Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

MMA cīkstone Gabija Garsija varētu aizvadīt cīņu ar vīrieti

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

MMA cīkstone Gabija Garsija varētu aizvadīt cīņu ar vīrieti
Vanderlejs Silva (no labās) kopā ar Gabrielu Garsiju
Foto: bloodyelbow.com

Brazīliešu smagā svara MMA cīkstone Gabriela “Gabija” Garsija (2-0), kura ir vairākkārtēja pasaules čempione Brazīliešu Džiu – Džitsu (BJJ), būtu ar mieru aizvadīt cīņu arī ar stiprā dzimuma pārstāvi.

Trīsdesmit gadus vecajai Garsijai, kura sver 108 kg, ir ļoti grūti atrast pretinieces, tāpēc muskuļotā dāma izdomājusi, ka variantā, ja vairs nevarēs sev atrast atbilstošas sava dzimuma pretinieces, cīnīsies ar vīrieti.

“Ja neviena dāma nevēlēsies cīkstēties ar mani, redzu iespēju arī aizvadīt maču pret vīrieti. Šobrīd es tikai iepazīstu MMA sportu. Iepriekšējo karjeras daļu biju saistīta tikai ar BJJ,” portālam TMZ.com stāstīja Garsija, kura profesionālajā MMA aizvadījusi jau divas cīņas.

“Saņemu daudz uzaicinājumu uz cīņu. Es šobrīd sparingoju ar pasaules labākajiem vīriešu kārtas cīkstoņiem. Man nav bail ne no viena.”

Arī Gabrielas treneris, izbijušais MMA cīkstonis Renato Sobrals (37-11), kuram bijuši līgumi ar prestižajām organizācijām UFC, Strikeforce, Bellator un One FC, uzskata, ka Garsija var uzveikt jebkuru stiprā dzimuma pārstāvi.

Ja notiks tāda veida cīņa, kurā ringā stāsies sieviete pret vīrieti, tad tā visticamāk notiks Japānā, jo ASV nekas tāds nebūtu iespējams. Amerikā aizliegti līdzīga tipa frīkšovi.

Atgādinām, ka savulaik Garsija nedaudz pagozējās TV ekrānos arī ASV, piedaloties UFC rīkotajā realitātes šovā "The Ultimate Fighter", kurā bija trenera palīdze Vanderleja Silvas vadītajai cīkstoņu komandai. Pateicoties savai iespaidīgajai ārienei, daudzi skatītāji un cīņu organizatori viņai pievērsa uzmanību, taču UFC šī milzīgā dāma īpaši neinteresē, jo šajā organizācijā nav sieviešu smagā svara divīzijas.

Izmantotie resursi:
Celebrity Gossip | Entertainment News |...