Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džudistiem piecas medaļas turnīrā Tartu

Jānis Pārums

Džudistiem piecas medaļas turnīrā Tartu
Mihails Šteinbuks
Foto: olimpiade.lv

Latvijas sportisti izcīnīja piecas medaļas junioru Eiropas Džudo savienības turnīrā Igaunijas pilsētā Tartu, informē Latvijas Džudo federācija.

Par čempioniem kļuva Ruslans Soha (līdz 55 kg), Mihails Šteinbuks (līdz 73 kg) un Ņikita Vološins (līdz 81 kg). Mihailam tā ir trešā uzvara šī gada reitinga turnīros, bet Ņikitam – otrā. Savukārt Ruslans ir ļoti veiksmīgi debitējis junioru vecuma grupā, jo šis sportists ir par divām vecuma grupām jaunāks. Sudraba medaļu ir izcīnījusi Sabina Raka (līdz 70 kg), bet bronzas medaļu ieguvēju kļuva Dmitrijs Fedosejenkovs (līdz 73 kg).

Divu dienu laikā uz sacensību tatami bija izgājis 151 sportists no Somijas, Latvijas, Baltkrievijas, Lietuvas, Vācijas, Dānijas, Igaunijas, Lielbritānijas, Somijas, Norvēģijas un Krievijas. Kopvērtējumā Latvijas komanda izcīnīja otro vietu, mūs apsteidza tikai somu džudisti, bet trešo vietu ieņēma Baltkrievijas sportisti.

Informāciju sagatavoja:
Darja Davidova, Latvijas Džudo federācijas sabiedrisko attiecību speciāliste