Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2990, Did:0, useCase: 3

Bižānam bronzas medaļa Eiropas kadetu čempionātā džudo

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bižānam bronzas medaļa Eiropas kadetu čempionātā džudo
Maksims Bižāns. Foto: jurmala.lv

LETA. Maksims Bižāns Horvātijas pilsētā Porečā Eiropas kadetu čempionātā džudo sestdien izcīnīja bronzas medaļu svara kategorijā līdz 90 kilogramiem.

Pirmajā kārtā Bižāns bija brīvs, otrajā viņš ar "ippon" pārspēja Ungārijas sportistu Noelu Botosu, bet cīņā par uzvaru B grupā - arī ukraini Oleksiju Boldirijevu.

Pusfinālā Latvijas džudists ar "waza-ari" piekāpās nākamajam čempionam serbam Milanam Bulajam, bet cīņā par bronzu ar "ippon" pārspēja francūzi Arvēnu Kezjē.

Jānis Strazdiņš svara kategorijā virs 90 kilogramiem vispirms ar "waza-ari" pārspēja Ramazanu Ahmadovu no Azerbaidžānas, bet otrajā cīņā ar "ippon" piekāpās piekāpās francūzim Mateo Akianā-Mongo.

Ernests Laufmanis svara kategorijā līdz 81 kilogramam pirmajā kārtā bija brīvs, bet otrajā ar "waza-ari" zaudēja austrietim Ronaldam Prellam.

Otrs Latvijas pārstāvis šajā svara kategorijā Ronalds Plostnieks pirmajā kārtā bija brīvs, bet otrās kārtas cīņā ar "ippon" piekāpās bulgāram Emilam Valčevam.

Jau ziņots, ka iepriekš Porečā bronzas medaļu svara kategorijā līdz 57 kilogramiem izcīnīja Anna Gulīte, bet svara kategorijā līdz 55 kilogramiem Jēkabs Jēkabsons zaudēja pirmajā cīņā.