Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Latvijai viena bronzas medaļa Eiropas kadetu džudo kausa posmā Rīgā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Latvijai viena bronzas medaļa Eiropas kadetu džudo kausa posmā Rīgā
Foto: Latvijas Džudo federācija.

LETA. Aleksandrs Avdejevs vienīgais no Latvijas džudo cīkstoņiem šajā nedēļas nogalē izcīnīja medaļu Rīgā notikušajā Eiropas kadetu džudo kausa posmā, tiekot pie bronzas godalgas.

Avdejevs, kurš startēja svara kategorijā līdz 73 kilogramiem, no pirmās kārtas bija brīvs, bet otrajā zaudēja sportistam no Kanādas, kurš uzvarēja apakšgrupā.

Avdejevs tika pie iespējas startēt gandarījuma turnīrā, kurā uzvarēja sportistu no Ukrainas, pašmāju džudistu Raivi Japiņu, kā arī pārstāvjus no Azerbaidžānas un Lietuvas, bronzas duelī pārspējot dienvidu kaimiņu Arturu Bojaroviču.

Tuvu godalgām bija arī piektās vietas savās svara kategorijās ieņēmušie Maksims Bulajevs (-66 kg), Jeļisejs Bumažkins (-81 kg), Sofija Ponomarjova (-63 kg), Ņikita Afansjevs (-90 kg) un Anastasija Isajeva (-70 kg).

Eiropas kausa posmam bija pieteikušies 309 dalībnieki no 21 valsts, viņu vidū arī 43 vietējie džudisti.

Sacensības sestdien un svētdien norisinājās Ķīpsalas izstāžu centrā BT.

Izmantotie resursi:
LETA