Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Grigorjeva iegūst Koloradospringsas zeltu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Grigorjeva iegūst Koloradospringsas zeltu
Petra Olli, Anastasija Grigorjeva, Epa Mae
Foto: US Women's Wrestling

Daugavpils pieckārtējā gada sportiste Anastasija Grigorjeva (63 kg) svētdien izcīnīja pirmo vietu "Dave Schultz" brīvās cīņas turnīrā, kas risinājās ASV pilsētā Koloradospringsā. Starptautiska mēroga sacensībās mūsu sportiste nebija triumfējusi gandrīz divus gadus.

Salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, Koloradospringsā dalībnieču sastāvs tagad nebija tas spēcīgākais, jo šajā laikā notiek sacensības arī Krasnojarskā un Riodežaneiro. Pirmajā cīņā 63 kilogramu galvenā favorīte Anastasija Grigorjeva nolika uz lāpstiņām vietējo Loriju Ramosu, bet pusfinālā sagrāva amerikānieti Amandu Hendiju (12:0). Finālā pretī stājās nomināli otra labākā cīkstone, mājiniece Dženifera Peidža - pēc pirmā perioda daugavpiliete bija teju komfortablā vadībā (8:4), un arī turpinājumā mūsējā izrādījās sekmīgāka - uzvara (12:5).

Starptautiska mēroga turnīrā Grigorjeva iepriekš uzvarēja 2014. gada 4. aprīlī, kad viņa kļuva par trīskārtējo Eiropas čempioni. Kopš tā laika daugavpiliete bija izcīnījusi piecas trešās vietas, vienu astoto un vienu otro vietu. Tagad šī neuzvarēšanas sērija ir pārtraukta.

Grigorjeva jau trīs nedēļas trenējas ASV, uz kurieni viņa devusies kopā ar komandas biedrenēm. Somijas cīkstone Petra Olli (58 kg) pērn izcīnīja pasaules čempionāta sudrabu, savukārt igauniete Epa Mae (75 kg) tika pie planētas bronzas. Šīs sportistes jau kvalificējušajās Rio olimpiskajām spēlēm, kopš oktobra viņas apvienojušās komandā, lai labāk sagatavotos četrgades lielākajam notikumam.

Izmantotie resursi:
trackwrestling1.com/tw/Login.jsp
unitedworldwrestling.org

  +1 [+] [-]

, 2016-01-31 01:05, pirms 9 gadiem
Apsveicu ar atgriešanos uz uzvaras takas. Tā tik turpināt!

  +2 [+] [-]

, 2016-01-31 01:06, pirms 9 gadiem
Kā nocīnījās Fin un Est?

  +1 [+] [-]

, 2016-01-31 01:36, pirms 9 gadiem
Oppā! Lieliski! Prieks, ka mūsu stiprajai dāmai izdevies atgūt uzvaru garšu!

     [+] [-]

, 2016-01-31 11:16, pirms 9 gadiem
Apsveicu!Molodec!