Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džudisti Kalniņš un Duinovs izcīna bronzas medaļas Eiropas junioru kausa posmā

Agris Suveizda

Džudisti Kalniņš un Duinovs izcīna bronzas medaļas Eiropas junioru kausa posmā
Patriks Kalniņš. Foto: Latvijas Džudo federācija

LETA. Latvijas džudo cīkstoņi Patriks Kalniņš un Maksims Duinovs aizvadītajā nedēļas nogalē Berlīnē izcīnīja bronzas medaļas Eiropas junioru kausa posmā.

Kalniņš, startējot svara kategorijā līdz 66 kilogramiem, no pirmās kārtas bija brīvs, otrajā uzvarēja Vācijas pārstāvi, trešajā Polijas sportistu, bet apakšgrupas finālā jeb ceturtdaļfinālā nācās atzīt Izraēlas džudista pārākumu. Kalniņš sacensības turpinājuma gandarījuma kārtā, kurā uzvarēja sportistu no Azerbaidžānas un divus Vācijas cīkstoņus, tajā skaitā Viktoru Bekeru cīņā par bronzu.

Duinovs, kurš startēja svara kategorijā līdz 90 kilogramiem, no pirmās kārtas bija brīvs, otrajā pārspēja Čehijas atlētu, bet apakšgrupas finālā zaudēja Rumānijas džudistam. Gandarījuma sacensībās tika pārspēti Kazahstānas un Azerbaidžānas sportisti, kā arī vācietis Lase Šrīvers cīņā par bronzu.

Eiropas junioru kausa posmā Berlīnē startēja septiņi Latvijas džudisti vīriešu konkurencē.

Izmantotie resursi:
LETA