Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Silva ar Hantu cīnās neizšķirti un abi nopelna "fight of the night" prēmijas

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Silva ar Hantu cīnās neizšķirti un abi nopelna "fight of the night" prēmijas
Marks Hants ar Antonio Silvu cīnās neizšķirti
Foto: sherdog.com

Vakarnakt Austrālijā notiekošajā šovā „UFC Fight Night 33” smagsvaru duelī starp bijušo UFC smagā svara titula pretendentu Antonio Silvu (18-5-1) un bijušo kikbokseri, prestižā turnīra „K-1 World Grand Prix 2001” uzvarētāju Marku Hantu (9-8-1) pēc aizvadītajiem pieciem raundiem tika fiksēts neizšķirts.

Trīsdesmit deviņus gadus vecais Marks Hants, kad viņam piedāvāja cīņu ar brazīliešu smagsvaru Antonio Silvu, sākotnēji vēlējās atteikties no šī piedāvājuma par cik viņš ar brazīlieti ir bijušie komandas biedri, taču vēlāk piekrita.

Šis mačs izvērtās par piecu raundu trilleri, kurā sānu tiesneši ar nevienbalsīgu lēmumu fiksēja neizšķirtu rezultātu (48-47, 47-47 un 47-47). Viens soģis uzvaru pietiesāja Hantam, bet divi saskatīja neizšķirtu. Jāatzīmē, ka UFC kādu laiku atpakaļ atteicās no neizšķirtiem rezultātiem, taču šoreiz izdarīts izņēmums un piešķirts ničs.

Mačs iesākās visai miegains, taču jau pēc pirmajiem izlaistajiem sitieniem smagsvari pamodās un uzsāka atklātu sitienu apmaiņu. Gan viens, gan otrs paspēja atrasties uz ringa dēļiem. Pirmais uz grīdas nonāca Hants, kurš pirmajā raundā izlaida spēcīgu sitienu ar roku, taču trešajā piecminūtē jaunzēlandietis atriebās, uz ringa dēļiem nosēdinot Silvu.

Trešajā raundā Hants bija tuvu, lai izcīnītu priekšlaicīgu uzvaru, taču gigantiskais brazīlietis izturēja šo spiedienu un jau nākamajā raundā pašam bija iespēja uzvarēt Marku ar nokautu.

Piektajā, pēdējā raundā abi sportisti knapi turējās kājās, taču vīri turpināja viens otru klapēt un vienā no epizodēm Markam Hantam ar elkoni pat izdevās pārsist Antonio Silvas uzaci. Par spīti pušumam Silva uzņēma apgriezienus (ja tā to var nosaukt) un taktiski strādāja izpildot dažādas sitienu kombinācijas, taču tas bija par maz, lai izcīnītu uzvaru. Šajā divkaujā tika fiksēts neizšķirts, kā arī šis mačs tika atzīts par vakara labāko cīņu un abiem smagsvariem papildus honorāriem par cīņu kontā tika ieskatītas arī „fight of the night” prēmijas 50, 000 ASV dolāru vērtībā.

„Esmu laimīgs,” pēc rezultāta paziņošanas izteicās gandrīz divus metrus garais Antonio Silva. „Marks ir ļoti spēcīgs puisis. Es ļoti daudz trenējos, lai sagatavotos šim mačam, taču dažas nedēļas atpakaļ savainoju muguru. Par spīti savainojumam es nācu un cīnījos un darīju visu, lai uzvarētu.”

„UFC Fight Night 33” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Mark HuntAntonio Silvadraw (majority)55:00
2.Mauricio RuaJames Te HunaKO (punch)11:03
3.Ryan BaderAnthony Peroshdecision (unanimous)35:00
4.Soa PaleleiPat BarryKO (punches)12:09
5.Clint HesterDylan AndrewsTKO (injury)25:00
6.Bethe CorreiaJulie Kedziedecision (split)35:00
7.Takeya MizugakiNam Phandecision (unanimous)35:00
8.Caio MagalhaesNick Ringdecision (unanimous)35:00
9.Justin ScogginsRichie VaculikTKO (punches)14:43
10.Krzysztof JotkoBruno Santosdecision (unanimous)35:00
11.Alex GarciaBen WallKO (punches)10:43

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  -1 [+] [-]

, 2013-12-07 16:45, pirms 11 gadiem
Jautājums raksta autoram-Kur Tu info par šito lasiji???
Viens tiesnesis atdeva uzvaru Hantam nevis Silvam kā šeit rakstīts...
Es personīgi ieteiktu noskatīties eventu pašam un tad rakstus rakstīt jo tā vismaz labāk tas būs...
Itkā nekas liels tomēr uzvaru viens tiesnesis atdeva Hantam nevis Silvam....

     [+] [-]

, 2013-12-07 19:06, pirms 11 gadiem
Super,ka izlabots Prieks lasīt tagad

     [+] [-]

, 2013-12-07 23:29, pirms 11 gadiem
es vienīgais neesmu starā par šitādām cīņām?

izšauj visu pulveri, tad moka trīs raundus kā lupatas = "gada cīņa"? the feck? neviens no viņiem nav formā un knapi līdzsvaru notur mahājoties kā lāči.

tā kā Hendersons pret Hua. izskatās, ka baigais tesiņš, bet reāli tak nu baigā laža. tik vietām smieklīgi brīži.

     [+] [-]

, 2013-12-08 00:27, pirms 11 gadiem
25 minūtes likt cīnīties šitādiem begemotiem ir neprāts.
brīnos gan, ka Hants neizrubīja to lempi
bet pa lielam diezgan bēdīgs skats, ka šitādi abi ir starp top10 dviīzijā. Velasquezs, ja traumas netraucēs, būs čempis ļoti ilgi

     [+] [-]

, 2013-12-08 01:28, pirms 11 gadiem
Luca Toni rakstīja: 25 minūtes likt cīnīties šitādiem begemotiem ir neprāts.
brīnos gan, ka Hants neizrubīja to lempi
bet pa lielam diezgan bēdīgs skats, ka šitādi abi ir starp top10 dviīzijā. Velasquezs, ja traumas netraucēs, būs čempis ļoti ilgi
par tām 25 minūtēm ir tā, ka man kaut kā atmiņā nevīd tāds baigais ekšens (moš vēlreiz jāpalūr), ka tik ātri jānolūzt.

arī biju pārsteigts, ka Hants neizslēdza. kaut kā nebiju baigā starā par šamo līdz neredzēju cīņu ar JDS un tad domāju, ka nebūs ilgi līdz noliks lielpēdi uz dēļiem, jo KO spēks, man liekas, ir gana lielāks nekā Velaskēzam vai DC.

tā sitienu uzņemšana no Hanta puses arī šķita kaut kas krimināls.