Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

27. oktobrī jau 40. reizi notiks Latvijas džudo čempionāts

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

27. oktobrī jau 40. reizi notiks Latvijas džudo čempionāts
Latvijas Džudo federācijai 40 gadu jubileja
Foto: judo.org.lv

27. oktobrī Rīgas Sporta manēžā (Maskavas iela 160, Rīga) risināsies 40. Latvijas čempionāts. Startam pieteikti arī mūsu vadošie džudisti, tajā skaitā arī šī gada Eiropas bronzas medaļnieks Jevgēņijs Borodavko, informē pasākuma organizatori.

1973. gadā tika dibināta Latvijas Džudo federācija, tajā pašā gadā tika organizēts pirmais Latvijas čempionāts, tāpēc šogad čempionāta laikā tiks atzīmēta arī federācijas jubileja. Sacensību zālē trenera un goda viesa lomā atradīsies pirmā čempionāta uzvarētājs Vjačeslavs Bondarenko.

Pasākumu ar savu klātbūtni pagodinās arī daudzi citi sporta veterāni, kas dažādos gados ir kāpuši uz goda pjedestāliem gan Latvijas čempionātos, gan starptautiskajos turnīros.

Svētdien uz Rīgas sporta manēžas tatami kāps vadošie Latvijas sportisti - Jevgēņijs Borodavko (līdz 100 kg), Aigars Mīlenbergs (līdz 90 kg), Konstantīns Ovčiņņikovs (līdz 81 kg) un citi. Darbībā redzēsim arī mūsu labākās džudistes, kuras šogad nav piedalījušās lielākajos starptautiskajos turnīros. Latvijas čempionātā savu dalību apstiprinājuši arī Igaunijas un Lietuvas džudisti.

Pasākuma programma:
Sacensību sakums – 13.00
Svinīgā atklāšanas ceremonija un finālcīņas – 17.00
Ieeja brīva.

Tiek laipni gaidīti visi interesenti, lai atbalstīt sportistus un kopā svinēt Latvijas Džudo federācijas 40 gadu jubileju!

Informāciju sagatavoja Darja Davidova.

Izmantotie resursi:
judo.org.lv