latvijas pārstāve neizgāja uz PČ otrās kārtas cīņu pret lietuvieti Gerdu Meištininkaiti un tādējādi palika bez rezultāta.

Atgādinām, ka mazākās sacensībās šogad Jolanta Tarvida izcīnīja trīs medaļas ("Austrian Open" sudrabs, "Slovenia Open" bronza, "Duch Open" sudrabs), bet Inese Tarvida nokļuva uz "Belgian Open" pjedestāla trešā pakāpiena. Maijā notikušajā Eiropas čempionātā viņas ieguva attiecīgi devīto un piekto vietu.

Tarvidas pasaules čempionātos

2015Inese (17.)
2017Inese (3.)Jolanta (17.)
2019Inese (3.)Jolanta (9.)
2022Inese (-)Jolanta (17.)

Sākotnēji bija plānots, ka šis pasaules čempionāts notiks 2021. gadā Ķīnā, taču Covid-19 dēļ tas tika pārcelts uz 2022. gada novembri Meksikā. 2023. gada taekvondo pasaules čempionāts ieplānots Azerbaidžānā.

Izmantotie resursi:
worldtaekwondo.martial.services
worldtaekwondo.org