Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionātā noslēgušās cīņas par tikšanu uz "Arēnu Rīga"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Latvijas čempionātā noslēgušās cīņas par tikšanu uz "Arēnu Rīga"
Jekaterina Jermaļonoka un Karolīna Tjapko
Foto: LTV

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgas Olimpiskajā sporta centrā notika Latvijas čempionāts cīņas olimpiskajās disciplīnās - sieviešu brīvā cīņa, vīriešu brīvā cīņa un grieķu-romiešu cīņa. Šoreiz nepiedalījās Latvijas Olimpiskās vienības pamatsastāva dalībnieki Armands Zvirbulis, Imants Lagodskis, Anastasija Grigorjeva un Laura Skujiņa, kā arī mūsu labākais jaunais cīkstonis Alberts Jurčenko.

Sieviešu brīvās cīņas sacensībās lielāko interesi raisīja 48 (+2) kilogramu kategorija, kur pērnā gada Eiropas kadetu čempione Jekaterina Jermaļonoka uzdrošinājās stāties pretī smagākajai un vecākajai Karolīnai Tjapko. Jaunās censones trenere Irina Petrova skaidroja, ka Tjapko nometa svaru no 54 uz 50 kilogramiem, bet Jermaļonokas svars ir 43-44 kg. Tjapko izcīnīja savu kārtējo čempiones titulu. Pirmo vietu ieguva arī Violeta Ponomarjova, Svetlana Romanovska, Samanta Timpa un citas.

Vīriešu brīvās cīņas sacensībās pirmo vietu ieguva Alans Amirovs, Aleksandrs Pomjalovs un citi. Grieķu-romiešu sacensībās jau tradicionāli augstvērtīgāko sniegumu demonstrēja Aleksandrs Višņakovs. Uz paklāja devās arī treneris Artjoms Petkuns un izcīnīja zelta medaļu. Pirmo vietu ieguva Aleksandrs Jurkjans, Ņikita Masjuks, Igors Kostins un citi.

Rezultāti patlaban vēl nav publiskoti.

Kā jau ziņots, 8.-13. marta Eiropas čempionāts risināsies "Arēnā Rīga". Latvijas čempionātā cīkstoņi cīnījās par ceļazīmēm uz lielo arēnu. Mūsu labākie cīkstoņi nepiedalījās valsts meistarsacīkstēs, jo šobrīd atrodas treniņnometnēs ārzemēs.

Izmantotie resursi:
wrestling.lv

  +2 [+] [-]

, 2016-01-20 17:14, pirms 9 gadiem
Kad publicēs rezultātus?

  +1 [+] [-]

, 2016-01-20 17:20, pirms 9 gadiem
gribētos cerēt, ka LV zvaigznes arēnā būs

  +1 [+] [-]

, 2016-01-20 17:21, pirms 9 gadiem
točka rakstīja: Kad publicēs rezultātus?
mana prognoze: nedēļas laikā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja