Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Eiropas junioru čempionātā Talalujevs zaudē otrajā mačā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Eiropas junioru čempionātā Talalujevs zaudē otrajā mačā
Gļebs Talalujevs (pirmais no kreisās)
Foto: judo.org.lv

Bosnijas un Hercogovinas galvaspilsētā Sarajevā noslēdzies Eiropas junioru (U20) čempionāts džudo. Pēdējā dienā uz tatami devās mūsu galvenā cerība - Gļebs Talalujevs (18), kurš startēja svara kategorijā līdz 90 kg. Diemžēl tika piedzīvots zaudējums otrajā cīņā.

Pirmajā mačā Talalujevam vajadzēja tikai 1:09 minūtes, lai pieveiktu melnkalnieti Jovanu Peroviču. Otrajā mačā pretī stājās maksimāli vecs pretinieks (dzimis 1993. gada 1. janvārī) - lietuvietis Zilvins Lekavičs, mūsu džudists ir gandrīz 2,5 gadus jaunāks. Oponents savu pieredzes priekšrocību 1:47 minūšu laikā sekmīgi izmantoja, izcīnot uzvaru. Līdz ar to Latvijas džudisti sacensības Sarejevā ir noslēguši.

Talalujevs ir pēdējo gadu lielākā Latvijas jaunā zvaigzne. Līdz šim viņa nozīmīgākais sasniegums ir 1. vieta Eiropas U17 čempionātā (2011). Šoreiz mūsu džudistam pretī stājās vecāki pretinieki, līdz ar to neizdevās izcīnīt to vietu, kuru gribētos.

Kā jau ziņots, čempionāta pirmajās dienās mūsu Ruslans Soha, Artūrs Grigorjevs, Mihails Šteibuks un Ņikita Vološins zaudēja jau pirmajā mačā, bet Dmitrijs Fedosejenkovs un Ņikita Sapega piekāpās otrajā cīņā.

Latvijas junioru izlase Sarajevā:
55kg - Ruslans Soha,
66kg - Artūrs Grigorjevs,
73kg - Mihails Šteinbuks,
73kg - Dmitrijs Fedosejenkovs,
81kg - Ņikita Vološins,
81kg - Ņikita Sapega,
90kg - Gļebs Talalujevs.

Izmantotie resursi:
eju.net

  +1 [+] [-]

, 2013-09-23 19:44, pirms 11 gadiem
''maksimāli vecs''