Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Latvijas džudistiem divas medaļas Pasaules kausā Minskā

Agris Suveizda

Latvijas džudistiem divas medaļas Pasaules kausā Minskā
Viktors Reško
Foto: www.judo.org.lv

Latvijas džudisti Viktors Reško un Vadims Lando, kas cīnās svara kategorijā līdz 100 kg, izcīnīja medaļas Pasaules kausā Minskā.

Viktors Reško kļuva par sudraba medaļas ieguvēju. Pirmajās divās cīņās viņš ar tīriem metieniem uzvarēja Krievijas sportistu Iļju Kuzņecovu un pieredzējušu Baltkrievijas džudistu, Olimpisko spēļu dalībnieku Jevgeņiju Bedulinu. Finālā Latvijas džudists piekapās Lielbritānijas pārstāvim Džeimsam Ostinam.

20 gadus vecais Vadims Lando izcīnīja bronzas godalgu, kas kļuva par viņa pirmo Pasaules kausu medaļu. Sava apakšgrupā viņš guva tīras uzvaras pār Denisu Tačii no Moldovas un Igaunijas džudistu Grigoriju Minaškinu. Pusfinālā Lando tāpat kā Reško piekapās Lielbritānijas sportistam Džeimsam Ostinam, ber cīņā par trešo vietu uzvarēja vēl vienu mūsu valsts pārstāvi Artūru Ņikiforenko.

Informāciju sagatavoja
Darja Davidova,
Latvijas Džudo federācijas
Sabiedrisko attiecību speciāliste.

     [+] [-]

, 2012-10-12 20:39, pirms 12 gadiem
Ļoti labas ziņas!