Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Gluhovs atzīst Jemeļjaņenko pārākumu pēc punktiem

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gluhovs atzīst Jemeļjaņenko pārākumu pēc punktiem
Konstantīns Gluhovs uzņem Aleksandra Jemeļjaņenko sitienu
Foto: championat.com

Šovakar Maskavā (Krievijā) šova „M-1 Challenge 34 - Emelianenko vs. Gluhov” ietvaros diezgan asā un aizraujošā cīņā Latvijas smagsvars Konstantīns „Lāčplēsis” Gluhovs (24-11-0) trīs raundu cīņā pēc punktiem cieta sakāvi pret bijušo PRIDE cīkstoni Aleksandru Jemeļjaņenko (21-5-0).

Cīņas pilns video ir ŠEIT.

Daudz pārliecinošāk maču iesāka augumā raženākais Aleksandrs Jemeļjaņenko… Neskatoties uz prognozēm krievs deva priekšroku cīņai kājās un lēnā solī gāja virsū Gluhovam. Latvietis vairāk kustējās un mēģināja noķert krievu smagsvaru uz kādu kļūdu. Vienā no sitienu apmaiņām Aleksandram tika pārsista uzacs, taču ievainojums nebija pārāk nopietns tāpēc ringa tiensesis bez iejaukšanās ļāva turpināt divkauju. Raunda izskaņā Jemeļjaņenko pārgāja cīņā parterā, taču beigt cīņu priekšlaicīgi Krievijas sportistam neizdevās. Pirmo raundu varētu vērtēt kā līdzīgu, jeb citiem vārdiem - neizšķirts.

Otrajā raundā daudz aktīvāks kļuva Aleksandrs Jemeļjaņenko, taču sportistu cīņa vairāk atgādināja boksa maču, jo viņi strādāja tikai ar rokām. Taču vienā no epizodēm divkārtējais pasaules čempions kaujas sambo Jemeļjaņenko pārveda cīņu parterā un centās pielietot žņaugšanas paņēmienu, taču Gluhovs turējās braši un novilka līdz raunda beigām.

Uz trešo raundu abi sportisti izskatījās ne tikai manāmi pāguruši, bet bija arī pietiekami apskādēti – krievam pārsista uzacs, bet latvietim ne tikai pārsista uzacs, bet arī zila acs. Aleksandrs momentāli metās latviešu sportistam virsū, iespieda to ringa stūrī un pēc tam pārgāja cīņā parterā, atrodoties vadošajā pozīcijā. Jemeļjaņenko centās izlauzt Kostjas roku, taču Latvijas sportists neticamā veidā dabūja savu roku laukā no krieva dzelžainā satvēriena. Gluhovs atrodoties zemē izlaida daudz sitienu, taču spēja izvilkt cīņu līdz galam.Viennozīmīgi, šajā raundā un visā cīņā dominēja Aleksandrs Jemeļjaņenko, izcīnot godīgu uzvaru pēc punktiem. Tiesa, jāpaliela arī mūsu Gluhovu, kurš nodemonstrēja labu fizisko sagatvotību un neatlaidību.

Šī slavenā cīkstoņa Fjodora Jemeļjaņenko brālim Aleksandram bija ceturtais panākums pēc kārtas. Pie tam pēdējo uzvaru pēc punktiem Jemeļjaņenko jaunākais izcīnīja 2004. gadā, tāpēc šo droši var saukt par vienu no smagākajiem uzvarām krieva desmit gadus ilgajā karjerā.

„M-1 Challenge 34 - Emelianenko vs. Gluhov” rezultāti

Nr.UzvarētajsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Aleksander EmelianenkoKonstantin GluhovDecision (Unanimous)35:00
2.Sergey KornevMarcin ZontekDecision (Unanimous)55:00
3.Yasubey EnomotoKhusein KhalievDecision (Split)35:00
4.Gregory BabeneEnoc Solves TorresSubmission (Heel hook)22:19
5.Aliyar SarkerovEkhdigat AdakishievDecision (Unanimous)35:00
6.Mikhail GazaevMagomed Akhmedshaikh GelegaevDecision (Split)35:00
7.Magomed IsmailovRashid YusupovDecision (Unanimous)25:00

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +2 [+] [-]

, 2012-09-30 22:32, pirms 12 gadiem
Kad tads milzenis uzkrit virsuu,tad ir gruti ko padarit pretii..
Slēpts komentārs: ovechkin137

  -2 [+] [-]

, 2012-09-30 22:46, pirms 12 gadiem
ovechkin137 rakstīja: Gluhovam respect, 2 periods protams neizdevās
Rings viss ar asinīm Kostjam tāds siņaks...ja būtu kāds Fabregas viņam laikakam vel nepieskartos kā viņš jau bi stimulētu
beidz dzert un ej gulet labak!

  +3 [+] [-]

, 2012-09-30 22:54, pirms 12 gadiem
Malacis, ka izturēja līdz galam!

Seja jau pamatīgi bija sasista, vēl viena galva klāt!

  +1 [+] [-]

, 2012-09-30 23:25, pirms 12 gadiem
Gluhovam pamatīgs zāģis. Pārāk vienkārši cīnās, nekādu kombināciju, tāds pārāk vienkārš tik augstam līmenim! Bet protams - VISU CIEŅU!!!! Malacs!

  +1 [+] [-]

, 2012-09-30 23:53, pirms 12 gadiem
Negribēju neko rakstīt, bet tomēr - man šķiet, ka cīņas, kur ir atļauti paņēmieni parterī nav priekš Konstantīna... Izskatījās, ka arī pārāk maz izmantoja kājas... Un vēl - pat krievu komentētāji atzina, ka zilums bijis jau prms cīņas un cīņas laikā izplūda vēl vairāk... Jebkurā gadījumā - biju ļoti pārsteigts par krievu komentētāju pozitīvo attieksmi un objeltivitāti, bet Gluhovs zaudēja tīri - un tikai dēļ tās vārtīšanās pa grīdu. Tieši tāpēc K-1 man patika vairāk...

     [+] [-]

, 2012-10-01 13:26, pirms 12 gadiem
ai, nu gluhovs uz zemes bija, ka izskalota zivs. absolūti neko nevarēja izdarīt, tikai turēja klāt sev. vienīgais par ko apsveicu, bija tas, ka izrāva roku no sāpju paņēmiena, bet tā galīgi dirsā.

vēl arī tā negribīgi gāja virsū. cerēja uz "sitēja veiksmi".